3 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επιτέλους… Σταμάτησε!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τερματοφύλακας πρώτος σκόρερ!

Τερματοφύλακας,termatofylakasΤο είδαμε και αυτό. Το πρωτάθλημα στη Βραζιλία τελείωσε και ο Μάρσιο, τερματοφύλακας της Ατλέτικο Γκοϊανένσε, μοιράστηκε την κορυφή των σκόρερ της ομάδας με τον επιθετικό Πάτρικ.

Δημοφιλή Θέματα

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συνέχισε το ατομικό ο Κουίνσι

Συνέχισε,Κουίνσι,synechise,kouinsiΟ Στέργος Μαρίνος γυμνάστηκε κανονικά την Δευτέρα και μόνο ο Κουίνσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Την Τρίτη και μετά την τελευταία προπόνηση των πράσινων επί αθηναϊκού εδάφους θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Αγγλία. Καραγκούνης: "Ο πήχης έχει πέσει στον Παναθηναϊκό".

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Link.AEK Athens - PAS Giannina






ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νίκησε τον Εθνικό και ανεβαίνει ο ΠΑΟΚ

Στην 4η θέση της Volleyleague ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 3-1 σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Πυλαία, στο ματς που έριξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής.Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη κι αυτό το μαρτυρά το γεγονός ότι όλα τα σετ κρίθηκαν με μικρές διαφορές.Ο ΠΑΟΚ πήρε τα δύο πρώτα σετ με 25-22 και 25-23, αντίστοιχα. Στο 3ο ο Εθνικός μείωσε σε 1-2 με 25-23, ωστόσο στο 4ο σετ ο Δικέφαλος επανήλθε (25-22), παίρνοντας "καθαρή" νίκη επί της ομάδας της Αλεξανδρούπολης.Τα σετ: 25-22, 25-23, 23-25, 25-22

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Και ξανά Ουζουνίδης στην Ξάνθη!

Ουζουνίδης,Ξάνθη,ouzounidis,xanthiΝέος προπονητής της Ξάνθης ο... παλιός Μαρίνος Ουζουνίδης! Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στον πάγκο της ακριτικής ομάδας και αντικαθιστά τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Ουζουνίδη!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Link.AEK Athens - PAS Giannina


























2/2/2012.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ(ΓΡΑΜΟΥΣΑ),ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΔΟΞΑ ΠΑΚΙΩΝ 1-0 ημιχρ. 0-0.(Λογω συντηρησης του αγωνιστικου χωρου της εδρας του)

  • ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Στο 5 σε σεντρα του Πουλακου η μπαλα βρηκε το οριζοντιο δοκαρι της εστιας της Δοξα Πακιων.
  • Στο 29 ο Ευρωτας εχασε την ευκαιρια του αγωνα οταν σε οργανωμενη επιθεση,ο Πουλακος εβγαλε ωραια σεντρα στον κεντρικο αξονα της αμυνας και απο την μικρη περιοχη ο Μιχελακος Αρης μονος του προ του τερμ/κα της Δοξα Πακιων πλασαρε και η μπαλα εφυγε λιγο αουτ.
  • Το πρωτο ημιχρονο απο πλευρας Ευρωτα κυλησε με το να εχει την πρωτοβουλια των κινησεων...αλλα η μαζικη αμυνα των φιλοξενουμενων και η κακη κυκλοφορια της μπαλας στα 3/4 του γηπεδου δεν ηταν η καλυτερη δυνατη και εφερε σε δυσκολη θεση την ομαδα,αφου το γκολ και η αντισταση των παικτων εφερε και το λεγομενο στην εποχη μας αγχος.
  • Η Δοξα Πακιων εδειξε μαχητικα στοιχεια στο παιχνιδι της και με λιγοστες αντεπιθεσεις προσπαθησε να κανει κατι...χωρις να φερει σε δυσκολη θεση την ομαδα του Ευρωτα.Σε γενικες γραμμες το στο πρωτο ημιχρονο ηταν μετριος στην μεγαλυτερη διαρκεια του. 
  • ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Ενας διαφορετικος Ευρωτας ηρθε απο τα αποδυτηρια,πιο μαχητικος και πιο αποφασιστικος και στο 49' λεπτο ειχε το πρωτο ουσιαστικα καλο σουτ στον αγωνα απο τον Χριστακακο Δημητρη οπου το σουτ που εγινε λιγο εξω απο την περιοχη η μπαλα περασε λιγο πανω απο το οριζοντιο δοκαρι. 
  • Ο Ευρωτας συνεχισε να πιεζει εντονα για την επιτευξη του γκολ που θα του ελυνε τα ποδια των παικτων του και μεθοδικα προσπαθουσε να διασπασει την πολυπροσωπη αμυντικη γραμμη της Δοξας Πακιων.
  • Στο 65' λεπτο ο Τζανετακος Σπυρος,απο τα πλαγια και απο την αντιθετη πλευρα απο αυτην που ξεκινησε τον αγωνα εκανε μια ωραια προσποιηση και με ενα δεξι δυνατο κρεμασε τον τερματοφυλακα στην αντιθετη γωνια του και εκανε το 1-0 που εμελλε να ειναι και το τελικο αποτελεσμα. 
  • Στο 68 λεπτο η Δοξα Πακιων εκανε το πρωτο αξιολογο σουτ προς την εστια του Ταμβακολογου Θαναση που επεσε στην αριστερη του γωνια και απεκρουσε την μπαλα και στην συνεχεια απομακρυναν οι αμυντικοι.
  • Η ομαδα των Πακιων πηρε μια πρωτοβουλια των κινησεων και αρχισε να ασκει καποια πιεση στην αμυντικη γραμμη του Ευρωτα κυριως με ξαφνικες αντεπιθεσεις οι οποιες δεν ειχαν αισιο τελος.  
  • Ο Ευρωτας μετα το γκολ οπισθοχωρησε αρκετα και εδωσε χωρο στην ομαδα των Πακιων,με συνεπεια να εχουν καποιες μικρο-ευκαιριες για να κανουν την ζημια και με ανεπιθεσεις κυριως απο μακρινες πλαγιες μπαλιες.
  • Στο 89 ο Ταμβακολογος Θανασης βγηκε εκτος της μεγαλης περιοχης του σε ενα ελευθερο του και ο διαιτητης εδωσε αμεσο λακτισμα!(τωρα να κανω την ερωτηση η οχι για το τι επρεπε να κανει ο διαιτητης?.Μπορει να εχει αλλαξει και ο κανονισμος μην πεσω και σε καμμια...γκελα!!!).Στην εκτελεση του η μπαλα περασε λιγο πανω απο το οριζοντιο δοκαρι.
  • Ο αγωνας παρεμεινε στα ιδια επιπεδα με το Α μερος με τον Ευρωτα να εχει καποια βελτιωση απο το 46 εως το 70 και τελειωσε χωρις καποια αλλη αξιολογη ευκαιρια.Ετσι ο Ευρωτας βρισκεται στην κορυφη της βαθμολογιας μαζι με την Απιδια Λακωνιας μετα το σημερινο ρεπο της.
  • ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ:ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ,ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ,ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓ.,ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΤΑΜΒΑΚΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(στο 69 ΛΕΟΝΤΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ),ΚΡΗΤΙΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝ.,ΜΑΡΤΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ(στο 46 ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΑΡΗΣ,ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ ΑΛΕΚΟΣ(στο 84 ΖΟΥΡΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ),ΠΟΥΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.
  • ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ,ανα αγωνιστικη ημερα (με κοκκινο χρωμα τα εντος εδρας γκολ). 
  • Αλιμπαλης Αλ. 1η ,1η,1η,,3η,.
  • Μιχελακος Κωστας Μιχ.3η,. 
  • Μιχελακος Αρης 1η,.
  • Μπογρης Ν. 1η. 
  • Τζανετακος Σπυρος
  • Στους αλλους αγωνες 1-2/12.Ποσειδωνας Ελαφονησου-Α.Ο Μυρτιας 0-2,Α.Ε.Δ Ασωπου-Α.Ο Αγγελωνας 1-0,Ταξιαρχαι Νιατων-Ολυμπιακος Μολαων 0-1(1/12),Π.Α Νεαπολης-Α.Ο Ελικας 1-0.Ρεπο Απιδια Λακωνιας
  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ σε 7 αγωνες.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι... δύσκολες νίκες των «μεγάλων» (vids)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπάλα "ζωντανεύει" στα χέρια γκολκίπερ

Το ντέρμπι της Χάιφα με τη Μακάμπι θα μείνει αξέχαστο στον τερματοφύλακα της Χάποελ, ο οποίος με διπλή γκάφα ευθύνεται ολοκληρωτικά για το δεύτερο από τα τρία γκολ που δέχθηκε.

Πηγή: Contra

2/2/2012.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙΟΥ(ΓΡΑΜΟΥΣΑ),ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-ΔΟΞΑ ΠΑΚΙΩΝ 1-0 ημιχρ. 0-0.(Λογω συντηρησης του αγωνιστικου χωρου της εδρας του)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών και πολιτικών εφημερίδων της Δευτέρας (3/12)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Tελειώνει» από τη «Βασίλισσα» ο Special One;

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάνα εισβολέας απειλεί ποδοσφαιριστή

Θέμα στις ειδήσεις έγινε αγώνας Κ-19 μεταξύ της Στεάουα και Ραπίντ Βουκουρεστίου, καθώς η μητέρα ενός ποδοσφαιριστή επιτέθηκε σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος χτύπησε και τραυμάτισε τον γιο της.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κουμεντάκης: «Από τον Εθνικό εξαρτάται το ματς με ΠΑΟΚ»

Κουμεντάκης,Από,Εθνικό,ΠΑΟΚ,koumentakis,apo,ethniko,paokΟ Εθνικός Αλεξανδρούπολης φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση που κλείνει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ τη Δευτέρα (3/12), με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη να τονίζει πως το αποτέλεσμα εξαρτάται μόνο από την απόδοση της ομάδας του.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός-Άρσεναλ με αριθμούς

Ολυμπιακός-Άρσεναλ,olybiakos-arsenalΟ Ολυμπιακός υποδέχεται την Άρσεναλ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με τα στατιστικά στοιχεία να παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Κολλάει" ο ΠΑΟΚ και δεν φταίει η λάσπη

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρεκόρ στη Νέα Σμύρνη

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θα ξεκουράσει παίκτες ο Βενγκέρ

Βενγκέρ,vengkerΟ Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να παρατάξει με πολλές αλλαγές στην 11άδα την Αρσεναλ, στο ματς της Τρίτης (4/12) με τον Ολυμπιακό για το Champions League.Oπως αναφέρει η Independent ο αλσατός τεχνικός προτιμά να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του και να ρισκάρει την απώλεια της πρώτης θέσης στον όμιλο.Η Αρσεναλ για να βγει πρώτη πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό και παράλληλα να μην κερδίσει η Σάλκε τη Μονπελιέ.Η έγκυρη βρετανική εφημερίδα δεν αναφέρει ονόματα που θα μείνουν εκτός αποστολής, ωστόσο δεδομένες θεωρούνται τουλάχιστον οι απουσίες των τραυματιών Ντιαμπί, Κοσιελνί, Φαμπιάνσκι και Σάντος.

 
Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΝΒΑ: Περάστε, κόσμε! (videos)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ανάπηροι καταθέτουν τεχνητά μέλη!

Ανάπηροι,anapiroiΣε μια ασυνήθιστη αλλά ιδιαίτερα συμβολική κίνηση προχωρούν ακτιβιστές με αναπηρία αφού αποφάσισαν να καταθέσουν τα τεχνητά μέλη τους αλλά και τα αμαξίδια στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Tελειώνει» από τη «Βασίλισσα» ο Special One;

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών και πολιτικών εφημερίδων της Δευτέρας (3/12)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Πρώτα ο Άρης

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στην Ισπανία ο Ντι Ματέο, δεν... τρελαίνει κόσμο ο Βαλβέρδε


Στην Ισπανία ο Ντι Ματέο, δεν... τρελαίνει κόσμο ο ΒαλβέρδεΟ Ρομπέρτο Ντι Ματέο σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο βρίσκεται στη Βαλένθια για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, θέτοντας υποψηφιότητα για να καθίσει στον πάγκο των «νυχτερίδων».
Όσο περνούν οι ώρες τόσο τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τον νέο προπονητή της Βαλένθια θα βγαίνουν στη... φόρα. Μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Λουίς Ενρίκε, το όνομα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο ήλθε στο προσκήνιο, αφού αποτέλεσε παρελθόν πριν από περίπου δέκα ημέρες από την Τσέλσι. Μάλιστα, ο Ιταλός βρίσκεται ήδη στην Ισπανία για να μιλήσει με τους παράγοντες της Βαλένθια.
Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Βαλβέρδε δεν... γεμίζει το μάτι των φιλάθλων της Βαλένθια, ενώ ο Ντι Ματέο θα έχει σχεδόν τους ίδιους όρους, σε περίπτωση που υπογράψει εκείνος συμβόλαιο συνεργασίας με τις «νυχτερίδες».
Συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν και ακόμα ένας χρόνος, αν η ομάδα καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν.
Μέχρι το τέλος της ημέρας αναμένεται να γνωστοποιηθεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.
ΠΗΓΗ:Onsports.gr