11 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πακέτο» 15 χιλιάδων από Βιντιάδη!

Ο Δημητρής Βιντιάδης συναντήθηκε με τον Ανδρέα Δημητρέλο και του έδωσε 15 χιλιάδες ευρώ υπό μορφή ταμειακής διευκόλυνσης, εκχωρώντας μελλοντικά έσοδα της ΠΑΕ.

«Πακέτο» 15 χιλιάδων από Βιντιάδη! Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Δημήτρη Βιντιάδη στην οποία ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξασφάλισε τα πρώτα χρήματα από τον Έλληνα εφοπλιστή και υποψήφιο επενδυτή ώστε να υπάρξει μια ταμειακή διευκόλυνση στα πολλά και άμεσα προβλήματα που τρέχουν στην ΠΑΕ.
Ο Βιντιάδης παραχώρησε ένα μικρό ποσό στον Δημητρέλο που υπολογίζεται κοντά στις 15.000 ευρώ υπό μορφή ταμειακής διευκόλυνσης, εκχωρώντας μελλοντικά έσοδα της ΠΑΕ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έσοδα της ΠΑΕ τα οποία έχουν εκχωρηθεί αφορούν τη δόση του τηλεοπτικού συμβολαίου η οποία θα καταβληθεί στην ΑΕΚ τον επόμενο μήνα!
Το συγκεκριμένο πακέτο αφορά τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας. Στη συνέχεια ο Βιντιάδης ενημέρωσε τον Δημητρέλο ότι θα αναχωρήσει το Σάββατο με προορισμό την Κίνα και μέσα στο επόμενο διάστημα θα καταβάλει κι άλλο οικονομικό πακέτο στους ανθρώπους της ΑΕΚ.
Το δεύτερο ποσό που θα παραχωρήσει ο Βιντιάδης αναμένεται να είναι –κάπως- μεγαλύτερο από το πρώτο και θα αφορά μεταξύ άλλων και τις πληρωμές των υπαλλήλων της εταιρείας.
Οι παλαίμαχοι στα Σπάτα
Νωρίτερα, αντιπροσωπία παλαιμάχων της Ενωσης βρέθηκε στα Σπάτα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους «ντόπαρε» εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη.
Πριν από την έναρξη του προγράμματος, αντιπροσωπία έντεκα παλαιμάχων, μεταξύ των οποίων οι Νεστορίδης, Καραφέσκος, Σεραφείδης, Αρδίζογλου, Μ.Βλάχος, Αντωνόπουλος, επισκέφτηκε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια.
Αρχικά τον λόγο πήρε ο Κώστας Νεστορίδης, ο οποίος -εμφανώς συγκινημένος- τόνισε στους παίκτες: «Είμαστε εδώ, μαζί σας. Και αύριο μαζί σας. Συνέχεια μαζί σας! Δώστε τα όλα για να σωθεί η ΑΕΚ, παιδιά μου. Αύριο όλοι μαζί για την νίκη».
Τον λόγο πήρε και ο Καραφέσκος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι: «Έχω παίξει τόσα παιχνίδια στην καριέρα μου και όταν χάναμε δεν βγαίναμε από το σπίτι μας. Ξέρω, παίρνετε λίγα χρήματα, αλλά αγαπήστε λίγο περισσότερο την ΑΕΚ. Είμαστε μαζί σας. Και του χρόνου μακάρι να έχουμε νέα διοίκηση, όπως ακούγεται, για να πάμε καλύτερα. Πρέπει να σωθούμε φέτος».
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν μίλησαν μόνο με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, αλλά συναντήθηκαν και με τους οπαδούς που βρίσκονται στην κατάληψη. Στην κουβέντα που έγινε, οι παλιές δόξες της Ένωσης εξέφρασαν την άποψη στους οπαδούς ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να αποχωρήσουν από τα Σπάτα, προκειμένου να εκτονωθεί το κλίμα εν όψει των επόμενων κρίσιμων αγώνων της ομάδας.
Ωστόσο, οι οργανωμένοι ξεκαθάρισαν πως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να βρεθεί μια τελική λύση για την ΠΑΕ, ενώ τόνισαν ότι έπειτα από δικές τους προσπάθειες και πιέσεις ξεκίνησε η Ερασιτεχνική τις διαδικασίες για να γίνει διαχειριστικός έλεγχος στην «κιτρινόμαυρη» εταιρεία για να μάθει ο κόσμος αν συνέβησαν ποινικά κολάσιμες πράξεις στην διαχείριση των χρημάτων που πέρασαν την ΠΑΕ.
Πηγή: Goal

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρίτος στον κόσμο ο Γιαννιώτης

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα... σπάει για Γκουαρδιόλα!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φάμπρι: "Το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πακέτο» 15 χιλιάδων από Βιντιάδη!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φτηνά τη γλύτωσε ο Χίρβονεν

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου

Δεν υπάρχουν σχόλια: