10 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στις 3/2 τα αποκαλυπτήρια της Red Bull

Η Red Bull ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του καινούργιου μονοθεσίου της. Θα συμμετάσχει κανονικά στις δοκιμές της Χερέθ.


Θα έχει γιορτή στο Μίλτον Κέινς στις 3 Φεβρουαρίου! Η Red Bull Racing ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του καινούργιου μονοθεσίου.
Η RB9, όπως είναι το όνομα της, θα παρουσιαστεί επίσημα μπροστά στο κοινό στις 3 Φεβρουαρίου στο εργοστάσιο της Red Bull από τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ.

Η ομάδα ανακοίνωσε στο Twitter πως το μονοθέσιο θα είναι απόλυτα έτοιμο να συμμετάσχει στις δοκιμές της Χερέθ που ξεκινούν δύο μέρες αργότερα.
Η επισήμανση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής σχεδιασμού, Έιντριαν Νιούι πως έχουν υπάρξει καθυστερήσεις σχετικά με την εξέλιξη του καινούργιου μονοθεσίου, αφού το εργοστάσιο ήταν φορτωμένο με το να αναβαθμίζει συνεχώς το περσινό μονοθέσιο, την πρωταθλήτρια RB8 (φωτογραφία) μέχρι τον τελευταίο αγώνα στη Βραζιλία.
Η RB9, το μονοθέσιο με το οποίο η Red Bull στοχεύει στη διατήρηση των σκήπτρων στους οδηγούς και στους κατασκευαστές, θα είναι το τέταρτο που θα παρουσιαστεί.
Στις 31 Ιανουαρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της McLaren, θα ακολουθήσει η Force India την 1η Φεβρουαρίου και η Sauber στις 2. Μένει να δούμε πότε θα παρουσιαστεί στο κοινό και η νέα Ferrari. 
Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Link.Kallithea vs PAOK Saloniki

Δεν υπάρχουν σχόλια: