1 Ιαν 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πωλούνται Σισοκό, Βιεϊρίνια, τέλος ο Κυριάκος"

Ο τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Αλοφς, αποκάλυψε πως οι Γερμανοί είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν Βιεϊρίνια και Σισοκό, αρκεί να μπορούν να πληρώσουν ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Παράλληλα τόνισε πως έχει τελειώσει για την ομάδα του ο Σωτήρης Κυριάκος.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην Sportday:
Αρκετά χρήματα θα πρέπει να δαπανήσει ο Παναθηναϊκός αν θέλει το καλοκαίρι να αγοράσει τα δικαιώματα του Ιμπραήμ Σισοκό από τη Βόλφσμπουργκ.
«Δεν μας ενδιαφέρει να ανανεωθεί ο δανεισμός του. Ο παίκτης είναι προς πώληση. Με ένα ποσό λίγο πάνω από τις 500.000 θα μπορούσε να γίνει ένα καλό deal», ανέφερε ο Κλάους Άλοφς. Ίσως, πάντως, αν μπει ένα ποσοστό μεταπώλησης να μπορεί να μειωθεί το κόστος αγοράς του Αφρικανού μεσοεπιθετικού.
Στο χέρι του ΠΑΟΚ
Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Παρότι είναι στα πλάνα του Ντίτερ Χέκινγκ, εφόσον η Βόλφσμπουργκ ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν θα έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει.
«Ο παίκτης υπολογίζεται, είναι στα πλάνα της ομάδας και το τελευταίο διάστημα έχει δείξει πως ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του γερμανικού πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε πιθανή πώλησή του. Αν ο ΠΑΟΚ ικανοποιήσει τις οικονομικές μας απαιτήσεις, τότε όλα μπορούν να γίνουν. Στο χέρι του είναι», τόνισε ο Κλάους Άλοφς.
«Δεν θα ξαναπαίξει ο Κυργιάκος»
Ο Σωτήρης Κυργιάκος είναι εκτός πλάνων της Βόλφσμπουργκ. Κι αυτό δεν θα αλλάξει, όπως ξεκαθαρίζει η γερμανική ομάδα δια στόματος του πλέον αρμοδίου.
«Ο ίδιος έχει χαράξει διαφορετικό δρόμο από αυτόν της ομάδας. Για το κέντρο της άμυνας έχουμε πολλές λύσεις εξάλλου και είμαστε ικανοποιημένοι από το υλικό μας. Ο ατζέντης του έχει ενημερωθεί να του βρει άλλο εργοδότη. Δεν θα αγωνιστεί ξανά με τη Βόλφσμπουργκ», τόνισε.
  ΠΗΓΗ:novasports.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: