14 Αυγ 2012

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ.....

  • Σε παιρνουν να σε πανε που?.Εφυγες πηγες μαζι με το νερο αυτο σε πηρε,το ταξιδι σου δεν ειναι μακρινο λιγο πιο κατω ειναι η ζωη σου.Και τοτε χαιρεσε που εχεις μια ακομα ζωη,αφου γυρω σου προσπαθουν να σου την δειξουν κοματι-κοματι και υστερα τους χανεις και αυτους!.
  • Πιθανον να φευγουν κι αυτοι,ψαχνουν για μια πηγη και δεν βρισκουν νερο και βουτανε σε μια απο τις πολλες πηγες που ανοιξαν.Εσυ εφυγες μαζι με το νερο,για αυτο το ταξιδι σου δεν ειναι μακρινο...εχεις διπλα σου δυο ακτες και χαιρεσαι.
  • Εισαι μονος μαζι με ολους,η μονος με αλλους?.Η αλλοι με τον εναν που ξεχνα να σου πει οτι εχει νερο σε αυτη την πηγη η στην αλλη?.Η με το αλλον που κανει το ιδιο λαθος με τον πρωτο?.Να πει ναι εδω εχει νερο, εχει ζωη...εσυ στο ποταμι σου εχεις νερο,που ακομα τρεχει...αργα η γρηγορα θα το βρεις το καθαρο νερο,γιατι το ποταμι εχει μια δυναμη και ροη,στις πηγες τα νερα ειναι στασιμα...εισαι σε ερημο,το ποταμι δεν ειναι στην ερημο ερχεται απο καπου και καταληγει σε μια θαλασσα...αλλα οχι στην ερημο με τις πηγες,που ανοιγουν καποιοι αλλοι για σενα.
  • Ειναι η ζωη σου το ποταμι σου,ενας δικος σου υμνος που καποτε τον θυμασαι,μπορει να μην εχει τον πλουτο των λεξεων αυτων που ανοιγουν πηγες,ψαχνοντας δηθεν για νερο που να αρκει για ολους... Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΙΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
  • Ποιος το υπογραφει,ποιον τιτλο εχει το βιβλιο???.
  • Ειναι μια αντιγραφη της δικη σου ζωης σε ενα αλλο χαρτι με εναν δικο σου κωδικο στην ημερομηνια,ισως και η ζωη αυτου που ξερει να διαβαζει καλα βρει και την δικη του ζωη!!!.29 ΜΑΙΟΥ 199?...δεν εχω στυλο κανενος χρωματος.