15 Μαρ 2012

ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 32 ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ..ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ...ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ???.ΟΧΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ...ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...

  • 1ος ομιλος:βαθμολογια Λεωνιδας Σπαρτης 24(το απολυτο)Α.Ε Σπαρτης 15,Α.Ο Λογγαστρας 7,Π.Α.Ο Αγιου Νικολαου 6,Αναγεννηση Σπαρτης 4.Επαιξαν συμφωνα με την αξιοπιστη ιστοσελιδας σας 98 μικροι,που αντιστοιχουν σε 9 (σχεδον παρα 5 μικρους)απο της 32 ομαδες σας ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ! 
  • Γιατι υπαρχουν και ομαδες και δεν μετρουν στις 32,αφου μετειχαν και πριν το καλεσμα σας,ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΑΝ,ΕΙΧΑΝ ΠΑΔΙΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...αλλα οι διπλωματουχοι μπηκαν απο το παραθυρο. 
  • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ(ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???.Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ...
  • ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ,Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.
  • ΟΜΩΣ,ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΙΛΛΑΣ(που εγραφε τουλαχιστον καποτε) ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΑΣ...ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΜΙΛΛΑ ΣΑΣ(που την βλεπουμε...συχνα),ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ,ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΩΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ...ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ...ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ...
  • Γονεας ζητησε απο τον 9 χρονο γιο του να κανει τειχος στο κεντρο του γηπεδου και παγωσα...εσεις???.Βεβαια εσεις δεν εχετε τετοια προβληματα...παιδια εχει η περιοχη σας!!!.Απλα ειστε ενας υπευθυνος διαξαγωγης πρωταθληματος υποδομων,προπαιδων και αλμα...στο σκετο και αοριστο παιδικο σας...τα αλλα στους αλλους!!!. 
  • ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ 2 ΕΜΒΟΜΑΔΩΝ...ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 14 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕ 8-9-10-11 ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ...
  • ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ...ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ,ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΟΛΥΜΠΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ...
  • ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΣΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ,...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ...Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ 10 ΛΕΠΤΟ,Η ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ...ΠΩΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΑΣ??? 
  • ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΒΡΕΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ 32 ΟΜΑΔΕΣ...ΜΙΑ ΜΟΝΟ...(20 ομαδες μετειχαν στο πρωτο των υποδομων σας,απο αυτες μετεχουν οι 17 μετεχουν ΑΚΟΜΑ και σημερα,συν μια που λακισε,αλλα μετεχει υποχρεωτικα φετος...3 ομαδες (ετρεχαν) για 3 θεσεις...αυτο για να δειτε ποσο δουλεμα πεφτει...εχει και κατι αλλο παρακατω σοβαροτερο και σε αυτο ισως να εχετε αμεση γνωση...)
  • ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 8-9-10 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ 14 ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΑΥΤΑ...ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ.
  • ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ...ΓΟΝΕΙΣ/ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ/ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ/ΙΑΤΡΟΙ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ...ΟΛΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
  • ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ(ισως μονο ενας,δεν με απασχολει αυτο,ηθικα ειμαι ενταξει με την συνειδηση μου,...αλλοι?.)...ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ...ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΞΕΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΣ 5-6-9-11ου ομιλου της ΕΠΟ!!!!
  • ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ  ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG  ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ...ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΟ MOY ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ!!!.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ 10δες ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΙΣΟΥ ΑΓΩΝΑ...
  • ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΗ (που μας επιτρεπεται να μετεχουμε),ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΜΗ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 32,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ...ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΑΚΟΥ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΣΑΚΟΥ???.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.
  • ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1 ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ???.ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α1...ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ....Ο  1ος ομιλος ειναι το τοπικο  πρωταθλημα Σπαρτης !!!.
  • ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚ. ΜΕ 24 ΣΤΟΥΣ 30!.ΣΕ ΕΥΚΟΛΟ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
  • Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ ΜΕ 18 ΒΑΘΜ.ΣΤΟΥΣ 24 ΣΕ ΟΜΙΛΟ 5 ΟΜΑΔΩΝ!.
  • ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΣΕ ΟΜΙΛΟ 5(ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ) ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΜΕ 19 ΒΑΘΜ.ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΜΑΔΑ 12 ΒΑΘΜ.ΠΟΣΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ....?.
  • ΒΟΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 18 ΒΑΘΜ.ΜΕ 14 ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΕ ΟΜΙΛΟ 5 ΟΜΑΔΩΝ,ΠΟΥ ΟΙ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ 9,7,0 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!
  • Ομαδες που προερχονταν απο την Α1...οι 6 ειχαν απο μειον βαθμους εως 7...διψηφιο αριθμο ειχαν οι αλλες δυο ομαδες...αν,κανεις σοβαρη και σε βαθος αναλυση στην Ερασιτεχνικη σας και Α1 κατηγορια ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ θα γινουμε ρεζιλι...κυριε υπευθυνε του παιδικου σας
  • ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΔΑΠΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ??ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ....
  • ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ...ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ 20 ΧΡΟΝΟΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΝ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ...ΜΕ 8 ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΟΥΣ...ΟΤΑΝ Ο <<ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ>> ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 14 ΧΡΟΝΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ 8 ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΩ...ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΑΝ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΣ...
  • ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...ΓΙΑΤΙ?.ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ...ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...5 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝ!!!.Σε αλλον ομιλο φυσικα...κανεις δεν το πηρε ειδηση,αλλα ειναι αληθεια...
  • Το δικο μου αναξιοπιστο και φτωχο blog οταν μαθει ενα λαθος το διορθωνει,η δικη σας επισημοανεπισημη Ιστοσελιδα που εχει μεγαλη κινηση,ποτε θα δωσει πραγματικα στοιχεια???Ποτε...γιατι ολα ειναι εκτος πραγματικοτητας ακομα και ΑΥΤΑ της Α κατηγοριας,ευχαριστω τον χειριστη που ανεβασε μια θεση πιο πανω ποδοσφαιριστη του Ευρωτα και ετερος συμπαικτης του τον ισοφαρισε κατα εναν παραδοξο τροπο που χρηζει βοηθειας!!!.Ολα τα στοιχεια ειναι λαθος και δεν θα τα εκαναν ουτε παιδια του νηπιαγωγειου.
  • Ετσι αποκαλεσε το Σαββατο ενας 14 χρονος ομαδας,που περασε στην επομενη φαση,που ειχε μπροστα του αλλους 14 χρονους...και ενα νηπιαγωγειο...μονο εγω δεν εχω το δικαιωμα να διαμαρτυρωμε για αυτο το νηπιαγωγειο πατερ και λοιποι,που κανεις σας δεν ηταν ο <<προπονητης>>???...ο μικρος γιατι φωναζε...<<φοβαστε τα νηπιαγωγεια?>>που αλλος σε αλλες εποχες δεν θα καταδεχοταν να κατσει κατω απο τα δοκαρια.
  • Το περσινο νηπιαγωγειο των 10 μικρων το θυμουνται???...το τηλεφωνημα για την προστασια μητηρ(χωρις να απειλουνται,απλα ενας υπερασπιζοταν τα παιδια της ομαδας του στις υβρεις της)και ηταν παρων ανηρ,που δεν ελεγε τιποτα,λες και ειχε πιει το αμιλητο νερο και ο ετερος ανηρ με το βιντεο,που δεν ηταν παρων στα οσα εγιναν ειχε το θρασος να μιλαει...οτι ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του και τρια ατομα να χανουν την υπομονη τους,ο ενας την ειχε απωλεσει απο τα πρωτα λεπτα και ηταν ακρως ευγενικος ΕΙΠΕ 5 φορες παρακαλω...αλλα αδικως συνεχιζε στον ιδιο ρυθμο...μεχρι και τον αγωνα διεκοψε ο διαιτητης,αυτα τα ξερει ο κυριος που μιλησε στον σταθμο που αγαπουν ολοι οι Λακωνες φιλαθλοι?.(μας ζητησαν συγνωμη ενα χρονο μετα και οτι  δεν επιτρεπουν στην μητηρ να πηγαινει στο γηπεδο και ηταν παρουσα(ηταν π...ρ?) και αφου πηγαμε δυο φορες στην εδρα τους...ενα ειδος συγνωμη,διοτι απο πριν ειχε προιστορια)
  • Υπαρχει ενα βιντεο απο αγωνα που ειχε σκορ 19-1 και θα καταλαβουν,ας το δουν πρωτα ολοι και μετα να ομιλουν...η να σιωπησουν,οπως κανουν τοσα χρονια,δεν παει αλλο κυριοι με την υποχρεωτικη συμμετοχη σας...εχω αρχειο,οπου ο εχων το γενικο προσταγμα στο πρωτο πρωταθλημα των υποδομων σας ειπε σε δευτεριατικη εκπομπη (οτι η συμμετοχη των μικρων φτανει...στα 500 παιδια!                                                        
  • 2ος ομιλος.βαθμ.Α.Ε Πελλανας 27(στους 30 βαθμ.),Κεραυνος Λευκοχ. 24,Απολλων Ξηροκ 18(με ποσα παιδια?).Πανκλαδιατικος 13(με ποσα παιδια?),Αμιλλα Αγ./Ιωαννη 7(το αλυτο μυστηριο),Α.Ο Χρυσαφων -6.
  • 3ος ομιλος.βαθμ.Ολυμπιακος Γυθ. 24(το απολυτο),Α.Ο Δαφνιου 18,Αγιος Βασιλειος Γυθειου 12,Αεροπολη 4,Σμυνος Γυθειου 0.
  •  4ος ομιλος.Α.Ε.Δ Σκαλας 25(με ποσα παιδια?),Ηφαιστος Βροντ.22(με ποσα παιδια),Ενωση Π/Φ 18(πανω απο τα ορια μιας Ε.Π.Σ χωρις υποχρεωτικη συμμετοχη),Α.Ο Κροκεων 18(η ομαδα αυτη συμφωνα με τον προπονητης της δανεισε 6 παικτες και εχει 13 και επαιξαν επισημο φιλικο οι δυο ομαδες εχοντας δυο ενδεκαδες!!!),Ευρωτας Ελους 6,Δυναμο Κροκεων -2(?) 
  • 5ος ομιλος.Λεωνιδας Γλυκ. 22(),Καστρο Γερακιου 19,Αστερας Βλαχ. 7(γιατι δεν εχει σηκωσει κεφαλι απο το πρωτο παιδικο σας?),Κρονος Α/Δ 1(η στατιστικη σας υπηρεσια μπορει να δωσει ποσους βαθμους εχει παρει στα 5 χρονια παρουσιας?).Α.Ο Μυρτιας -3(εχετε ιδεα με ποσα παιδια μετεχει σε αυτα τα 5 χρονια?)
  • 6ος ομιλος.Μολαικος 24(το απολυτο),Βοιας Νεαπολης 18(ποσους κατω των 14 ετων εχει?),Καστρο Μονεμβασιας 9,Εθνικος Βατικων 7,Ατρομητος Συκιας 0.(ποσους μικρους εχει?).
  • Δηλωση<<μεσα απο τους γονεις των παιδιων μπορουν να βγουν και μελλοντικοι παραγοντες>>.Ποιος την εκανε???.
  • Ναι δεν προκειται για αστειο Πρωταπριλιας...αυτο το κρατω για την ημερα εκεινη και το γελοιο του θεματος...ειναι παλαιοτατο αλλα γνησιο 100%!!!.
  • ΤΟ BLOG EUROTASELOUS EXEI MIA ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ...ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ...
  • πατωντας στο κατω μερος αυτης της αναρτησης και στο ιστολογιο του blog 1.ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ Ε/Π/Σ με λιγη υπομονη θα βρειτε πολλα στοιχεια για αυτο το απιθανο πρωταθλημα