14 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Εντυπωσιακή και… 4χ4

Την τέταρτή της νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης. Ο ΝΟΒ επικράτησε της Έγκερ στο Λαιμό με 11-8, για τον Α’ όμιλο της διοργάνωσης και έκανε σημαντικό βήμα όσον αφορά την κατάληψη της πρώτης θέσης του γκρουπ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Πρεμιέρα με το δεξί στο Challenge Cup

Με νίκη ξεκίνησε την εφετινή ευρωπαϊκή του πορεία ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 3-0 σετ της Μλάντοστ στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE Ιρλανδία-Ελλάδα

Ένα δυνατό φιλικό τεστ περιμένει απόψε (21.45, MEGA) την Εθνική μας ομάδα στο Δουβλίνο απέναντι στο αντίστοιχο συγκρότημα της Ιρλανδίας. LIVE το ματς στο gazzetta.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Πάγωσαν» τους Ρώσους οι Αμερικανοί

Λίγα δευτερόλεπτα έμεναν στο χρονόμετρο πριν ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ρωσία-ΗΠΑ σφυρίξει τη λήξη του αγώνα. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές των Ηνωμένων Πολιτειών με τον Μίκελ Ντίσκερουντ να «παγώσουν» όλους όσους βρίσκονταν στο «Κούμπαν Στάντιον», αφού ισοφάρισαν στο τέλος τους γηπεδούχους και έτσι έφυγαν με το 2-2 από εκεί, στο φιλικό μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Το σημαντικότερο η άμυνα»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκας και χρειάζεται μόνο τη νίκη, ώστε να παραμείνει «ζωντανός» στο «κυνήγι» της πρόκρισης στους «16», μετά και την ήττα από τη Χίμικ την περασμένη εβδομάδα. Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον «πράσινο» πάγκο, Σωτήρης Μανωλόπουλος, εστίασε στην άμυνα που θα παίξουν οι «πράσινοι», γράφοντας στο blog της ΚΑΕ στην ιστοσελίδα της.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Οι δέκα «γκολάρες» του 2012!

Θα ‘ναι το solo του Λιονέλ Μέσι ή το αντίστοιχο του Χατέμ Μπεν Αρφά; Θα ‘ναι το «ξερό» εν κινήσει σουτ του Ρανταμέλ Φαλκάο; Θα γίνει η έκπληξη με το εξαιρετικό γκολ του άσημου Γκαστόν Μεάγια; Θα κάνει το «back to back» ο Νεϊμάρ; Ή θα μπει… σφήνα μια γυναίκα στον κόσμο των ανδρών, η Ολίβια Χιμένες; Η FIFA γνωστοποίησε τα δέκα καλύτερα γκολ του 2012 και η δύναμη είναι πλέον στα «χέρια» του κόσμου για να ψηφίσει που θα καταλήξει το βραβείο Πούσκας! Δείτε τα γκολ!

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Γκρέκο: Ζουν για τον Ολυμπιακό...

Εκπληκτος με την αγάπη των φιλάθλων για τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Λεάντρο Γκρέκο, που εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του στο Λιμάνι.Ο ιταλός μέσος των ερυθρολεύκων μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας τόσο για την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όσο και για την στήριξη των φιλάθλων προς την ομάδα.Παράλληλα αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Βασίλη Τοροσίδη, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρόμα, ενώ παράλληλα σχολίασε την περίπτωση του Ντε Ρόσι, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται στην έξοδο από τους τζιαλορόσι."Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την παρουσία μου στον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής. Είναι εξαιρετικά εδώ. Ήξερα ότι θα έβρισκα ένα θερμό κλίμα από τους οπαδούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτό το πράγμα που συνάντησα. Οι Έλληνες φίλαθλοι ζουν για τον Ολυμπιακό και είναι πάρα πολύ εκδηλωτικοί. Το γήπεδο είναι υπέροχο", ήταν αρχικά τα λόγια του Γκρέκο.Για τον Βασίλη Τοροσίδη και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρόμα, σχολίασε: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που αγωνίζεται και με την Εθνική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα αισθάνεται άνετα και μπορεί να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ομάδα".Αναφορικά με την περίπτωση του Ντε Ρόσι, είπε: "Έχω την αίσθηση ότι η διοίκηση θέλει να πουλήσει τον Ντανιέλε. Όταν το καλοκαίρι είχαν προσπαθήσει κάτι τέτοιο ο κόσμος είχε αντιδράσει έντονα. Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Μπορεί να είναι μία δύσκολη περίοδος γι’ αυτόν, αλλά παραμένει επαγγελματίας. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο". 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Σε Σάλπι και Σόουζα τα βραβεία

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης του ΠΑΟΚ και ο Ντένις Σόουζα του ΟΦΗ κατέκτησαν τα βραβεία του MVP και του Best Goal, αντίστοιχα για την 10η αγωνιστική της Super League.Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος της 10ης αγωνιστικής συγκεντρώνοντας το 64,50% των ψήφων, ενώ ο Ντένις Σόουζα… πήρε 59,63% για το καλύτερο γκολ.Αναλυτικά:Η Super League ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 10η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ:• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVPΔημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ) 64,50%Μίρνες Σίσιτς (ΟΦΗ) 27,91%Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός) 7,59%• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best GoalΝτένις Σόουζα (ΟΦΗ) 59,63%Γιώργος Ζησόπουλος (Λεβαδειακός) 28,37%Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός) 12,00%

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.«Αυτός που το αξίζει περισσότερο θα το πάρει!»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Να κλείσει θετικά η Βοσνία

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Το πρόγραμμα των ημιτελικών.Μπασκετ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.«Αυτός που το αξίζει περισσότερο θα το πάρει!»

H πίστα του Austin φιλοξενεί το 3ήμερο 15-17 Νοεμβρίου τον προτελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος της Formula 1 και η Red Bull έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του νταμπλ.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Να κλείσει θετικά η Βοσνία

Η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 παίζει φιλικό στην Αλγερία και ο προπονητής της, Σάφετ Σούσιτς θέλει να τελειώσει το 2012 με θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: Gazzetta

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Το πρόγραμμα των ημιτελικών.Μπασκετ


Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η ομοσπονδία, με τις δύο αναμετρήσεις να έχουν τηλεοπτική μετάδοση από την κρατική τηλεόραση.
Αναλυτικά:
Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ανδρών θα διεξαχθούν στις 22/12/2012, ημέρα Σάββατο και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΤ1. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
(ΔΑΚ Καλαμίτσας) ΕΚ Καβάλας - Ολυμπιακός ΣΦΠ 17:00
(ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός ΑΟ - ΚΑΟ Δράμας 19:00

Πηγή: Gazzetta 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Προπόνηση χωρίς... Αλαφούζο


Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τους Σισοκό, Πίντο, Τοτσέ και Χουχούμη να προπονούνται ατομικά. Δεν πήγε στην Παιανία ο Γιάννης Αλαφούζος.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επέλεξε να μην μεταβεί στην Παιανία για να μιλήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα  την ώρα της προπόνησης και αναμένεται να συναντηθεί το μεσημέρι μαζί του.
Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα. Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Δώνης και Μαρινάκης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σισοκό, Πίντο, Τοτσέ και Χουχούμης. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μπουμσόνγκ, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Κουίνσι.
Απουσίασαν οι Βύντρα, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος και Σπυρόπουλος λόγω συμμετοχής τους στην Εθνική Ανδρών, ο Καπίνο λόγω συμμετοχής του στην Εθνική Νέων και ο Μπαρμπαρούσης λόγω συμμετοχής του στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας.

Πηγή: Gazzetta 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ..Ανέβασε τους ρυθμούς ο Ζαρντίμ


Μετά το ρεπό της Τρίτης οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης (14/11) με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ανεβάζει τους ρυθμούς εν όψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα.
Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν σε έντονο ρυθμό, ενώ από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Το αερόβιο πρόγραμμα, στην αρχή της προπόνησης, ακολούθησε ο Κώστας Μανωλάς, ενώ στη συνέχεια δεν συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα.

Ο Έλληνας αμυντικός ανεβάζει ρυθμό από τον τραυματισμό του στη δεξιά κνήμη. Το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, με αερόβιο στο γήπεδο, υπό τις οδηγίες του γυμναστή
Χρήστου Μουρίκη, ακολούθησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές του
Ολυμπιακού έριξαν το βάρος στα τελειώματα των φάσεων και την τεχνική, ενώ προς το τέλος της προπόνησης έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας για κάποια ώρα στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έξτρα προπόνηση με τελειώματα φάσεων και σουτ έκαναν οι Τάτος, Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος, με τον Γιαννιώτη να παραμένει στο τέρμα.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr