5 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Tα ξεχωριστά παπούτσια του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορέσει στο ματς με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ τα νέα παπούτσια που σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτόν και στα οποία φιγουράρουν 7 διαφορετικοί αριθμοί. Διαβάστε για το τι αντιπροσωπεύει ο καθένας.

Η αθλητική εταιρία Nike, που αποτελεί χορηγό του Κριστιάνο Ρονάλντο, σχεδίασε αποκλειστικά για τον CR7 το νέο μοντέλο παπουτσιών "Mercurial IX", τα οποία θα κάνουν... ντεμπούτο το βράδυ της Κυριακής στο "Μπερναμπέου" στο πλαίσιο της αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ Σοθιεδάδ.
Και επειδή ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν είναι κάποιος "τυχαίος", το συγκεκριμένο μοντέλο έχει χαραγμένα τα κατορθώματά του κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν (2011-2012) μέσα από 7 χαρακτηριστικούς αριθμούς που φιγουράρουν στο πλάι.


Τα νούμερα αυτά είναι: 1, 9, 14, 19. 27, 55 και 60. Το 1 είναι για τον τίτλο του πρωταθλητή στην ισπανική λίγκα, το 9 για τα γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Πορτογαλίας και το 14 για τα παιχνίδια που έδωσε με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Το 19 είναι για το γεγονός ότι κατάφερε να βρει δίχτυα απέναντι και στις 19 αντίπαλες ομάδες της Ρεάλ, το 27 είναι τα χρόνια ζωής του, 55 είναι οι αγώνες στους οποίους έχει πάρει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις για λογαριασμό των Μαδριλένων ενώ 60 ήταν τα γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις με τους "μερένγκες".
Επιπλέον, στα παπούτσια είναι χαραγμένο το προσωύμιό του, CR7, ενώ το χρώμα τους (στο κυριακάτικο ματς) θα είναι άσπρο με ροζ λεπτομέρειες.

Το νέο παπούτσι που θα φορέσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο


Πηγή: Sport 24

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Λυπάμαι για την απόκτηση του Σαμάκ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δυο τούρκοι χτυπήθηκαν στο ΣΕΦ

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σκέφτεται να ομολογήσει ο Αρμστρονγκ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: