12 Ιαν 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το «0,11%» του επίδοξου Βιντιάδη

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για την θαυμαστή προσφορά 15.000 ευρώ του επίδοξου επενδυτή μέσω εκχώρησης μελλοντικών εσόδων (!) η οποία αναλογεί στο 0,11% των 13 εκατ. ευρώ που λέει ότι έχει ήδη βρει!

Όταν ο Ανδρέας Δημητρέλος κοιτούσε στα μάτια τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ λέγοντάς τους ότι «ο Βιντιάδης έχει ήδη συλλέξει 13 εκατ. ευρώ και προσπαθεί να τα κάνει 17 και τις επόμενες ημέρες θα μας δώσει κάποια βοήθεια», προφανώς δεν περίμενε και ο ίδιος ότι ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ θα του εξασφάλιζε το... τεράστιο ποσό των 15.000 ευρώ για να καλυφθεί μέρος των λειτουργικών εξόδων της εταιρείας.
Αμφιβάλω δε αν τα χρήματα αυτά αρκούν για να εξοφληθούν το ρεύμα, το νερό και το τηλέφωνο με τόσα μαζεμένα ληξιπρόθεσμα να κυνηγούν σε κάθε υπηρεσία την δύσμοιρη ποδοσφαιρική εταιρεία.
Μόλις 15.000 ευρώ λοιπόν αποφάσισε να «σπρώξει» για αρχή ο Βιντιάδης. Αν ήταν ο οποιοσδήποτε θα του άξιζαν και υποκλίσεις για την ανοιχτότερη κίνησή του. Όταν όμως αναφερόμαστε στον άνθρωπο που εδώ και περίπου 6 μήνες (ισχυρίζεται ότι) μαζεύει κεφάλαια για την ΑΕΚ και ο οποίος έφτασε στο σημείο να (λέει ότι) έχει κάβα 13 εκατ. ευρώ, τότε το προαναφερθέν ποσό δεν συνιστά πραγματική βοήθεια αλλά προφανή εμπαιγμό!
Για την ΑΕΚ που «σβήνει», αυτά τα χρήματα μοιάζουν με ασπιρίνη σε καρκινοπαθή που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Και διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως με όσους επιμένουν ότι... χάρη κάνει στην Ένωση. Σύμφωνοι, υποχρεωμένος δεν είναι, αλλά όχι και χάρη... Εκείνος είναι που κερδίζει εδώ και 6 μήνες, εντελώς δωρεάν και χωρίς κανέναν κόπο, δημοσιότητα και πρωτοφανείς (αυλο)κολακείες τις οποίες ούτε που φανταζόταν
Και να πεις κανείς ότι...
... τα έκανε δωρεά! Δεκαπέντε χιλιάρικα όλα κι όλα κι αυτά δεσμεύονται από μελλοντικά έσοδα της ΠΑΕ. Πως μετά οι φίλοι της ΑΕΚ να μην είναι καχύποπτοι, πως να μην επιδίδονται σε συνεχείς επιθέσεις μέσω των ιστοσελίδων και των Social Media, ποιος είναι ο προφανής λόγος για να πιστέψουν ότι όλο αυτό που εξυφαίνεται δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα κλασικό κόλπο για να κερδίζουν χρόνο εκείνοι που πολύ σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για το κιτρινόμαυρο εταιρικό κατάντημα. Διότι πιστέψτε με, δεν θα την γλυτώσουν έτσι...
Απορώ πάντως με τους συμβούλους του Δημήτρη Βιντιάδη αλλά και τον ίδιο επίσης. Δεν βρέθηκε ένας νοήμων άνθρωπος να του εξηγήσει ότι με αυτή την ταμειακή διευκόλυνση των 15.000 ευρώ, το μόνο που θα κατάφερνε θα ήταν να ξεσηκώσει θύελλες δυσπιστίας κατά του προσώπου του, της φερεγγυότητάς του και της αξιοπιστίας του; Δεν βρέθηκε ένας βρε αδερφέ να του πει «άστο ρε Δημήτρη, καλύτερα να μην δώσεις τίποτα, παρά να τα ακούσεις και από πάνω, άλλες προσδοκίες έχεις δημιουργήσει, πολύ μεγαλύτερες».
Κανένας προφανώς... Στο φινάλε μιλάμε για εκχώρηση μελλοντικών εσόδων, δεν θα έχανε και τίποτα αν προσέφερε 100-150.000 ευρώ βοηθώντας την ΑΕΚ να ανασάνει και να προχωρήσει στην απόκτηση του Κλωναρίδη ώστε να ενισχυθεί και αγωνιστικά. Αντιθέτως, την δικαιολογία έτοιμη φαίνεται ότι την έχει ο Δημήτρης Βιντιάδης. «Πρέπει να νικήσετε την Ξάνθη» όπως μετέφερε στους παίκτες ο Δημητρέλος. Δεν τους είπε όμως και τη συνέχεια... «Ακόμα κι αν τα καταφέρετε, ο επίδοξος θα περιμένει και τα επόμενα ματς προκειμένου να αποφασίσει».
ΥΓ. Μπροστά του Άλκης Φωτίου φαντάζει ως τρανός ευεργέτης. Άραγε να ιδρώνει το αφτί του επίδοξου; Άραγε να καταλαβαίνει ότι (όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός) «με πορδές δεν βάφονται αβγά»;

Πηγή: Sport 24

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυστραλιανό Όπεν: Με Ράμος ο Παγδατής

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Από εκεί περνάει η παραμονή...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καταθέτει έφεση η Ρεάλ για Ράμος

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ο Μπουμσόνγκ παραμένει»

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο εκτυπωτής που... βάφει νύχια!

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Ο Σίλντενφελντ είναι ο ηγέτης που ψάχναμε"

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: