24 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αγνόησε τον... εφιάλτη του! (vid)

Ο... εφιάλτης του Βασιλέφσκι επέστρεψε για τα καλά! Βρήκε μπροστά του τον Βίτσελ, θυμήθηκε το δολοφονικό τάκλιν αλλά η απάντηση ήταν να τον... αγνοήσει επιδεικτικά!

Πηγή: Gazzetta 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χίλτον: «Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό»

Την αισιοδοξία του ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League εξέφρασε ο Βιτορίνο Χίλτον, τονίζοντας πως η έκβαση του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από την Μονπελιέ…

Πηγή: OnSports 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΟΣ ΤΑ Μ..Μ.Ε...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ 5ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΗΘΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Επαφές με Ντινάμο ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ λόγω και της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη ξεκίνησαν επαφές με την αγορά της Ρωσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta στον Δικέφαλο βρίσκονται σε επικοινωνία με την Ντινάμο Μόσχας για την μετακίνηση παικτών στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: PaokMania 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Επεισόδια στο Άγιαξ - Μάντσεστερ Σίτι

Εκατοντάδες οπαδοί του Άγιαξ και της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκαν τετ-α-τετ πριν την αναμέτρηση των 2 ομάδων στο Άμστερνταμ, με συνέπεια να προκληθούν επεισόδια.


Δέκα φορτηγά της αστυνομίας έσπευσαν να χωρίσουν τις 2 πλευρές, αποκλείοντας κάθε διέξοδο.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Wallen, στη γειτονιά των κόκκινων φαναριών και μία εκπρόσωπος της αστυνομίας αναφέρει ότι συνελήφθησαν 7 άτομα.

Πηγή: Contra 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Στη NOVA η... μάχη της Λιουμπλιάνα

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ πανδαισία θεάματος και με την Ευρωλίγκα. Το novasports θα μεταδώσει Πέμπτη και Παρασκευή 8 αγώνες, ανάμεσά τους και το Ολίμπια Λιουμπλιάνα-Παναθηναϊκός.

 Πηγή: Gazzetta

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

"Τρελή" νίκη της Σερένα στην Κων/πολη

Τη δεύτερη νίκη της στην Κωνσταντινούπολη πήρε η Σερένα Γουίλιαμς μετά από έναν κακό αγώνα με αντίπαλο τη Να Λι.

Πηγή: Sport 24 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Διαγωνισμός για μία φανέλα!

Την ευκαιρία να κερδίσουν μία φανέλα υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «KYCK».

 Πηγή: OnSports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΟΣ ΤΑ Μ..Μ.Ε...ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ 5ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΗΘΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βγήκαν οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Η διεξαγωγή του «κυρίως πιάτου» των νοκ-άουτ αναμετρήσεων της 1ης φάσης του Κυπέλλου, με συμμετοχή αποκλειστικά ομάδων της Football League και Football League 2, διαμόρφωσε ως ένα βαθμό το « ...

  Πηγή: Goal

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νοκ άουτ για δυο εβδομάδες ο Σαμαράς

Με ένα διάστρεμμα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες τη γλίτωσε ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της Τρίτης (23/10) με την Μπαρτσελόνα (2-1) και αποχώρησε στο 43'...

 Πηγή: Goal

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εκπληκτικό γκολ στην Τσάμπιονσιπ! (vid)

  O Τζορτζ Μπόιντ της Πιτέρμπορο πέτυχε ένα απίστευτο γκολ στην αναμέτρηση με την Χάντερσφιλντ για την Τσάμπιονσιπ, στέλνοντας τους οπαδούς της ομάδας του στα ουράνια!

  Πηγή: Gazzetta

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Όχι στον Γκαγκάτση".ΠΑΟΚ

Μπάμπης Αποστολίδης και Βίκτωρ Μητρόπουλος συμφώνησαν πως ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν θα πρέπει να "τοποθετηθεί" σε διοικητικό πόστο του ΠΑΟΚ. Τι ανέφεραν για τους Βρύζα και Ζαγοράκη.
Ο γνωστός νομικός, ανέφερε: "Δεν υπάρχει πιο ακατάλληλο πρόσωπο για την κακή δομή του ΠΑΟΚ. Το όνομα του Γκαγκάτση είναι συνδεδεμένος με την παράγκα. Τι θα προσφέρει τις υπόγειες διασυνδέσεις του; Ακόμη κι αν ναι εγώ αυτό δεν το θέλω. Έστειλα και επιστολή στον Σαββίδη γι' αυτό το θέμα (μεταξύ άλλων αναφέρεται σε αυτήν "σας γράφω ως απλός ΠΑΟΚτσής. Επειδή διαδίδεται η πιθανότητα να συμμετάσχει ο κ. Γκαγκάτσης σας εκφράζω την γνώμη μου που είτε θέλετε την κρατάτε, είτε την πετάτε στα σκουπίδια. Όταν ο Ζαγοράκης τον τοποθέτησε σε παρόμοια θέση, είχε πει ότι ήταν λάθος. Δεν υπάρχει χειρότερη επιλογή για να τοποθετηθεί σε πόστο του ΠΑΟΚ ο Γκαγκάτσης"). Εξω οι παράγκες από τον ΠΑΟΚ... Για τον Ζαγοράκη δεν πιστεύω ότι κανείς έπεσε θύμα και ότι έπιασαν κότσο, εγώ έχω κάνει και μηνυτήρια αναφορά. Ο Βρύζας ενώ γνώριζε δύο χρόνια τα πορίσματα των ορκωτών δεν προχώρησε αυτό το θέμα. Εγώ σκέφτομαι για παράδειγμα να μπει ο Κούδας μπροστά".
Ο Μητρόπουλος, τόνισε:
"Θα είναι μεγάλο λάθος από τον κ. Σαββίδη. Προβλέπεται πως ο ΠΑΟΚ με τον Σαββιδη θα έχει επιτυχίες, αλίμονο αν αυτή η ανάταση του ΠΑΟΚ συνδυαστούν από το φίλαθλο κοινό με ενέργειες του Βασίλη Γκαγκάτση. Θα παίρνει ένα ματς με 4-0, θα γίνεται ένα πλάγιο υπέρ του ΠΑΟΚ και μετά όλες οι εφημερίδες θα γράφουν γι' αυτά. Ο Γκαγκάτσης υπήρξε μάνατζερ του Ζαγοράκη με την ευρεία έννοια. Τα τελευταία δημοσιεύματα ότι έπαιρνε 15.000 τον μήνα δεν είναι και τα πιο καθαρά. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και το τελευταίο ευρώ". Θεωρώ πως και ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας πάντως ότι είναι αξιόλογοι. Θα πρέπει ο Ζαγοράκης να παραμείνει με την αίγλη που είχε. Ο Βρύζας δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, είναι ΠΑΟΚτσής. Θα είναι λάθος εάν δεν είναι στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ γιατί θα είναι χαμένος ο ΠΑΟΚ και στην ΕΠΟ".  
Πηγή: Sport 24

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Mέσα Κουίνσι, Μαυρίας.Παναθηναικοσ

Κανονικά συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για το ματς με τη Λάτσιο οι Κουίνσι Οβούσου και Χάρης Μαυρίας.

  Πηγή: Leoforos.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στουρνάρας: «Έκλεισε το πακέτο μέτρων»

Στουρνάρας: «Έκλεισε το πακέτο μέτρων»
Το πακέτο μέτρων έκλεισε όπως ανέφερε σε «πηγαδάκι» στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας. Ο υπ. Οικονομικών τόνισε ότι η ελληνική αντιπροσωπεία θα ενημερώσει το Eurogroup Working Group ότι έχει επέλθει συμφωνία με την τρόικα σε όλα τα θέματα.

Μάλιστα είπε ότι ο ίδιος ενημέρωσε τον Ν. Μπίστη της ΔΗΜΑΡ, ενώ ο Γ. Βρούτσης πήρε τηλέφωνο τον Φώτη Κουβέλη.


Ο κ. Στουρνάρας σημείωσε ότι η τρόικα υποχώρησε στις απολύσεις και συγκεκριμένα το όριο από τα 1.800 ευρώ πήγε στα 2.000 ευρώ, ενώ η προειδοποίηση από τους τρεις στους τέσσερις μήνες.


Τα μέτρα θα έλθουν προς ψήφιση στη Βουλή σε δύο νομοσχέδια με τη μορφή του κατεπείγοντος την ερχόμενη εβδομάδα.


Πηγή:
newsbeast.gr

 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπιλμπάο: Αφεντικό στη χώρα των Βάσκων

Μπιλμπάο: Αφεντικό στη χώρα των Βάσκων | onsports.gr
Στα χέρια της Μπιλμπάο των Ελλήνων, Φώτη Κατσικάρη, Νίκου Ζήση και Κώστα Βασιλειάδη, κατέληξε το Κύπελλο της χώρας των Βάσκων μετά τη νίκη της με 78-62 επί της Λαγκούν Άρο.
Πρωταγωνιστής για τους τροπαιούχους ο Χάμιλτον που είχε 17 πόντους, ενώ πολύ καλή απόδοση είχε ο Μούμπρου που σημείωσε 15 πόντους. Οι Έλληνες είχαν ικανοποιητική απόδοση, με τον Βασιλειάδη να πετυχαίνει 11 και τον Ζήση 6 πόντους.
Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κιντέλ Γουντς, ενώ ο Μανώλης Παπαμακάριος είχε 1 πόντο.

  ΠΗΓΗ:Onosports.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Μουγκάθηκε" ο Μέσι μετά το γκολ του Σαμαρά

Κι όμως, συνέβη και αυτό. Ο Λιονέλ Μέσι "πάγωσε" μετά το γκολ του Σαμαρά στο "Καμπ Νου" ενώ το φωτογραφικό στιγμιότυπο δείχνει την αντίδραση του Αργεντινού μετά το 0-1 της Σέλτικ.

 Πηγή: Contra

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Live το Κύπελλο

Το Κύπελλο Ελλάδας κάνει πρεμιέρα, με το πρώτο «πιάτο» της πρώτης φάσης να διεξάγεται την Τετάρτη (24/10). Live ενημέρωση στο gazzetta.

 Πηγή: Gazzetta

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr