Την πεποίθηση του ότι αν συνεχίσει τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μπορεί να εξασφαλίσει ο Αστέρας Τρίπολης την συμμετοχή του Champions League εξέφρασε ο Μάρτον Φούλοπ.
«Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και λίγη τύχη μπορούμε στο τέλος της σεζόν να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση και να αγωνιστούμε του χρόνου στην προκριματική φάση του Champions League. Είδαμε και τις τρεις ομάδες στα… μάτια. Δεν φοβηθήκαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τα αποτελέσματα μας αδικούν και θα έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων», ήταν το πρώτο σχόλιο του Μάρτον Φούλοπ στην SportDay.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρας πρόσθεσε
: «Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι, αλλά μας έλειπε η τύχη. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και απέναντι στον ΠΑΟΚ, που είχαμε τρία δοκάρια και χάσαμε στο τέλος από ένα πέναλτι. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και συνεχώς βελτιωνόμαστε»
Για να καταλήξει
: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, γιατί εδώ βρήκα αυτό που μου έλειπε. Ήρθα σε μία ομάδα που με πιστεύει και μου δίνει χρόνο συμμετοχής. Μου έλειψε αυτό πέρυσι»