23 Μαΐ 2012

Η Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ? ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΟΛΑΙΚΟΥ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ!.ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ???.

  • ΞΕΧΑΣΕ(αθελα του πιστευω)ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΘΕΙΟΥ(κανω λαθος)...ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
  • ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ,ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ...ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ???.ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ???.
  • Ο Μολαικος δυστυχως για αυτον εχει μολις 12 παικτες!!!,(το πολυ 13 κι αν...χωρις τον τεματοφυλακα!!!)αποτελουν σε χρονο συμμετοχης το 10% απο τα στοιχεια που διαβαζε ο αθλητικος συντακτης στους πρωτους 113(συν.349) σε χρονο συμμετοχης ολης της κατηγοριας!!!!...ο 13ος εχει 976 λεπτα,ο αμεσως επομενος ο 14ος εχει 531 λεπτα,ο 15ος 409...4 ξεπερνουν τα 100 λεπτα,εχει δυο ακομα τερματοφυλακες,ενας(1)παικτης συμμετειχε σε 2 αγωνες,ενω 4 παικτες εχουν συμβολικο χρονο συμμετοχης σε 1 αγωνα και μεσα στους 20 τελευταιους απο τους 349 συνολικα οι πεντε(5)ανηκουν στην δυναμη του!!!.
  • Καπως ετσι κανεις μια απλη και γρηγορη στατιστικη αναλυση και ουσιας,χωρις να διαβασεις ολα παιχνιδια του απο την Ανεπισημοεπισημη(?)Ιστοσελιδα της Ε.Π.Σ Λακωνιας,καποιοι ξερουν να διαβαζουν στοιχεια αυτου του ειδους εδω και πολλα χρονια.
  • ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΜΟΛΑΙΚΟ ΑΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΟΜΑΔΩΝ...
  • ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ(ΕΠΙΤΡΟΠΗ)ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ...ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΝΗΜΗΣ!
  • Αν δεν υπηρχε θα ηταν σε θεση να δωσει ολους τους αγωνες κατα το παρελθον?.Να δωσει και τα στοιχεια της δικαια πρωταθλητριας-σαν της πρωτης κατηγοριας Μολαικου-Ενωσης Περ./Φιλ. που ηταν στην νεα Α1 και ασφαλως και στις πρωταθλητριες της Β κατηγοριας Αμιλλα Αγιου/Ιωαννη,Καστρου Μονεμβασιας,του Κυπελλουχου Λακωνιας Ολυμπιακου Γυθειου,της πρωταθλητριας ομαδας των προπαιδων!!!.
  • Το αιτημα μου να μου δωσει η στατιστικη επιτροπη...ποσες νικες στα 5 χρονια συμμετοχης Κρονος Αγιου/Δημητριου στο υποδομων σας στον αερα ομως,τοτε θα τους παραδεχτω!!!(ακομα κι αν ρωτησετε αλλους,πλην της φετινης επι του Α.Ο Μυρτιας). 
  • Μια αναρτηση που δεν εγινε λογω της απωλειας προσφιλους προσωπου που βρισκοταν σε πολλες ιστορικες στιγμες του παρελθοντος του Ευρωτα ,ασχετως αν δεν ειχε καποια αναμειξη στα διοικητικα του,προσφερε και αυτος ενα κομματακι στην εναρξη μιας αλλης εποχης και μου εδωσε πολυτιμα στοιχεια για την ιστορια  του...στην μνημη του υποσχομαι οτι η γνωση που μου εδωσε θα με ακολουθει εστω κι αν εμεινα μονος χωρις ποδοσφαιρικο συνομιλητη(και οχι μονο για αυτο,η κουβεντα μας,εφερνε παντα κατι νεο απο το παρελθον)...
  • ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ...
  • Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.
  • Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ.
  • ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.Η ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟΥΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.
  • Ο Μολαικος μπορει να ειχε δυο δοκαρια που ισως να αλλαζαν την μορφη του αγωνα,αλλα οπως μπορει να δει καποιος μεσα απο την στατιστικη αναλυση(οποιος θελει)δεν εχει το αναλογο υλικο,ουτε σε εμπειρια,σε ποσοτητα και ποιοτητα σε αντιθεση με τις αλλες ομαδες που διαθετουν υλικο και εμπειρια.(αλλωστε για τον λογο αυτον εκανε την μεγαλη κοιλια στον Β Γυρο του πρωταθληματος.)