7 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pre-Game: Ξάνθη - ΟΦΗ (19:30)

Pre-Game: Ξάνθη - ΟΦΗ (19:30)
ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΙΟΥΣΗ
Ποδαρικό στο 2013 με περσινή όμως «συνταγή» αναμένεται να κάνει η Ξάνθη στο σημερινό εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ (19:30, NS1, Sentra 103.3), με το οποίο πέφτει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής.
Οι ακρίτες έχουν δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή τους, τους νεοαποκτηθέντες Πρίττα και Σμιθ, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με το σχήμα που στο φινάλε της περσινής σεζόν έδειξε να της ταιριάζει περισσότερο.
Αυτό σημαίνει πως και πάλι ο Μπένζαμιν Ονουάτσι θα αποτελέσει τη βασική επιθετική αιχμή, ενώ στο βασικό σχήμα επιστρέφει και ο Θοδωρής Βασιλακάκης που εξέτισε την ποινή του.
Οι Ξανθιώτες με συγκομιδή τέσσερις βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους, ώστε να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση. Μάλιστα η σημερινή αναμέτρηση θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη για τον θρακιώτικο σύλλογο, καθώς είναι κόντρα σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους αγωνιστικούς στόχους.
Οπως προαναφέραμε, ντεμπούτο στην αποστολή της Ξάνθης κάνουν οι Πρίττας και Σμιθ, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Αντίθετα, από την εξέδρα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, Μουκάνα Παϊτό, καθώς δεν κατέστη δυνατό να εκδοθεί το δελτίο του.
Από κει και πέρα, αποκλεισμός με μήνυμα για τον Αλεξ Καζούμπα. Ο Βραζιλιάνος για αγωνιστικούς λόγους δεν βρίσκεται στους παίκτες που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το ματς με τον ΟΦΗ, γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο τη φημολογία για αποχώρησή του μέσα στον Γενάρη.
Να θυμίσουμε ότι ήδη εκτός πλάνων εδώ και περίπου ένα τρίμηνο είναι ο Ζοντί Βιβιανί, με τον Γάλλο πορτιέρο και τη διοίκηση της Ξάνθης να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασία τους.
ΟΦΗ: Νέος ηγέτης, ίδιο προφίλ
Με το ξεκίνημα του νέου έτους ο ΟΦΗ αλλάζει και επισήμως σελίδα. Ο διάδοχος του Νίκου Αναστόπουλου, ο Γιάννης Πετράκης, ντεμπουτάρει στη Super League σε ένα παιχνίδι που είναι σε θέση να αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα για την κρητική ομάδα σε περίπτωση νίκης.
«Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε, αφού δουλέψαμε αρκετά με τους παίκτες μου. Δεν μας πτοούν οι απουσίες...» είπε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός, ο οποίος δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει το αγωνιστικό προφίλ που είχε χτίσει τα τελευταία χρόνια ο προκάτοχός του.
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΞΑΝΘΗ: Λόντιγκιν, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Ντάνι, Μάνταλος, Βασιλακάκης, Γούτας, Μπέρτος, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι, Μαριν
ΟΦΗ: Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Σαρ, Βιτώρος, Σόουζα, Μονιάκης, Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης, Βερόν, Παπάζογλου, Περογαμβράκης

Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτά θα αποκαλύψει απόψε ο "Παπ"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θεατρικό έργο η τραγική ιστορία του Ένκε

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mε το τρένο είναι επικίνδυνο να παίζεις παιχνίδια! (video)

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βίντεο: Δείτε το απίστευτο τρίποντο που έβαλε μαθήτρια

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηρακλής Ψαχνών: Επέστρεψε με πολλά παράπονα

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντίδης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελειώνει οριστικά ο Λάμπαρντ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: