13 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Στον Ιμπραΐμοβιτς η Χρυσή Μπάλα της Σουηδίας! (photos+video)

Τον τίτλο του κορυφαίου Σουηδού ποδοσφαιριστή κατέκτησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με αυτή να είναι η έβδομη φορά που του απονέμεται το βραβείο της Χρυσής Μπάλας στη Σουηδία.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Τζεμπούρ: "Μια μέρα θα γίνω Έλληνας"

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ μίλησε σε γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο για τον ίδιο, τον Ολυμπιακό, τον κόσμο του, με τους Ζαρντίμ, Μασάντο και Θεοδωρίδη να πλέκουν το εγκώμιο του Αλγερινού.


Μιλώντας στο γαλλικό κανάλι «Bein Sport» ο Ραφίκ Τζεμπούρ δήλωσε:
«Ο κόσμος είναι ο πραγματικός 12ος παίκτης του Ολυμπιακού, ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά».
Ακόμη και οι πιο δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες, όταν έρχονται στο γήπεδό μας, καταλαβαίνουν απευθείας ότι υπάρχει τρομερή ατμόσφαιρα».
Για τη ζωή του στην Αθήνα, τόνισε: «Πας σε πολλά μέρη και δεν πληρώνεις. Στο χασάπικο, στο ζαχαροπλαστείο πολλές φορές σε κερνάνε».
Καταλήγοντας, ο Τζεμπούρ παραδέχθηκε ότι τα ελληνικά του «δεν είναι άσχημα. Μια μέρα θα γίνω Έλληνας…».
Στο video αφιέρωμα για τον Αλγερινό μίλησε και ο τεχνικός των Πειραιωτών, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ: «Φέραμε μία ισοπαλία σε ένα ματς (με τον Άρη) και αυτό δεν άρεσε στους φιλάθλους μας. Ασκούν κριτική σε όλο τον κόσμο, τον προπονητή, τους παίκτες, τους διοικούντες. Γιατί εδώ στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός παίζει για να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».
Ο Πάουλο Μασάντο από την πλευρά του είπε: «Όταν φτάνεις εδώ, καταλαβαίνεις ότι οι οπαδοί, οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα είναι φανατικοί. Όταν ήρθα, κερδίσαμε 4-0 και παρόλα αυτά μας σφύριζαν στο τέλος. Πρέπει να αρέσει στους φιλάθλους ο τρόπος που κερδίζουμε τα ματς, ο τρόπος που παίζουμε. Διαφορετικά, δεν είναι ευχαριστημένοι».
Ο Σάββας Θεοδωρίδης σε άπταιστα γαλλικά, υποστήριξε: «Το κοινό του Ολυμπιακού είναι… πρέπει να έρθετε! Ο Ολυμπιακός είναι η ιστορία της Ελλάδας, κατά την προσωπική μου γνώμη. Είχα την τύχη ως παίκτης να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Από τότε ο Ολυμπιακός ήταν στην κορυφή. Σε 9 εκατομμύρια κατοίκους, τα 5 εκατομμύρια είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε χωριό, σε οποιαδήποτε πόλη, το 50% ή μάλλον περισσότερο, των κατοίκων είναι με τον Ολυμπιακό». 
Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Οικονομόπουλος: "Κάποιοι είναι αδιάφοροι"

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Τάκης Οκονομόπουλος, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, υποστήριξε αναλύοντας την κατάσταση στον Παναθηναϊκό ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αδιάφοροι στα παιχνίδια και ενδιαφέρονται μόνο για τα χρήματά τους.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Κάχα: Παίζει με Ολυμπιακό ο Μπιέλιτσα

Η Κάχα Λαμποράλ ετοιμάζεται για την κρίσιμη αναμέτρηση της Παρασκευής (16/11) με τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Νεμάνια Μπιέλιτσα.Ο σέρβος φόργουορντ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να είναι παρών στην αναμέτρηση με τους πειραιώτες.Ο Μπιέλιτσα είναι βασικό εργαλείο φέτος για την Κάχα, καθώς σε 27 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα έχει 10,4 πόντους και 6 ριμπάουντ.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Βελλής: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του Απόλλωνα!»

Δεν απογοητεύτηκε από την εντός έδρας ισοπαλία του Απόλλωνα κόντρα στον Ηρακλή ο Σταμάτης Βελλής που δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στους φίλους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για τη συμπαράστασή τους στην ομάδα.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.«Κατάλληλη πρόταση για Τοροσίδη»

Με βάση δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η διοίκηση της Ρόμα φέρεται αποφασισμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του αρχηγού του Βασίλη Τοροσίδη τον προσεχή Ιανουάριο.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Όλα τα στατιστικά του Παναθηναϊκού και των αντιπάλων του

Συμπληρώσαμε το 1/3 του πρωταθλήματος και ο Παναθηναϊκός είναι 7ος, -15 βαθμούς από την κορυφή και μόλις 4 πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το sport24 παρουσιάζει τις επιδόσεις των πρασίνων σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες αλλά και τις αντίστοιχες των αντιπάλων του σε αυτά τα 10 παιχνίδια.