14 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επέλεξε... νίκη η Ζαλγκίρις Κάουνας

Επέλεξε,Ζαλγκίρις Κάουνας,epelexe,zalgkiris kaounasΗ Ζαλγκίρις Κάουνας είχε τη δυνατότητα να επιλέξει όμιλο στο ΤΟΡ 16 και... το έκανε, παίζοντας για το αυτονόητο: Για τη νίκη (73-51 επί της παντελώς αδιάφορης Εφές), παραμένοντας πρώτη στον γ' όμιλο της Ευρωλίγκας.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Olympiakos - Armania Jeans Milano







L 

«Πετάει» από νωρίς.Στιβος

Πετάει,petaeiΗ εποχή μπορεί να προσφέρεται μόνο για προετοιμασία, αλλά για κάποιον καλοκαίρι και χειμώνας είναι μία συνεχόμενη κατάσταση! Γιατί ο Μουτάζ Μπαρσίμ «πετάει» ακόμη και αυτή την εποχή.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κέρκυρα: Εκτός αποστολής ο Γιάντσης

Κέρκυρα,Εκτός,Γιάντσης,kerkyra,ektos,giantsisΧωρίς τον Δημήτρη Γιάντση θα παραταχθεί η Κέρκυρα το Σάββατο (15/12), στον εντός έδρας αγώνα της 15ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Πανθρακικό.Ο επιθετικός των Φαιάκων δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί από τον Ακη Μάντζιο στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου (15/12) απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής.Αναφορικά με το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής (14/11), οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας έκαναν παιχνίδια με την μπάλα και στη συνέχεια χαλάρωμα.Μετά το πέρας του προγράμματος, ο Ακης Μάντζιος γνωστοποίησε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Ζουμπουλάκης, Κοντοδήμος, Βενέτης, Εντερ, Λεόν, Μπάρκογλου, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Καραλής, Βασιλόγιαννης, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Σίμωσης, Διαμαντόπουλος, Γκούμας, Καραπέτσας, Αγρίτης, Κρητικός, Σταμογιάννος.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός-Αρμάνι 21:00


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:FIBA Europe: Στους κορυφαίους Σπανούλης, Σπανού

FIBA Europe,Σπανούλης Σπανού,FIBA Europe,spanoulis spanouΟ Βασίλης Σπανούλης και η Άρτεμις Σπανού είναι ανάμεσα στους υποψηφίους κορυφαίους Ευρωπαίους αθλητές και αθλήτριες στην ετήσια ψηφοφορία της FIBA Europe.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιστροφή Μπουμσόνγκ!

Επιστροφή Μπουμσόνγκ,epistrofi boumsongkΆλλοι λένε ότι φεύγει τώρα, άλλοι το καλοκαίρι, αλλά ο Ρότσα δοκίμασε τον Μπουμσόνγκ με τους βασικούς ενόψει του αγώνα με την Βέροια

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μείον τρεις για «Ελέ»

Μείον,Ελέ,meion,eleΤρία σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα οφείλει να διαχειριστεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον Πανιώνιο εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Νέα Σμύρνη.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την κατάσταση στην ΑΕΚ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Υποκλίθηκαν" στους Νικς! (vid).ΝΒΑ

Το εντός έδρας αήττητο σερί τους διεύρυναν οι Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι επικράτησαν στο "Μεγάλο Μήλο" των Λος Άντζελες Λέικερς με 116-107, σε ένα παιχνίδι, όπου ο Καρμέλο Άντονι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης μέχρι τον τραυματισμό του στο τρίτο δεκάλεπτο. Σπουδαία νίκη πήραν οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επί των Σαν Αντόνιο Σπερς με 98-90, κυρίως χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Ντάμιαν Λίλαρντ (29π.), ο οποίος έκανε career high στο ΝΒΑ, ενώ, τέλος, εύκολο έργο είχαν οι Ατλάντα Χοκς, που επιβλήθηκαν άνετα των Σάρλοτ Μπόμπκατς με 113-90 και "έπιασαν" τους Μαϊάμι Χιτ στη δεύτερη θέση της Ανατολής.Τα αποτελέσματα:Ατλάντα Χοκς - Σάρλοτ Μπόμπκατς 113-90
Νιου Γιορκ Νικς - Λος Άντζελες Λέικερς 116-107
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Σαν Αντόνιο Σπερς 98-90.Ο "νόμος" του "MSG"Το αήττητο στη Madison Square Garden είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που οι Νιου Γιορκ Νικς παραμένουν στην κορυφή της Ανατολής. Η ομάδα του Μάικ Γούντσον δεν… προβληματίστηκε ιδιαίτερα από τους Λος Άντζελες Λέικερς και με τον Καρμέλο Άντονι να κάνει θραύση στο παρκέ για τα τρία δωδεκάλεπτα που αγωνίστηκε (σ.σ.: αποχώρησε λόγω τραυματισμού) πήρε τη νίκη με 116-107. Ο Κόμπε Μπράιαντ (31π.-10ριμπ.) προσπάθησε να… αποτρέψει το μοιραίο, αλλά η εμφάνιση του "Μέλο" (30π.) και οι βοήθειες που πήρε ο σταρ των Νικς από τους συμπαίκτες του, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων."Λύγισαν" λόγω κούρασης και… Λίλαρντ

Πλώρη για τον τίτλο του καλύτερου ρούκι της χρονιάς έχει βάλει ο Ντάμιαν Λίλαρντ, ο οποίος σε μία ακόμα εντυπωσιακή του εμφάνιση απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς σημείωσε 29π., μάζεψε 7ριμπ. και μοίρασε 6 ασίστ. Το Πόρτλαντ πήρε τη νίκη με 98-90 και μαζί μία σημαντική ψυχολογική τόνωση εν όψει της συνέχειας και της προσπάθειας που κάνει για είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Από πλευράς "Σπιρουνιών", πρώτος σκόρερ ήταν ο Τόνι Πάρκερ, που πέτυχε 21π..

Τυπική διαδικασία

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Ατλάντα Χοκς και Σάρλοτ Μπόμπκατς. Τα "Γεράκια" έπαιξαν όσο έπρεπε και "πυροβολώντας"… αδιακρίτως από την περιφέρεια (14/29τρίπ.) πήραν μία άνετη νίκη με 113-90 που τα φέρνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ανατολής.

Η βαθμολογία

ΑΝΑΤΟΛΗ
Νιου Γιορκ Νικς 17-5
Μαϊάμι Χιτ 14-6
Ατλάντα Χοκς 14-6
Σικάγο Μπουλς 12-9
Μπρούκλιν Νετς 12-9
Μπόστον Σέλτικς 12-9
Μιλγουόκι Μπακς 11-9
Φιλαδέλφεια Σίξερς 12-10
Ιντιάνα Πέισερς 11-11
Ορλάντο Μάτζικ 8-13
Σάρλοτ Μπόμπκατς 7-15
Ντιτρόιτ Πίστονς 7-17
Κλίβελαντ Καβαλίερς 5-18
Τορόντο Ράπτορς 4-19
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 3-16

ΔΥΣΗ
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 18-4
Σαν Αντόνιο Σπερς 18-6
Λος Άντζελες Κλίπερς 16-6
Μέμφις Γκρίζλις 14-5
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 15-7
Γιούτα Τζαζ 13-10
Μινεσότα Τίμπεργουλς 10-9
Ντάλας Μάβερικς 11-11
Ντένβερ Νάγκετς 11-12
Χιούστον Ρόκετς 10-11
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 10-12
Λος Άντζελες Λέικερς 9-14
Φοίνιξ Σανς 8-15
Σακραμέντο Κινγκς 7-14
Νιου Ορλίν Χόρνετς 5-16

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τζέιμς και Κόμπι οδηγούν την κούρσα

Τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το All Star Game είδαν το φως της δημοσιότητας, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να έχει το προβάδισμα στην Ανατολή και τον Κόμπι Μπράιαντ στη Δύση.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Συλλέγει... θύματα ο Μέσι»

Τα 88 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος έφτασε ο Λιονέλ Μέσι με τον Χαβιέ Μασεράνο να υπογραμμίζει πως ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας "εκτελεστής" που στο γήπεδο μαζεύει τα... θύματα του.Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός μέσος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Στον αγωνιστικό χώρο ο Μέσι είναι εκτελεστής. Κατεβαίνει στο γήπεδο και συλλέγει θύματα. Του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και δεν τον ενδιαφέρει ποιος είναι μπροστά του. Ο Λίο ανταγωνίζεται μόνο τον εαυτό του. Αυτή είναι τρομερή αρετή. Πλέον έχει φτάσει σε ένα επίπεδο, όπου σε κάθε παιχνίδι βελτιώνεται με σκοπό να φτάσει στην τελειότητα".Όσο για το κλειδί της επιτυχίας της Μπαρτσελόνα, ο Μασεράνο δήλωσε: "Το μεγαλύτερο όπλο μας είναι η επιθυμία να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Παίκτες όπως ο Τσάβι, ο Μέσι και ο Ινιέστα έχουν περάσει αυτή την νοοτροπία στην υπόλοιπη ομάδα".

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Ανησυχία για Σχορτσανίτη

Ανησυχία,Σχορτσανίτη,anisychia,schortsanitiΤην επόμενη μέρα της ήττας από την Κίμκι, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ηρεμήσει μετά τον εκνευρισμό από τα σφυρίγματα των διαιτητών, αλλά παραμένουν ανήσυχοι για τον τραυματισμό του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.Ο διεθνής σέντερ μπήκε στο παρκέ 2'24'' πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου και πρόλαβε να παίξει μόλις 29 δευτερόλεπτα, καθώς σε σύγκρουσή του με τον Λόντσαρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα του. Στο σημείο δηλαδή που είχε ταλαιπωρηθεί πρόσφατα και είχε μείνει εκτός για περισσότερες από 10 μέρες.Ο Sofo θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Επίσης σε εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Κώστας Τσαρτσαρής που είχε ενοχλήσεις στη μέση.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τον έβαλαν στη θέση του

Η σκέψη του Μίμη Δομάζου ήταν απλή και σωστή: Κι αν μια στις χίλιες ο πρίγκιπας είναι ορίτζιναλ κι όχι μουσαντένιος, γιατί να μείνουμε έξω από το κόλπο;

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Original πάει για κατάληψη στα Σπάτα

Μέλη της Original ενημέρωσαν την ΠΑΕ πως κόσμος μεταβαίνει στα Σπάτα με σκοπό να κάνει κατάληψη στα γραφεία της ομάδας, ενώ τόνισαν πως δεν θα προκαλέσουν πρόβλημα στην προπόνηση.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διακωμώδηση…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το παράνομο στοίχημα στη «Δίκη»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την κατάσταση στην ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Original πάει για κατάληψη στα Σπάτα

 

Στην τελική… ευθεία η «ενίσχυση»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέλσουγκεν: Στα προημιτελικά οι τρεις Έλληνες!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Η ταμπακιέρα, το «συν» για τον Παναθηναϊκό και ο Καζιγιάμα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το παράνομο στοίχημα στη «Δίκη»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Υποκλίθηκαν" στους Νικς! (vid).ΝΒΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τον έβαλαν στη θέση του

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Original πάει για κατάληψη στα Σπάτα

 

Στην τελική… ευθεία η «ενίσχυση»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέλσουγκεν: Στα προημιτελικά οι τρεις Έλληνες!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το παράνομο στοίχημα στη «Δίκη»

Η εξάρθρωση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού στο Βόλο θα αποτελέσει βασικό θέμα έρευνας της εκπομπής «Δίκη στον ΣΚΑΪ», την ερχόμενη Δευτέρα.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
«Οι στημένοι αγώνες και ο παράνομος στοιχηματισμός που αποκαλύφθηκε στον Βόλο είναι το θέμα της τηλεοπτικής "Δίκης στον Σκάϊ" τη Δευτέρα, στις 23.55.
Η εκπομπή αποκαλύπτει πως έσβηναν τα ίχνη τους οι "εγκέφαλοι" του κυκλώματος, με ποιον τρόπο χειραγωγούσαν τα παιχνίδια και τι κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ.
Προσκεκλημένοι στο studio είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Αμοιρίδης, ο διδάκτωρ αθλητικού δικαίου και πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Ανδρέας Μαλάτος, ο ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου και νομικός Ανδρέας Πάτσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αθηνών και πρώην πρόεδρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ Γιώργος Φουντάς και ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης.
Τις επίμαχες φάσεις της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας σχολιάζει ο καθηγητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης».

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Συλλέγει... θύματα ο Μέσι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την κατάσταση στην ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τον έβαλαν στη θέση του

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διακωμώδηση…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Υποκλίθηκαν" στους Νικς! (vid).ΝΒΑ

   

Η ταμπακιέρα, το «συν» για τον Παναθηναϊκό και ο Καζιγιάμα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Original πάει για κατάληψη στα Σπάτα

 

Στην τελική… ευθεία η «ενίσχυση»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέλσουγκεν: Στα προημιτελικά οι τρεις Έλληνες!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Στην τελική… ευθεία η «ενίσχυση»


πηγη:ΟOnsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την κατάσταση στην ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Συλλέγει... θύματα ο Μέσι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Υποκλίθηκαν" στους Νικς! (vid).ΝΒΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Original πάει για κατάληψη στα Σπάτα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τον έβαλαν στη θέση του

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διακωμώδηση…

 

Η ταμπακιέρα, το «συν» για τον Παναθηναϊκό και ο Καζιγιάμα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το παράνομο στοίχημα στη «Δίκη»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέλσουγκεν: Στα προημιτελικά οι τρεις Έλληνες!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέλσουγκεν: Στα προημιτελικά οι τρεις Έλληνες!

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας προκρίθηκε η Μέλσουνγκεν των Βασιλάκη, Καρυπίδη και Σανίκη, με τον γερμανικό σύλλογο να δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
Μέλσουγκεν: Στα προημιτελικά οι τρεις Έλληνες!Η ομάδα της «Αγίας Τριάδας» μετά το... έπος στην έδρα του Κιέλου και τη νίκη με 29-25, είναι στην οκτάδα και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν το Lufthansa Final 4 (13-14 Απριλίου).
Η Μέλσουνγκεν επικράτησε της Μπάλινγκεν με 27-23 μπροστά σε 1.500 θεατές με τους Βασιλάκη και Καρυπίδη να σκοράρουν από τρεις φορές.
Την πρόκριση τους εξασφάλισαν επίσης και οι: Μίντεν, Λόβεν, Έισεναχ, Κίελο, Αμβούργο, Φλένσμπουργκ, Ανόβερο.
Τα άλλα αποτελέσματα της φάσης των «16»:
Μίντεν- Λούμπεκε 27-26
Λόβεν- Μαγδεμβούργο 34-33
Έισεναχ- Έρλανγκεν 24-15
Μπαντ Σβαρτάου- Κίελο 26-35
Έμστντετεν- Αμβούργο 29-30
Νόρντχορν- Φλένσμπουργκ 19-35
Μπίετγχαμ- Ανόβερο 17-34

Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης θα γίνει την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την κατάσταση στην ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Υποκλίθηκαν" στους Νικς! (vid).ΝΒΑ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τον έβαλαν στη θέση του

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Original πάει για κατάληψη στα Σπάτα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Διακωμώδηση…

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Συλλέγει... θύματα ο Μέσι»

 

Η ταμπακιέρα, το «συν» για τον Παναθηναϊκό και ο Καζιγιάμα

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr