9 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 11-9

Η ήττα του Ολυμπιακού με διαφορά δύο γκολ από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (11-9) εκμηδένισε ουσιαστικά τις ελπίδες της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον Β' Όμιλο.

Σ' ένα ματς που ο Ολυμπιακός δεν είχε άγχος για την πρόκριση, αλλά ήθελε να "καπαρώσει" την δεύτερη θέση, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στην Σερβία.
Οι Πειραιώτες δεν ξεκίνησαν καλά και όσο κι αν προσπάθησαν στο τέλος να καλύψουν τη διαφορά και να ξαναμπούν στο παιχνίδι δεν τα κατάφεραν και τελικά έφυγε δίχως βαθμό από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα.



Μ' αυτό το αποτέλεσμα, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν πρόβλημα με την πρόκριση, αλλά με την δεύτερη θέση αφού πλέον εξαρτάται από τα αποτελέσματα των Σέρβων.
Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε τον Ολυμπιακό στους 9 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική σε περίπτωση που κερδίσει την Μονπελιέ θα προσπεράσει τους Πειραιώτες που έχουν ρεπό.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι "ερυθρόλευκοι" είχαν νικήσει εντός έδρας τους Σέρβους 9-8 με γκολ του Μπλάι Μάλιαρακ 18.5 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη και με την σημερινή ήττα η δεύτερη θέση φαντάζει δύσκολος στόχος.
Οι "ερυθρόλευκοι" εξασφαλίζουν την 3η θέση με νίκη επί της Μονπελιέ στις 6 Φεβρουαρίου, ενώ στην επόμενη φάση θα διασταυρωθούν με τον πρώτο του ομίλου της Βουλιαγμένης.
Η συνέχεια:
23 Ιανουαρίου 2013
MONTPELLIERWaterpolo (FRA) vs BVCCrvenaZvezdaBELGRADE (SRB)
SC KREUZLINGEN (SUI) vs Jug CO DUBROVNIK (CRO)
Olympiacos SC PIRAEUS (GRE) Rest
6 Φεβρουαρίου 2013
Olympiacos SC PIRAEUS (GRΕ) vs MONTPELLIER Waterpolo (FRA)
BVC Crvena Zvezda BELGRADE (SRB) vs SC KREUZLINGEN (SUI)
Jug CO DUBROVNIK (CRO) Rest
27 Φεβρουαρίου2013
SC KREUZLINGEN (SUI) vs Olympiakos SC PIRAEUS (GRE)
Jug CO DUBROVNIK (CRO) vs BVC Crvena Zvezda BELGRADE (SRB)
MONTPELLIER Waterpolo (FRA) Rest 
Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φάμπρι: «Θέλω... άλλη ομάδα»!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η ΕΠΟ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκάλης: "Ας δουν τους ξένους μήπως ντραπούν"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός 11-9

Δεν υπάρχουν σχόλια: