1 Ιαν 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βλάχος: "Είμαστε ΑΕΚ και θα επιβιώσουμε"

Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα παραμείνει στη Super League εμφανίστηκε ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο οποίος εξήγησε πως η Ένωση θα έπρεπε να είχε περισσότερους πόντους στον 1ο γύρο.


Οι δηλώσεις Βλάχου στην "Ώρα για Σπορ"
"Στην αρχή της σεζόν κανείς δεν περίμενε πως στα Χριστούγεννα θα είμαστε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση και οφείλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε από αυτή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Νομίζω πως όλα είναι στο χέρι μας. Έχουμε καλή ομάδα και οι προσθήκες που έγιναν θα μας βοηθήσουν πολύ. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Είμαστε ΑΕΚ και θα επιβιώσουμε. Από εδώ και πέρα κάθε ματς είναι τελικός για μας κι έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Δεν σκεφτόμαστε καν το ενδεχόμενο του υποβιβασμού".
"Η θέση που έχουμε μας αδικεί. Η ομάδα δεν ήταν τόσο κακή και σε πολλά ματς χάσαμε βαθμούς που έπρεπε να πάρουμε. Σίγουρα έγιναν κάποια προσωπικά λάθη που στοίχισαν βαθμούς, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις έπαιξε το ρόλο της και η διαιτησία. Νομίζω πως οι διαιτητές δείχνουν να μη σέβονται την ΑΕΚ και δεν την αντιμετωπίζουν όπως αξίζει στο όνομα και την ιστορία της".
"Αυτά είναι πρωτόγνωρα για μένα και δεν θα έχω αντιμετωπίσει ξανά. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος και θα βρούμε το δρόμο μας. Όσα γίνονται προσπαθούμε να τα αφήνουμε στην άκρη όταν ξεκινάει το παιχνίδι και νομίζω πως μέχρι στιγμής το καταφέρνουμε αυτό".
"Αυτό που με απασχολεί είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και τους αγώνες. Δεν έχω πετύχει τίποτα ακόμα. Στόχος μου είναι να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ και να συνεχίσω να βελτιώνομαι".
"Εύχομαι η ΑΕΚ να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ψηλά, εκεί που της αξίζει. Αυτό θέλουμε όλοι κι ελπίζουμε να γίνει σύντομα".
Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι ατάκες της χρονιάς στην Ιταλία

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπήκε το 2013! (ΦΩΤΟ).Φυσικά όχι στην Ελλάδα... ακόμα.Ας γινει μονο εκει,,,εδω τι να κανει???.

Δεν υπάρχουν σχόλια: