7 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 2-2 Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραραν από δύο γκολ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είχαν από ένα δοκάρι και το clasico του "Καμπ Νόου" έληξε με την απόλυτη ισορροπία (2-2). Οι "μπλαουγκράνα", όμως, κράτησαν το +8 από τους "μερέγκες". Όλα τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής.

Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραραν από δύο γκολ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είχαν από ένα δοκάρι και το clasico του "Καμπ Νόου" έληξε με την απόλυτη ισορροπία (2-2). Οι "μπλαουγκράνα", όμως, κράτησαν το +8 από τους "μερέγκες". Όλα τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής. Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Links για FC Barcelona vs Real Madrid


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ΅:LINKS ΓΙΑ ΤΟ...ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:20:30.Links.Olympiakos - Asteras Tripolis

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Links.Xanthi - Panathinaikos 18.15


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Links.Για τους αγωνες....

ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ριβάλντο: «Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει η Μπάρτσα»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η μάχη των πάγκων

Για τρίτη φορά κοντράρονται Μουρίνιο και Βιλανόβα, αυτή τη φορά σε ένα ντέρμπι με τεράστια βαθμολογική σημασία, που μπορεί να κρίνει από νωρίς το πρωτάθλημα.

Πηγή: Gazzetta


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΕΝ ΕΛΕΙ 21/8/2012.ΠΡΟΣ Δ.Σ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ.Η ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΙΑ...




ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ???.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ???



ΚΥΡΙΑΚΗ 05/06/2011.ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΘΕΜΑ{ΤΙ ΕΥΡΩΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ???}.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ,,,,Τι αλλο θα δουν τα ματια μας και θα ακουσουν τα αυτια μας???.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Pregame: Ξάνθη - Παναθηναϊκός (18.15GR)

Στα Πηγάδια διεξάγεται το σημεντικότερο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, με την τοπική Ξάνθη να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.Η Ξάνθη έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο την ΑΕΚ μέχρι στιγμής! Στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια, έχει από 2 ισοπαλίες και ήττες.Εκτός από τη νίκη επί της Ενωσης (1-0), στο γήπεδό της έχει και μία βαριά ήτα (0-3) από τον ΠΑΟΚ.Πιο εύκολα σκοράρει εκτός έδρας, όπου έχει σημειώσει τα 3 από τα 4 γκολ που έχει στο ενεργητικό της.Από την άλλη, η νίκη είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό αν δεν θέλει να χάσει το τρένο του τίτλου από τόσο νωρίς.Οι 4 βαθμοί σε 5 αγώνες αποτελούν το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του τριφυλλιού. Έχει να κερδίσει πάνω από ένα μήνα! Συγκεκριμένα από τις 25 Αυγούστου, όταν στην πρεμιέρα επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στη Λιβαδειά. Έκτοτε δεν έχει "σταυρώσει" νίκη. Αντίθετα, έχει χάσει από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και έχει κάνει 3 ισοπαλίες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια!Δύο γκολ έχουν προέλθει από πόδια αμυντικών του (Βύντρα - Βελάσκες) και ένα από την άσπρη βούλα δια... ποδός Τοτσέ.Μετά από 4 παιχνίδια, όπου μετρούσε 2 ήττες και 2 ισοπαλίες, ο Παναθηναϊκός έχει απαντήσει με 4 σερί νίκες στα Πηγάδια.Συνολικά, η Ξάνθη έχει 7 επιτυχίες, ο Παναθηναϊκός 11, ενώ η ισοπαλία είναι το πιο σπάνιο αποτέλεσμα με 5... εμφανίσεις. Τα τελευταία 19 χρόνια, ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοράρει σε τρία ματς, ενώ στα τελευταία 17 ματς η Ξάνθη πέτυχε μόνο 3 φορές περισσότερα από ένα γκολ! Η ακριτική ομάδα έχει 2 νίκες στα τελευταία 29 επίσημα παιχνίδια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στο διάστημα αυτό έχει να αντιτάξει 21 επιτυχίες! Ωρα έναρξης: 18:15 - Novasports2Γήπεδο: ΠηγαδίωνΔιαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας) - Γεωργιάδης (Κοζάνης)ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣΠΕΡΙΟΔΟΣ    ΣΚΟΡ1989-90    0-0  1990-91    1-3  1991-92    1-0  1992-93    2-0  1993-94    2-1  1994-95    3-2  1995-96    1-1 1996-97    1-3 1997-98    1-3 1998-99    1-0 1999-00    1-3 2000-01    0-2 2001-02    1-2 2002-03    0-0 2003-04    0-1 2004-05    3-12005-06    1-12006-07    0-02007-08    3-22008-09    1-22009-10    1-22010-11    0-22011-12    2-3

Πηγή: Sport.gr


Email.eyrwtaselous@yahoo.gr


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το εκπληκτικό 7-2 (vid)

Ισως το πιο εντυπωσιακό παιχνίδι στο περσινό πρωτάθλημα, έγινε στις 25 Μαρτίου στο Καραϊσκάκη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι αναμετρώνται απόψε (20.30GR) για την 6η αγωνιστική της φετινής Λίγκας.Οι αρκάδες είχαν "παγώσει" το Καραϊσκάκη με δύο γκολ μέσα σε 4 λεπτά (13'-16'), όταν και είχαν προηγηθεί 0-2, με τέρματα των Ναβάρο και Μάρτινς.Η συνέχεια, όμως, ήταν μαγική για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι -με τον Κέβιν Μιραλάς να κάνει όργια- παρέδωσαν μαθήματα απλού και αποτελεσματικού ποδοσφαίρου, πετυχαίνοντας 7 γκολ, εκ των οποίων τα 6 στο δεύτερο ημίχρονο!Ο βέλγος άσος της Εβερτον πλέον, είχε σημειώσει 4 γκολ και από ένα οι Τζιμπούρ, Ορμπάιθ, Φουστέρ.Θυμηθείτε το παιχνίδι:
Πηγή: Sport.gr.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βρε τι βρίσκεις στο γήπεδο! (video)

Πηγή: Σπορ FM

Στα ελληνικά γήπεδα οι παίκτες έχουν συνηθίσει να βρίσκουν… περίεργα αντικείμενα. Μερικά εξ αυτών; Αλατοπιπεριέρες, ποτήρια, μπουκάλια, μπαταρίες, κινητά, καπνογόνα, καθίσματα, πρόκες και ό,τι άλλο μπορεί να αποφασίσουν να εκσφενδονίσουν οι οπαδοί. Σε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στις Η.Π.Α., το αμερικανικό ποδόσφαιρο, το να συμβεί αυτό είναι τουλάχιστον περίεργο… Όχι όμως απίθανο.


ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝ,Η ΝΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΛΟΥΣ(τα παιδια και ημικλειστο,σχολειο το λενε και το λενε ολοι στο χωριο...στο πνευματικο κεντρο,δεν νομιζω να το πει κανεις..) ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ!!!!.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αμπντούν: «Ήρθα στον Ολυμπιακό λόγω Τζεμπούρ»




 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1929...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ!!!.ΔΕΝ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΕΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ... 


Email.eyrwtaselous@yahoo.gr


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Η ΕΡΤ στηρίζει το μπάσκετ»

Πηγή: Gazzetta

Για το θέμα με τα τηλεοπτικά της Α1 μπάσκετ μίλησε ο Τζώνης Καλημέρης που αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ.


12 Αυγ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝ ΕΛΕΙ 11/8/2012:Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ,ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΡΩΓΜΩΔΕΣ,Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΤΑΜΠΛΟ???




ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ριβάλντο: «Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει η Μπάρτσα»



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στη Λίβερπουλ μέχρι το 2016 ο Άγκερ!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βιλανόβα: «Δεν υπάρχουν φαβορί»



Σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους ενόψει του αποψινού ντέρμπι στο «Καμπ Νου» ο Τίτο Βιλανόβα υποστήριξε πως το «clasico» θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ όπως πάντα δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.
«Σε ένα παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπάρχουν φαβορί. Το καλύτερο ματς που έχουμε δώσει τη φετινή σεζόν ήταν στο Καμπ Νου απέναντι στη Ρεάλ για το Σούπερ Καπ Ισπανίας και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Καταλανών, συμπληρώνοντας για την κατάσταση του Ζεράρ Πικέ: «Το πόδι του Ζεράρ θα αποφασίσει αν θα παίξει ή όχι. Θα δούμε εάν πρέπει να ρισκάρουμε μαζί του ή όχι, αλλά σε κάθε ομάδα στον κόσμο θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν προβλήματα στη θέση του στόπερ».
Καταλήγοντας, ο Βιλανόβα απέφυγε να αποκαλύψει τα πλάνα του για το αποψινό ματς, υπογραμμίζοντας: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιοι θα είναι στο αρχικό σχήμα. Θα δούμε αύριο πώς αισθάνεται ο καθένας».
ΠΗΓΗ:Onsports.gr


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια - Ατρόμητος 2-2


ΕΥΡΩΤΑΣ EΛΟΥΣ:ΑΕΚ - Κέρκυρα 1-1


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μεγάλα clásicos του "Camp Nou"

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:F1 Σουζούκα: «Χαρακίρι» Αλόνσο, πέταγε φωτιές ο Φέτελ!


Άναψε για τα… καλά η «μάχη» του πρωταθλήματος της Formula 1, καθώς ο Σεμπάστιαν Φέτελ πανηγύρισε την τρίτη του νίκη – δεύτερη συνεχόμενη – στη Σουζούκα της Ιαπωνίας, πλησιάζοντας στους τέσσερις βαθμούς τον Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος εγκατέλειψε - Δεύτερος ο Φελίπε Μάσα, βάθρο εντός έδρας πανηγύρισε ο Καμουί Κομπαγιάσι.
Από την αρχή ξεκινά, όπως όλα μαρτυρούν, το φετινό συγκλονιστικό πρωτάθλημα της F1, καθώς ο Γερμανός πιλότος της Red Bull, οποίος διατήρησε άνετα την πρώτη θέση μέχρι την καρό σημαία είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί τον τίτλο του, μέχρι τελευταίο… γύρο και στην Ιαπωνία όλα συνωμότησαν προκειμένου να φθάσει σε απόσταση αναπνοής τον Φερνάντο Αλόνσο!
«Βαλτός» του δύο φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή φαίνεται πως ήταν ο Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος όχι μόνο ανάγκασε τον Φερνάντο Αλόνσο να εκκινήσει από την έκτη θέση, λόγω της εξόδου που είχε στα τελευταία λεπτά των κατατακτήριων δοκιμών, αλλά στον αγώνα ολοκλήρωσε το… σαμποτάζ, στέλνοντας τον Ισπανό με… το καλημέρα στο γκαράζ της Ferrari.
Την ίδια ώρα ο Φελίπε Μάσα, θύμιζε κάτι από… παλιά έχοντας πάρει φωτιά στα κόκκινα (εκκίνησε εξαιρετικά, απέφυγε τα λάθη και ακολούθησε κατά γράμμα την πολύ καλή στρατηγική της ομάδας του) και μετά τις 24/10/2010 ανέβαινε ξανά στο βάθρο, στέλνοντας σαφές… μήνυμα στη σκουντερία.
Την αποθέωση από τους συμπατριώτες του γνώρισε ο Κομπαγιάσι ο οποίος ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο (συμπληρώνοντάς το από την τρίτη θέση), εντός έδρας, για να γίνει έτσι ο δεύτερος Ιάπωνας που ανεβαίνει στο βάθρο μετά το 1990 και τον Σουζούκα Αγγούρι.
Ο Κομπαγιάσι εκκίνησε πολύ καλά, άφησε πίσω του τον Μαρκ Γουέμπερ και κατάφερε να υπερασπιστεί τη θέση του από τον Τζένσον Μπάτον, ο οποίος στους τελευταίους γύρους γέμιζε τους καθρέφτες του.
Την ίδια ώρα ικανοποίηση επικρατούσε στη McLaren με τους Τζένσον Μπάτον και Λιούις Χάμιλτον να βλέπουν την καρό σημαία από την τέταρτη και πέμπτη θέση, αντίστοιχα, ενώ αρκετά καλός ήταν και ο Μίκαελ Σουμάχερ ο οποίος εκκίνησε από την 22η θέση, ωστόσο είδε τερμάτισε 11ος.
Ραντεβού με την ατυχία είχε ο έτερος πιλότος της Red Bull, Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος όχι μόνο δεν εκκίνησε καλά, χάνοντας τη θέση του από τον Καμούι Κομπαγιάσι, αλλά είδε και τον Ρομάν Γκροσεάν να τον στέλνει στα πιτ για αλλαγή αεροτομής, πριν ολοκληρώσει τον αγώνα από την ένατη θέση. Στους άτυχους και ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος εγκατέλειψε στην πρώτη στροφή.
Αναλυτικά η κατάταξη:
1. Φέτελ, Red Bull
2. Μάσα, Ferrari
3. Κομπαγιάσι, Sauber
4. Μπάτον, McLaren
5. Χάμιλτον, McLaren
6. Ραϊκόνεν, Lotus
7. Χούλκενμπεργκ, Force India
8. Μαλδονάδο, Williams
9. Γουέμπερ, Red Bull
10. Ρικιάρντο, Toro Rosso
11. Σουμάχερ, Mercedes
12. Ντι Ρέστα, Force India
13. Βερνιέ, Toro Rosso
14. Σένα, Williams
15. Γκροσεάν, Lotus
16. Κοβαλάινεν, Caterham
17. Γκλοκ, Marussia
18. Πετρόφ, Caterham
19. Ντε λα Ρόσα, HRT


ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βέροια - Ατρόμητος 2-2

 

ΕΥΡΩΤΑΣ EΛΟΥΣ:ΑΕΚ - Κέρκυρα 1-1

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εποχή Σαρρή στην ΕΠΟ!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr