6 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Link.Olympiakos - Montpellier HSC


Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Οι τελευταίες οδηγίες του Ζαρντίμ

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα με τη Μονπελιέ, οι παίκτες του Ολυμπιακού είδαν video με στιγμιότυπα από αγώνες της γαλλικής ομάδας, ενώ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου ειδικά στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού.

Πηγή: Contra

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Μόνο νίκη απέναντι στην Μονπελιέ

Ο πρώτος "τελικός" του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι γεγονός. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Μονπελιέ (6/11, 21:45 Novasports 2) και θέλουν μόνο τη νίκη για να "κλειδώσουν " την 3η θέση και να ελπίζουν στην 2η. Το sport24 θα είναι στο "Καραϊσκάκης" και σας μεταφέρει ό,τι συμβαίνει. Δείτε τα πλάνα του Ζαρντίμ.

Πηγή: Sport 24

4/11/2012.ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΛΑΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ.0-0

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Μέσι: «Ρονάλντο, ο ήρωάς μου»

Ο Ρονάλντο είναι το είδωλο του Λιονέλ Μέσι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, αναφερόμενος στον Βραζιλιάνο επιθετικό, γνωστό και ως... «φαινόμενο», τόνισε ότι πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πηγή: Σπορ FM

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Γάτες εναντίον λέιζερ: H… τελική αναμέτρηση (video)

Είναι γνωστή η περιέργεια της γάτας για κάθε τι που κινείται και λάμπει, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη της για τα λέιζερ που μπορεί να της δημιουργήσει πραγματικό παροξυσμό.

Πηγή: OnSports

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ωρα πρόκρισης για Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Ωρα πρόκρισης για Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη
Αν ο Ολυμπιακός στη Γαλλία απέδειξε ότι ξέρει τον τρόπο να κερδίσει τη Μονπελιέ, σήμερα καλείται να επαναλάβει την ίδια επιτυχία εντός έδρας και να βάλει πλώρη για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκης. Ενδεχόμενη νίκη επί της γαλλικής ομάδας θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό στον Ολυμπιακό την τρίτη θέση και τη συνέχιση της ευρωπαϊκής περιπέτειας στο γιουρόπα λιγκ, ενώ θα γίνει πλέον φαβορί πρόκρισης στο θεσμό των …μεγάλων αν όλα πάνε κατ ευχήν και στο Σάλκε την ίδια ώρα.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χθες δεν έκρυψε πως όπλο του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι είναι η παρουσία των 30 και πλέον χιλιάδων φίλων της ομάδας σε ένα κατάμεστο γήπεδο και εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες για να τα καταφέρει.
Ο Ζαρντίμ θα αντιμετωπίσει και τον αποψινό αγώνα όπως αυτόν της Γαλλίας με βελτιώσεις, επιδιώκοντας να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Μονπελιέ από το ξεκίνημα και όχι από το β’ μέρος όπως προ 15ημέρου.
Ο Πορτογάλος αναμένεται να επιλέξει και πάλι τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών, ο Σιόβας θα πάρει τη θέση του τραυματία Κοντρέρας που έμεινε εκτός αποστολής και δίπλα του θα είναι ο Μανωλάς με τους Τοροσίδη και Χολέμπας στα δύο άκρα.

Μανιάτης και ο Μοντέστο θα είναι τα αμυντικά χαφ των ερυθρολεύκων με τον Μασάντο λίγο πιο μπροστά, τον Αμπντούν στο ένα άκρο και απέναντι τον Γκρέκο. Ο Κώστας Μήτρογλου ελέω της απουσίας του Τιεμπούρ θα είναι ο φορ που θα εμπιστευθεί ο Πορτογάλος κόουτς.

Βαθμολογία
1. Σάλκε 7 (6-3)
2. Άρσεναλ 6 (5-4)
3. Ολυμπιακός 3 (4-6)
4. Μονπελιέ 1 (4-6)

Επόμενη αγωνιστική (21/11)
Σάλκε-Ολυμπιακός
Άρσεναλ-Μονπελιέ

ΠΗΓΗ:Soccerplas.gr

4/11/2012.ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΛΑΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ.0-0

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Εκτός αποστολής με Λάτσιο και ο Μαρίνος

Εκτός από τον Ιμπραϊμ Σισοκό, ο οποίος υπέστη θλάση και δεν θα ταξιδέψει στην Ιταλία για το ματς με τη Λάτσιο, εκτός αποστολής έμεινε και ο επίσης τραυματίας, Στέργος ΜαρίνοςΜαρίνος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης (6/11), καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον άφησε εκτός αποστολής.Ο έλληνας άσος προστέθηκε στη λίστα των απόντων, όπου πέραν του Σισοκό υπάρχουν ακόμη οι Μπουμσόνγκ, Πίντο και Σο.Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική προπονήθηκε μόνος του, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Στην Ιταλία δεν θα ταξιδέψουν και οι Ταμπάκης και οι Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.Ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Τετάρτη (7/11) και ώρα 08:50 με πτήση της Aegean και θα προσγειωθεί στη Ρώμη στις 10:00.

Πηγή: Sport.gr

4/11/2012.ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΛΑΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ.0-0

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Στέλιος Μανωλάς προπονητής στη Νίκη Βόλου

Ο Στέλιος Μανωλάς είναι ο αντικαταστάτης του Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο της Νίκης Βόλου.Λίγες ημέρες μετά το διαζύγιό της με τον Αμανατίδη, η ομάδα του Βόλου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Στέλιου Μανωλά στην τεχνική της ηγεσία.Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ επιστρέφει στους πάγκους μετά από αρκετά χρόνια, καθώς είχε εργαστεί ως ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική Ελπίδων, ενώ για ένα σύντομο διάστημα διετέλεσε διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στην ΑΕΚ.Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Στέλιο Μανωλά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Αύριο (7/11) στις 12μ στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η παρουσίασή του στους παίκτες και η προπόνηση της ομάδας».

Πηγή: Sport.gr

4/11/2012.ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΛΑΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2 ημιχρ.0-0

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπελχαντά:"Αν είμαστε σοβαροί θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό"

Την αισιοδοξία του πως η Μονπελιέ μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Γιουνές Μπελχαντά λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση στο "Καραϊσκάκη".