4 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα 50 push-ups του Στούντεμαϊρ λόγω… Λεμπρόν (video) Τα 50 push-ups του Στούντεμαϊρ λόγω… Λεμπρόν (video) NBA - Νιου Γιορκ Νικς 04.10.12 13:21 Ο Αμάρε Στούντεμαϊρ έκανε το… λάθος να βάλει στοίχημα με τον Λεμπρόν Τζέιμς, με…

Τα 50 push-ups του Στούντεμαϊρ λόγω… Λεμπρόν (video)

Τα 50 push-ups του Στούντεμαϊρ λόγω… Λεμπρόν (video)

NBA - Νιου Γιορκ Νικς 
ΠΗΓΗ:ΟnSport.gr
  


ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝ,Η ΝΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΛΟΥΣ(τα παιδια και ημικλειστο,σχολειο το λενε και το λενε ολοι στο χωριο...στο πνευματικο κεντρο,δεν νομιζω να το πει κανεις..) ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ!!!!.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 

 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η περίπτωση του Κατσουράνη για τον Ολυμπιακό. 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΣΤΗΝ Γ.Γ.Α ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ!!!.Η Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ???. 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η περίπτωση του Κατσουράνη για τον Ολυμπιακό.

Πηγή: Σπορ FM

Τα υπέρ και τα κατά που υπάρχουν προκειμένου να φορέσει ο Κατσουράνης τον Ιανουάριο την «ερυθρόλευκη φανέλα.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Βλάχος: «Εμείς γεννιόμαστε, δεν γινόμαστε ΑΕΚ»

Μια δήλωση και μια διάψευση έκανε ο Βαγγέλης Βλάχος, μιλώντας στην ιστοσελίδα «aek365», τονίζοντας ότι η ΑΕΚ από το Σάββατο που θα κάνει την πρώτη της νίκη, θα τραβήξει πάλι μπροστά.
«Επειδή θεωρώ ιερή υποχρέωση για μένα και την ΑΕΚ να ειπωθούν κάποια πράγματα θέλω να κάνω μία δήλωση και μία διάψευση: Ουδέποτε θα έκανα κακό στην ομάδα, που από μικρό παιδάκι όχι μόνο αγαπώ, αλλά την έχω θρησκεία, αγάπη, οικογένεια. Εμείς γεννιόμαστε και δεν γινόμαστε ΑΕΚ, το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω... Από το Σάββατο δεν έχω κάνει καμία δήλωση, γιατί θεωρώ ότι η ομάδα θέλει ηρεμία. Όπως κι αν μου έχει φερθεί η ΑΕΚ, εγώ την έχω πάντα στην καρδιά μου αυτή την ομάδα» τόνισε και συνέχισε στη διάψευση της προτροπής που του καταλογίζουν στο θέμα της παραίτησης του Κωτσοβού:
«Σήμερα το πρωί, όμως, ενημερώθηκα ότι ο Νίκος Κωτσοβός είπε δημόσια ότι τον προέτρεψα να παραιτηθεί. Επειδή δεν θέλω να πιστέψω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε κάτι τέτοιο για μένα και επειδή θεωρώ ότι γίνεται όλο αυτό για να αποπροσανατολίσουν τους ΑΕΚτζήδες μετά τις δηλώσεις του Θωμά, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε προέτρεψα τον Κωτσοβό να φύγει από την ΑΕΚ. Δεν είναι του χαρακτήρα μου αυτό το πράγμα. Αντίθετα, πρέπει να πω ότι παρουσία και των 4 συνεργατών μου την Κυριακή, ο ίδιος ο Κωτσοβός, και προς τιμήν του, μου είπε πως από τη στιγμή που φεύγω εγώ πρέπει να ακολουθούν και όλοι οι άλλοι. Να φύγουμε, δηλαδή, όλοι μαζί, όπως ήρθαμε. Του είπα, όμως, μπροστά σε όλους "πρέπει να μείνετε μέχρι νεωτέρας και να κοιτάξατε και το οικονομικό σας πρόβλημα, γιατί είστε επαγγελματίες"».
Οσο για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κέρκυρα ο Βλάχος ήταν κατηγορηματικός ότι: «Η ΑΕΚ θα είναι πάντα η ΑΕΚ... Όποιος κι αν είναι προπονητής. Δεν έχει ανάγκη κανέναν και αρχής γενομένης από το Σάββατο που θα έρθει η πρώτη νίκη, θα τραβήξει πάλι μπροστά».
ΠΗΓΗ:Onsports.gr 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝ ΕΛΕΙ 19/07/20012.ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΝΠΔΔ.ΔΙΟΡΑΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΕΙΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012.ΑΣΤΕΡΙ.ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΗΔΑΛΙΟΥΧΟ,ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!!

 

ΧΩΡΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ...ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΕΛΟΥΣ!!!

 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ:Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΝΠΔΔ,ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ!!! 

Email:eyrwtaselous@yahoo.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Formula 1: Αποχωρεί οριστικά ο Μίκαελ Σουμάχερ

Τέλος εποχής… Ο Μίκαελ Σουμάχερ ανακοίνωσε την Πέμπτη (4/10) την απόφασή του να αποσυρθεί οριστικά από την Formula 1 στο τέλος της σεζόν.
Από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται για το γκραν πρι της Σουζούκα, ο 43χρονος Γερμανός πιλότος ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίζει να αγωνίζεται πλέον στη Formula 1.
«Αποφάσισα να αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν. Νιώθω ακόμη πως μπορώ να ανταγωνιστώ τους καλύτερους, αλλά έρχεται κάποια στιγμή ο καιρός που πρέπει να πεις αντίο και αυτή τη φορά ίσως να είναι για πάντα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Σκεφτόμουν αν έχω τα κατάλληλα κίνητρα για να συνεχίσω, αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι στο οποίο δεν είμαι 100% αφοσιωμένος. Έχοντας πάρει αυτή την απόφαση, νιώθω τώρα μια ανακούφιση».
Στην πρώτη του θητεία στη Formula 1, από το 1991 ως το 2006, ο Σουμάχερ έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε επτά παγκόσμια πρωταθλήματα, βλέποντας την καρό σημαία σε συνολικά 91 αγώνες. Συνδύασε το όνομά του με την αναγέννηση της Φεράρι, κατακτώντας πέντε συνεχείς τίτλους με την Σκουντερία, από το 2000 ως το 2004.
Η… πρώτη του αποχώρηση έγινε στα τέλη του 2006, αλλά τελικά πείστηκε να επιστρέψει στις πίστες το 2010 για τη Μερσέντες. Το δεύτερο πέρασμά του δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς τις τελευταίες τρεις σεζόν, κατάφερε να ανέβει μόλις μια φορά στο πόντιουμ, φέτος στη Βαλένθια.
Πριν την ανακοίνωση της απόσυρσης, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι μπορεί ο Γερμανός να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζάουμπερ. Πάντως, ο Σουμάχερ στα 43 του βάζει τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, όπου έγραψε ιστορία στις πίστες της Formula 1.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ ΕΝ ΕΛΕΙ 5/8/2012.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ eurota ANEY ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ.Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΩΡΙΣ,ΑΦΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ




24 Ιουλ 2012

ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ,Η ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ...ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ






ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σας είχε λείψει ο Τσάκας;

 Πηγή: Gazzetta
Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός ο Βλάσης Τσάκας του έλειπε. Ο μάνατζερ από την Καβάλα επανήλθε λέγοντας πως ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ θα επιστρέψει με νέα πρόταση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του τριφυλλιού.



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Γκολ για… κλήση (video)

Πηγή: Σπορ FM

Αν ήταν αυτοκίνητο, με τέτοια ταχύτητα θα κινδύνευε με κλήση. Όμως επρόκειτο για βολίδα, συστημένη για το «Γ» της αντίπαλης εστίας. Ο Ελισέου… ευθύνεται για ένα από τα ομορφότερα γκολ στην ιστορία του Champions League.







ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012 – 2013.Η Ε.Π.Σ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...

 

Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ,Ε.Π.Σ ΠΙΕΡΙΑΣ,Ε.Π.Σ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.Ε.Π.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ.Ε.Π.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ...ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΘΡΑΚΗΣ ΧΡΗΖΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Όταν ο Κατσουράνης... έκραζε τον Φερέιρα

Πηγή: Goal

«Φέτος θα τρίβετε τα μάτια σας με τον Παναθηναϊκό» είχε πει στο ξεκίνημα της περσινής περιόδου ο Κώστας Κατσουράνης και με αυτήν τη δήλωση ήθελε προφανώς να αναδείξει την εξαιρετική δουλειά που έκανε στην προετοιμασία ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ...