24 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Ελλάδα πάει Βουλγαρία!

Χιλιάδες Ελληνες έχουν περάσει τα σύνορα με τη Βουλγαρία από την έναρξη των διακοπών των Χριστουγέννων μέχρι σήμερα. Εκτός της εορταστικής ατμόσφαιρας οι χαμηλές τιμές στη γειτονική χώρα την καθιστούν ελκυστικό προορισμό για αγορές, αλλά και αναψυχή.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο επικεφαλής της διεύθυνσης της συνοριακής αστυνομίας, Σμπόλιαν Μπόικο Μπόζκοφ περίπου 19.000 οχήματα με 90.000 επιβάτες έχουν περάσει τα σύνορα Βουλγαρίας-Ελλάδας.
Στη Βουλγαρία εισήλθαν περίπου 10.000 οχήματα και 50.000 ταξιδιώτες και στην Ελλάδα πέρασαν περίπου 9.000 οχήματα, στα οποία επέβαιναν περισσότερα από 40.000 άτομα.
Πηγή: iefimerida.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγωνιστική αφιερωμένη στον Βιλανόβα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Διαμαντίδη-Σόφο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βιντιάδης ή Πρωτοδικείο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.Α.Ε.Δ ΑΣΩΠΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-0.ημιχρ.0-0

 


 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Μαύρος επέστρεψε στα Σπάτα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δείξτε μας την επιταγή"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φεύγει από τον Αστέρα ο Καρντάσιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έπεσε η αυλαία στο Κιλκίς

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χωρίς Διαμαντίδη-Σόφο


Χωρίς τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (24/12).
Οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης άρχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Παρασκευής (28/12) με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του TOP-16 με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην έχει στη διάθεση του τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτης. Και οι δύο έκαναν θεραπεία.

Πηγή: Gazzetta 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βιντιάδης ή Πρωτοδικείο


Η συνάντηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις των μελών της Original που έχουν καταλάβει συμβολικά τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα. Παρών και ο Μαύρος αποδεχόμενος το κάλεσμα των οργανωμένων.
Ολοκληρώθηκε η ανοικτή συζήτηση για το “αύριο” της ΑΕΚ από τους οργανωμένους οπαδούς της Ένωσης που έχουν καταλάβει συμβολικά τα γραφεία της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ στα Σπάτα. Τι έβγαλε η συνέλευση της Δευτέρας; Σίγουρα όχι κάποια είδηση που να τροφοδοτεί με κύματα αισιοδοξίας τον κόσμο της ομάδας.
Τα μέλη της Original 21 θα επιδιώξουν άμεση συνάντηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη και μετά την επαφή τους, θα αποφασίσουν πως θα προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους. Στόχος των οργανωμένων είναι ο Βιντιάδης να ξεκαθαρίσει τη θέση του δηλώνοντας δημοσίως τι μέλλει να πράξει. Με λίγα λόγια, στο τετ α τετ που θα έχει ο Έλληνας εφοπλιστής με τους ΑΕΚτσήδες δεν θα υπάρχουν “αν” και “εφόσον”, αλλά “μπαίνω” ή “δεν μπαίνω”. Από το καλοκαίρι άλλωστε έχει χαθεί πολύς χρόνος και πλέον τα περιθωρία έχουν στενεύσει δραματικά...
Αν δεν προχωρήσει του Βιντιάδη τότε κατά πάσα πιθανότητα η ΑΕΚ θα οδηγηθεί σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο σενάριο, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αναλάβει (ξανά) τα ηνία της επόμενης ημέρας ο Θωμάς Μαύρος.
Όπως σας πληροφόρησε το gazzetta.gr, ο πρώην πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ αποδέχτηκε το (γενικό) κάλεσμα της Original 21 και δήλωσε παρών στα γραφεία της ΠΑΕ που τελούν υπό κατάληψη στα Σπάτα.  Ο Θ(ε)ωμάς, μίλησε με τους οργανωμένους και αφουγκράστηκε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών το τελευταίοκαιρό.
Το ζητούμενο είναι κατά πόσο αυτή η (νέα) προσπάθεια θα χαίρει στήριξης, φέρνοντας καρπούς, σταθερότητα και ηρεμία στην ομάδα του Δικέφαλου αετού. Γιατί στην ΑΕΚ αυτό που χρειάζεται είναι άμεση εισροή ρευστού, το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι θα επιτευχθεί ακόμα και με την αλλαγή της διοικούσας αρχής...
Για τη συνάντηση που έλαβε χώρα την παραμονή των Χριστουγέννων στα Σπάτα θα ενημερώσει τους οπαδούς της ΑΕΚ με σχετική ανακοίνωση η Original 21 (στο original21.com). Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι λίγοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο για τα γραφεία της ΠΑΕ (περίπου 80 άτομα). 

Πηγή: Gazzetta 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σύσσωμη η οικογένεια Μέσι

Στο Ροζάριο της Αργεντινής βρίσκεται από τη Δευτέρα σύσσωμη η οικογένεια Μέσι, προκειμένου να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Με την ευκαιρία της δεκαήμερης άδειας που έδωσε η Μπαρτσελόνα στους παίκτες του συλλόγου, ο Λίο, η σύντροφός του Αντονέλα και ο μικρός Τιάγκο ταξίδεψαν στην «χώρα του τάνγκο», όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 2 Ιανουαρίου.
Μάλιστα, οι τρεις τους βγήκαν και μια βόλτα, με τον «χαζομπαμπά» να κρατάει τον πρωτότοκό του αγκαλιά.
«Είμαστε στο Ροζάριο με όλη την οικογένεια μαζί. Οι γονείς μας ήρθαν να μας συναντήσουν στο αεροδρόμιο. Πολύ ζέστη στην πόλη, αλλά είμαι ευτυχισμένος», έγραψε σχετικά ο Αργεντινός αστέρας.

Πηγή: AEK365

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Μαύρος επέστρεψε στα Σπάτα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγωνιστική αφιερωμένη στον Βιλανόβα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δείξτε μας την επιταγή"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φεύγει από τον Αστέρα ο Καρντάσιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έπεσε η αυλαία στο Κιλκίς

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η κορυφαία 7άδα του πρώτου γύρου

Με το φινάλε του πρώτου γύρου στη Volley League αναδείχθηκε και η κορυφαία επτάδα του πρωταθλήματος. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν οι προπονητές όλων των ομάδων.


Αναλυτικά:
Πασαδόρος: Γρηγόρης Σιδηρόπουλος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) - 5 ψήφοι. Ψηφίστηκαν επίσης οι: Φιλίποβ (Ολυμπιακός - 4 ψ.), Κουρνέτας (Σύρος - 3 ψ.).
Διαγώνιος: Μπόμπι Γιορντάνοφ (Ολυμπιακός) - 9 ψήφοι. Ψηφίστηκε επίσης ο Ράιτς (Εθνικός Αλεξανδρούπολης - 3 ψ.).
Κεντρικοί: Μίλαν Γιούρισιτς (Ολυμπιακός) - 11 ψήφοι, Σωτήρης Πανταλέων (Παμβοχαϊκός) - 5 ψήφοι. Ψηφίστηκαν επίσης οι: Κανέλλος (ΠΑΟΚ - 3 ψ.), Κιόσης (Άρης - 2 ψ.), Σμαραγδής (Ολυμπιακός - 2 ψ.), Παντακίδης (ΠΑΟΚ - 1 ψ.).
Ακραίοι: Κώστας Χριστοφιδέλης (Ολυμπιακός) - 6 ψήφοι, Ραφαήλ Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) - 6 ψήφοι. Ψηφίστηκαν επίσης οι: Καριπίδης (ΑΟ Κηφισιάς - 5 ψ.), Κυριακίδης (Άρης - 5 ψ.), Λάππας (Σύρος - 1 ψ.), Κόμελ (ΓΣ Λαμία - 1 ψ.), Κοκκινάκης (Ολυμπιακός - 1 ψ.)
Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός) 5 ψήφοι. Ψηφίστηκαν επίσης οι: Μπαμπαλιούτας (Άρης 3 ψ.), Παπαδημητρίου (ΠΑΟΚ - 2 ψ.), Δαρίδης (Μίλωνας - 1 ψ.), Κουζούνης (Ηρακλής - 1 ψ.).

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγωνιστική αφιερωμένη στον Βιλανόβα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Μαύρος επέστρεψε στα Σπάτα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δείξτε μας την επιταγή"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φεύγει από τον Αστέρα ο Καρντάσιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έπεσε η αυλαία στο Κιλκίς

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγωνιστική αφιερωμένη στον Βιλανόβα

Kαι οι παίχτες της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον Τίτο Βιλανόβα
Kαι οι παίχτες της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον Τίτο Βιλανόβα Χριστούγεννα με την οικογένειά του περνά ο Τίτο Βιλανόβα, που προχθές το βράδυ πήρε εξιτήριο από την κλινική, όπου την Πέμπτη είχε υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης κακοήθους όγκου από την παρωτίδα.
Μετά το Νέο Ετος, ο 44χρονος τεχνικός της Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει αγωγή με χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία που θα διαρκέσει έξι εβδομάδες και αναλόγως της εξέλιξής της θα μπορεί παράλληλα να αρχίσει να εργάζεται.
Η 17η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος ήταν αφιερωμένη σ' εκείνον, αφού οι ποδοσφαιριστές αρκετών ομάδων, ακόμα και της «αιώνιας αντιπάλου», Ρεάλ Μαδρίτης, (αλλά και των Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαγιαδολίδ, Μάλαγα, Βαλένθια), εμφανίστηκαν στο γήπεδο φορώντας μπλουζάκια με το μήνυμα «Κουράγιο Τίτο!».
Στην πλάτη της μπλούζας που φορούσαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αναγραφόταν στα Καταλανικά η αγαπημένη τρίπτυχη παραίνεση του Τίτο: «Seny, Pit i Collons!!!» (Ελληνιστί «Λογική, Καρδιά και Α...!!!»).

Πηγή: Εθνοσπορ 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Μαύρος επέστρεψε στα Σπάτα

Ο Θωμάς Μαύρος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Original και βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Σπάτα.

Μαύρος
Με αφορμή τη νέα ανακοίνωση της Original ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Σπάτα.
Ο "Θεωμάς" ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την εξεύρεση μια βιώσιμης λύσης για την ΠΑΕ ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας προκειμένου να συνομιλήσει με τους καταληψίες οπαδούς.
Πηγή: aek1924.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φεύγει από τον Αστέρα ο Καρντάσιο

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης δεν είναι ευχαριστημένοι με την αγωνιστική εικόνα, αλλά και την συμπεριφορά, του Ματίας Καρντάσιο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.
Πιο συγκεκριμένα, οι αρκάδες δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοση του ουρουγουανού, ενώ παράλληλα τους προκαλεί έντονη ανησυχία και ο τρόπος συμπεριφοράς του.
Αυτό γιατί ο ποδοσφαιριστής έφυγε νωρίτερα για την πατρίδα του, τη στιγμή που ο Σάκης Τσιώλης τον υπολόγιζε για το ματς της ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΛ.
Ο Καρντάσιο έχει προσωπικά προβλήματα και ήθελε να συναντήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, όμως πριν το κάνει αυτό, μίλησε με ανθρώπους της διοίκησης αλλά και τον Σάκη Τσιώλη.

Πηγή: Sport.gr 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δείξτε μας την επιταγή"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στα παράπονα της πλευράς του Πρίγκιπα υποστηρίζοντας πως έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι της για την ολοκλήρωση του deal και πέρασε στην αντεπίθεση ζητώντας επικυρωμένο αντίγραφο της επιταγής.

Όσο περνούν οι μέρες και φτάνουμε στην 4 Γενάρη, ημέρα λήξης της καταβολής των χρημάτων από τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ στην Α.Μ.Κ. της πράσινης ΠΑΕ τόσο και πληθαίνουν οι δικαιολογίες προκειμένου να κερδιθεί και άλλος χρόνος.
Κάτι το οποίο δεν πρόκειται να γίνει σε καμία των περιπτώσεων με τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ να είναι από την αρχή ξεκάθαροι στις προθέσεις του και να του δίνουν την ευκαιρία να δείξει ότι όλη αυτή η ιστορία δεν είναι ένα παραμύθι.
Για αυτό οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ διαβάζοντας στον Τύπο τις διαρροές για τα δήθεν παράπονα από πλευράς του Πρίγκιπα Φεϊζάλ απάντησαν πως οι ίδιοι έχουν κάνει ότι περνάει από το χέρι τους σε αντίθεση με την πλευρά του Πρίγκιπα που ακόμα δεν έχει εμφανίσει την επιταγή. Μάλιστα ζήτησαν και επικυρωμένο αντίγραφο της ώστε να την έχουν στα χέρια τους.
Χαρακτηριστικά από την πράσινη ΠΑΕ έλεγαν: «Τους έχει παραδοθεί, σε συνεργασία με την Deloitte, το σύνολο των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ όπως αυτά ελέγχονται από την Grant Thornton και αυτά είναι επαρκή για να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος.
Έχουμε δώσει από την πλευρά μας όλα τα στοιχεία που έχουν χρειαστεί και πήραμε όλες τις αποφάσεις που τους διευκολύνουν, σε αντίθεση με την άλλη πλευρά που δεν έχει ανταποκριθεί αντίστοιχα.
Για το λόγο αυτό λοιπόν ζητήσαμε να μας επιδείξουν την πρωτότυπη επιταγή και να μας χορηγήσουν επικυρωμένο αντίγραφό της».

Πηγή: Sport 24

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έπεσε η αυλαία στο Κιλκίς


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στον Ευρωπό του Κιλκίς η Α’ προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πάλης ανδρών-γυναικών, με τους αγώνες ελευθέρας πάλης ανδρών και τη γυναικεία πάλη, κατά τη δεύτερη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.

Στις γυναίκες, την πρόκριση για τους τελικούς που θα διεξαχθούν στις 26 Ιανουαρίου 2013, πήραν οι δύο καλύτερες αθλήτριες από κάθε κατηγορία.
Αντίστοιχα, στην ελευθέρα πάλη των ανδρών, το εισιτήριο «τσέκαρα» οι τέσσερις πρώτοι. Η κατάταξη των αθλητών/τριών είναι και κλήρωση για τον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2013. Οι αθλητές δεν έχουν δικαίωμα αλλαγής κατηγορίας βάρους.
Τα αποτελέσματα
Πάλη Γυναικών
48 κιλά
1η: Παπαδοπούλου Ελένη (Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων)
2η: Μαρτίδου Αθηνά (Ζυγός Καβάλας)

51 κιλά
1η: Παυλίδου Εύα (Μακεδόνες)
2η: Παπαθεοδώρου Αικατερίνη (Σπάρτακος Ιωαννίνων)

55 κιλά
1η: Χριστοδουλάκη Γεωργία (Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων)
2η: Αγόρου Βασ. (Σπάρτακος Ιωαννίνων)

59 κιλά
1η: Παναγή Αντιγόνη (Μακεδόνες)
2η: Παπαγερίδου Πελαγία (Κρότων Κοζάνης)

63 κιλά
1η: Φιοντορτσένκο Χριστίνα (Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων)
2η: Γκέτσου Μαρία (Ν.Καρυπίδης)

67 κιλά
1η: Βαρτανιάν Άννα (Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων)
2η: Αναστασιάδου Ελένη (Π.Σ. Αλεξάνδρειας "ὁ Ἠμαθίων" - πρώην Π.Σ. Πλατέος Ημαθίας)

72 κιλά
1η: Πιτσιάβα Αικατερίνη (Όγχηστος)
2η: Μυλωνά Ελ. (Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων)

Ελευθέρα Πάλη Ανδρών
50 – 55 κιλά
1ος: Καλανίδης Θεοχάρης (Άγιος Γεώργιος Σερρών)
2ος: Μπαλτσίδης Ηλίας (Βικτώρια)
3ος: Ρζαέβ Ηλίας (Άγιος Γεώργιος Σερρών)
4ος: Χαραλαμπίδης Ηλίας (Άγιος Γεώργιος Σερρών)

60 κιλά
1ος: Μαρτίδης Αλέξανδρος (Μέγας Αλέξανδρος)
2ος: Βαλκανιώτης Θεόδωρος (Βόλος)
3ος: Μεγκραπιάν Άρ. (Άρης Θεσσαλονίκης)
4ος: Αυγερινός Νικόλαος (Νέμεσις)

66 κιλά
1ος: Μακρινάς Παναγιώτης (Τιτάνες Μενιδίου)
2ος: Γκότσης Κωνσταντίνος (Άγιος Γεώργιος Σερρών)
3ος: Αρζουμανίδης Νικόλαος (Άγιος Γεώργιος Σερρών)
4ος: Τσαταντσίδης Παναγιώτης (Άγιος Νέστορας Γουμένισσας)

74 κιλά
1ος: Τασκούδης Απόστολος (Άγιος Γεώργιος Σερρών)
2ος: Ντανατσίδης Θεόδωρος (Ν.Καρυπίδης)
3ος: Ακριτίδης Μιχήλ (Άγιος Γεώργιος Σερρών)
4ος: Καρπουζάς Κωνσταντίνος (Οδυσσέας Λάρισας)

84 κιλά
1ος: Παυλίδης Θεοδόσιος (Ευρωπός)
2ος: Κριαρίδης Γρηγόριος (Άγιος Γεώργιος Σερρών)
3ος: Μουραντίδης Ασύγκριτος (Γ.Α.Σ. Κιλκίς)
4ος: Χατσικίδης Κωνσταντίνος (Πόντος Καβάλας)

96 κιλά
1ος: Τσεραχίδης Ανδρέας (Πόντος Καβάλας)
2ος: Τσικοβάνι Μιχαήλ (Άγιος Γεώργιος Σερρών)
3ος: Καχιασβίλι Καχ. (Άγιος Γεώργιος Σερρών)
4ος: Ακριτίδης Παναγιώτης (Άγιος Γεώργιος Σερρών)

120 κιλά
1ος: Καργιωτάκης Κωνσταντίνος (ΚΑΟ)
2ος: Ραχμάνης Γεώργιος (Γ.Α.Σ. Κιλκίς)
3ος: Παπαοικονόμου Νικόλαος (Οδυσσέας Λάρισας)
4ος: Κασσάπογλου Γεώργιος (Κιουρτσίδης)

Πηγή: Gazzetta

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.Α.Ε.Δ ΑΣΩΠΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-0.ημιχρ.0-0

 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κατσικάρης τετραετίας στην εθνική Ρωσίας

Κατσικάρης τετραετίας στην εθνική Ρωσίας

Ο Φώτης Κατσικάρης έγινε... τσάρος με κάθε επισημότητα. Ο Έλληνας προπονητής αναλαμβάνει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια την εθνική Ρωσίας, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται να «σφραγίσει» το ενδιαφέρον και τη συμφωνία που υπήρχε εδώ και καιρό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ρωσικής ομοσπονδίας ανακοίνωσε την απόφαση πρόσληψης του Κατσικάρη με μακροπρόθεσμο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.
«Είναι τεράστια τιμή για εμένα. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Ρωσία, όπου έχω πολλούς φίλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομοσπονδίας που με εμπιστεύονται. Το ρωσικό μπάσκετ είναι σε ανάπτυξη, όπως φάνηκε και στους Αγώνες του Λονδίνου και σκοπός μου είναι να συνεχίσουμε την πρόοδο», σχολίασε ο Έλληνες τεχνικός που παραμένει και στην ισπανική Μπιλμπάο.

Πηγή: Goal 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.Α.Ε.Δ ΑΣΩΠΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-0.ημιχρ.0-0


Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.Α.Ε.Δ ΑΣΩΠΟΥ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-0.ημιχρ.0-0

  • ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 30 σε προσπαθεια του Ταμβακολογου Θαναση να διωξει την μπαλα αυτην βρηκε σε ποδι παικτη της Α.Ε.Δ Ασωπου,η εκανε αυτος κινηση για σουτ και αυτη βρηκε το δεξι καθετο δοκαρι και εφυγε αουτ,στην μια και μοναδικη αξια λογου φασης στο πρωτο ημιχρονο.
  • Ο Ευρωτας μεχρι και στις 14:45 ειχε στο γηπεδο μολις 10 παικτες για προθερμανση...μαλιστα δεν ειχε παικτη μεταξυ των 11 λιγο πριν φυγει η ομαδα για καποιους λογους...αλλα τελικα πηγε και επαιξε καταναγκη σε ολον αγωνα με κινδυνο τραυματισμου ανα πασα στιγμη(πραγμα που εγινε μερικως),αλλο παιδι επαιξε τραυματιας σε ολη την διαρκεια του αγωνα και συν αυτο εφυγε τραυματιας στο ημιχρονο απο το γηπεδο και ο Μαστορακος.
  • Ευτυχως λιγο πριν την εναρξη του αγωνα ειχαν ερθει και οι Τζανετακος  και Χριστακακος!!!. 
  • Δεν εκανε καποια ευκαιρια λογω του δυνατου αερα που ηταν και αντιθετος στο πρωτο ημιχρονο,παρα μοναχικες προσπαθειες,μακρια απο την εστια του αντιπαλου τερμ/κα και μονο ενα καλο σουτ του Μιχελακου Κωστα απο καλη θεση αλλα πανω του.
  • Η Α.Ε.Δ Ασωπου σαν ολες της ομαδες της κατηγοριας παιζει το ποδοσφαιρο που μπορει εχοντας τον αερα υπερ της,εκανε καποια σουτ απο τα οποια μονο ενα βρηκε στοχο,αλλα στην κλειστη γωνια του Ταμβακολογου Θαναση και τα αλλα ηταν τοσο ευστοχα,οπου τελικα στο 35 οι μπαλες <<χαθηκαν>>(γνωστο το γηπεδο για την μορφολογια του και πολλα αλλα γηπεδα ακομα και για αγωνες Α κατηγοριας)και ο αγωνας γινοταν με μπαλες των φιλοξενουμενων λογω απροθυμιας των παραγοντων του τοπικου σωματειου για την αμεση επαναφορα τους και παρα τις διαμαρτυριες αυτων που γνωριζουν τα βασικα των κανονισμων ο αγωνας τελειωσε με μια απο τις 4 μπαλες του Ευρωτα Ελους και τελευταια που ειχε,πλην ομως ο διαιτητης του αγωνα δεν πηρε την μπαλα που τελειωσε το ημιχρονο στα αποδητυρια αλλα μια που ειχαν κρυμενη αναμεσα στα ποδια τους και δεν την εδιναν οι αναπληρωματικοι παικτες της τοπικης ομαδας και χωρις να κανει τον απαραιτητο ελεγχο για το αν ειναι καταλληλη και για την συνεχεια του αγωνα. 
  • Φυσικα μεχρι τοτε δεν την ειχαν δει ουτε οι βοηθοι και ο παρατηρητης και στην αναπαυλα οι βοηθοι δεν εκαναν τον...απο υποχρεωση ελεγχο των δυχτιων,εδω θα πει καποιος δεν εκαναν πριν την εναρξη του αγωνα...αλλα προς τιμη της,η πρωτη βοηθος μπαλωνε επι 5 λεπτα με την δικη της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αθλητικη περιβολη τα διχτυα στην μια εστια κατι μαθαινουν στην σχολη,αλλωστε εχει και σημα για αγωνες σε παραλιακα γηπεδα ποδοσφαιρου και δεν ειναι αστειο αυτο,εκει τα εμαθε αυτα και οχι στην σχολη διαιτητων.Αυτο δεν ειναι δουλεια των βοηθων αλλα των παραγοντων του γηπεδουχου σωματειου και αυτοι το μονο που οφειλουν να κανουν ειναι υποδειξη για την λυση του προβληματος.Δεν τα μαθαινουν αυτα στην σχολη???.Τα μαθαινουν αλλα αμα τα ξεχνας...
  • Η εν λογω βοηθος δεν μας ειναι αγνωστη εχει χτυπησει και στο παιδικο σας...αλλα σημερα εσπασε καθε ρεκορ της με την συμμετοχη του διαιτητη!!!   
  • ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 63 σε φαση μεσα στην περιοχη με τον Μιχελακο Αρη αλλα παικτης της Α.Ε.Δ Ασωπου προλαβε να βαλει το ποδι του και να φυγει σε κορνερ η μπαλα.
  • Στο 65 και λιγο μετα την εισοδο του στο γηπεδο ενα πιτσιρικι εμεινε αφυλακτο λογω της ηλικιας του και αυτο εβγαλε πλαγια πασα τα δυο ακρα της αμυνας του Ευρωτα δεν εκαναν τιποτα και στην σεντρα που εγινε στο υψος της μεγαλης περιοχης Ευρωτα και στο δευτερο δοκαρι παικτης της Α.Ε.Δ Ασωπου υποχρεωσε στην πρωτη ηττα!!!.(δευτερη επι της ουσιας φετινη του μετα το 1-1 με τον Α.Ο Ελικας).
  • Στο 86 ο Ταμβακολογος Θανασης με τα ποδια εδιωξε σε κορνερ κοντινο πλασε σε αμυντικο κενο στα πλαγια της αμυνας του Ευρωτα.
  • Ο Ευρωτας εκανε πολλες αλλαγες στο σχημα του οπως συνηθως χωρις να βρει τον δρομο προς την επιθεση οσο περνουσε η ωρα,εδινε την εντυπωση οτι δεν ειχε κανενα ουσιαστικο οφελος η καθε αυτοσχεδια ενεργεια για ανατροπη του σκορ,αλλωστε δεν ειχαμε και σε καθολου καλη ημερα τους απειρους σε τετοιες καταστασεις μικρους ποδοσφαιριστες μας λογω,αγωνιστικου χωρου,δυνατου αερα και τα γνωστα προβληματα που εμφανιζονται στα ξερα γηπεδα,αλλα και στο γεγονος οτι δεν υπαρχει μεγαλο ευρος σε εμψυχο υλικο!.
  • Ο Ασωπος ειχε ενα σταθερο σχημα στην ομαδα και πηρε ας πουμε μια δικαιη νικη ετσι οπως πηγε ο αγωνας χωρις να εχει μια εντυπωσιακη παρουσια,απλα εγινε μια φαση στον αγωνα.
  • Ομως αυτα με τις μπαλες δεν τους τιμουν ιδιαιτερα και ειδικα στα τελευταια λεπτα του αγωνα,αλλα και στην απουσια αυτων των ιδιων λιγο πριν το τελος του ημιχρονου...αφου βρισκουν ασχετους με τους κανονισμους διαιτητες και παρατηρητες μπορουν να εχουν και λιγοτερες μπαλες διαθεσιμες στο επομενο αγωνα τους...εμεις ποτε δεν αφησαμε να εχει κενα ενας αγωνας στην εδρα μας ακομα και την εποχη που οι αγωνες γινονταν με μια μπαλα,δηλαδη πριν 35-40 χρονια!!!.
  • Στο 87 ο τερμ/κας του Ευρωτα εχει στα χερια του την μπαλα η πρωτη βοηθος σηκωνει το σημαιακι της σε ακινητη σταση και ψηλα-ψηλα...ο αετος διαιτητης σταματαει τον αγωνα στο φτερο,ενω στο μεταξυ εχει γινει το βολε(εμεις βλεπουμε εναν παικτη του Ασωπου απο τον παγκο της ομαδας του να εχει αργη πορεια προς το κεντρο του γηπεδου πισω απο την βοηθο που ειναι στην ιδια ευθεια με τον τερμ/κα του Ευρωτα)προφανως για αλλαγη θα καταλαβε η βοηθος και ειπε να σταματησει εκει ο αγωνας!!!.Ο σχετικος διαιτητης με τα νεα σηματα κατα την διαρκεια των αλλαγων ΠΟΥ θα εχουν ενεργο χαρακτηρα απο 1/1/2013 πηγε στην βοηθο και...η αλλαγη εγινε ο διαιτητης εψαξε την μπαλα και την εκανε προσφορα λογω των εορτων που ακολουθουν στα χερια του τερμ/κα του Ευρωτα με το χαμογελο στα χειλη για την συνεχεια του αγωνα σαν να μην συνεβει τιποτα...συμβαινουν και τετοια ανεκδοτα στα γηπεδα της Γ κατηγοριας,δεν τα εχουμε ακομα εμπεδωσει καλα...αλλα αν η μπαλα εφτανε σε παικτη του Ευρωτα και ηταν σε θεση για γκολ τι θα επρεπε να κανουμε?.
  • Εχουμε δει και χειροτερα αλλα σημερα (χτες) ο συγκεκριμενος διαιτητης και η πρωτη βοηθος ειχαν πληρης αγνοια των κανονισμων ποδοσφαιρου,μαλιστα την εν λογω κυρια την πιασαμε να κανει παιδικα λαθη σε βασικους κανονες του ποδοσφαιρου σαν διαιτητης σε μικρα παιδακια.Πρεπει να τους μαθουν να σεβονται τους κανονισμους και αυτους που τους πληρωνουν πριν την εναρξη του αγωνα,δεν μπορει να δειχνει αλλα ο βοηθος αλλα ο διαιτητης και να δινει αναποδα ενα φαουλ σε μια απλη φαση,σε περιπτωση που δεν μπορουν να σεβονται οι ιδιοι τον ευατο τους,μπορουν οι <<αρμοδιοι>> να τους στειλουν σπιτι τουςχουν κανει την διαιτησια κανονικο επαγγελμα στο Ερασιτεχνικο Ποδοσφαιρο!!!.Αν καποιοι το βλεπουν ετσι...τοτε να μην εχουν την απαιτηση να τους σεβονται παικτες/φιλαθλοι και οι παραγοντες να τους πληρωνουν οποτε εχουν χρηματα.
  • Στο επομενο αγωνα εντος εδρας του Ευρωτα να μην τολμησουν να κανουν οι βοηθοι ελεγχο των διχτυων θα ειναι προσβολη κατα της ομαδας μας,διοτι εχω δει δυο φορες εκτος εδρας αγωνες που δεν εκαναν ελεγχο και οχι στην Γ κατηγορια αλλα στην Α κατηγορια και επισης δυο αγωνες ο ενας χωρις διχτυα και ο δευτερο με μπολικες τρυπες,απο διαιτητες καθολου τυχαιους στην ιστορια της διαιτησιας του Λακωνικου Ποδοσφαιρου!!!. 
  • ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ,ΠΟΥΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,GOLAN GALIN,ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓ.,ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ(στο 46 ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝ.,ΜΑΡΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ(στο 82 ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ),ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧ.,ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΑΡΗΣ,ΖΟΥΡΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(στο 5ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ)
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ,ανα αγωνιστικη ημερα (με κοκκινο χρωμα τα εντος εδρας γκολ). 
  • Αλιμπαλης Αλ. 1η ,1η,1η,,3η,.
  • Μιχελακος Κωστας Μιχ.3η,. 
  • Μιχελακος Αρης,8η,9η.
  • Μπογρης Ν. 1η.
  • Τζανετακος Σπυρος
  • Kρητικακος Γιωργος Μαν.
  • Στους αλλους αγωνες 22-23/12.Π.Α Νεαπολης-Ποσειδωνας Ελαφονησου 5-0 (22/12),Α.Ο Μυρτιας-Δοξα Πακιων 5-2,Α.Ο Αγγελωνας-Απιδια Λακωνιας 1-2,Ολυμπιακος Μολαων.-Α.Ο Ελικας 4-1 (22/12).Ρεπο.Ταξιαρχαι Νιατων 
  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ σε 10 αγωνες.
    • 1.Απιδια Λακωνιας..............23...22-8
    • 2.Ευρωτας Ελους................18...14-4
    • 3.Ολυμπιακος Μολαων.........17...19-12
    • 4.Ταξιαρχαι Νιατων.............16...9-3
    • 5.Α.Ε.Δ Ασωπου..................16...14-9
    • 6.Π.Α Νεαπολης..................15...18-15
    • 7.Α.Ο Μυρτιας....................12...12-11
    • 8.Α.Ο Αγγελωνας................10...10-12
    • 9.Α.Ο Ελικας.......................4....7-18
    • 10.Δοξα Πακιων...................4...13-23
    • 11.Ποσειδωνας Ελαφονησου..-3...7-30       
  • ΡΕΠΟ:Δοξα Πακιων,Α.Ο Ελικας,Α.Ο Αγγελωνας,Α.Ε.Δ Ασωπου,Π.Α Νεαπολης,Ευρωτας Ελουςπιδια Λακωνιας,Ολυμπιακος Μολαων,Α.Ο Μυρτιας,Ταξιαρχαι Νιατων
  • ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:Ευρωτας Ελους-Π.Α Νεαπολης,Δοξα Πακιων-Ταξιαρχαι Νιατων,Απιδια Λακωνιας-Α.Ε.Δ Ασωπου,Α.Ο Ελικας-Α.Ο Μυρτιας,Ολυμπιακος Μολαων-Α.Ο Αγγελωνας.Ρεπο .Ποσειδωνας Ελαφονησου

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr