26 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο χείλος του γκρεμού η Ζαλγκίρις (vid)

Η εντυπωσιακή πορεία της Ζαλγκίρις Κάουνας στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα εξέπληξε άπαντες όσους ασχολούνται με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οι Λιθουανοί κατάφεραν να ξεφύγουν από νωρίς στη μάχη της πρώτης θέσης του ομίλου τους και, παρά τις συνεχόμενες ήττες στο τέλος, να τερματίσουν στην κορυφή.

Το καλό κλίμα που υπήρχε, όμως, στα αποδυτήρια των "πράσινων", ως απόρροια της αγωνιστικής τους εικόνας, φαίνεται πως… ανήκει στο παρελθόν αφού η οικονομική ασυνέπεια που παρουσιάζει ο Βλαντιμίρ Ρομανόφ έχει φέρει τους παίκτες της Ζαλγκρίρις στα όριά τους, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Top 16 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρουν λιθουανικά δημοσιεύματα, οι ατζέντηδες των παικτών της Ζαλγκίρις… ανέλαβαν δράση στέλνοντας σαφές μήνυμα στον "ισχυρό άνδρα" του συλλόγου πως αν εντός δεκαημέρου δεν έχουν κλείσει μερικές από τις "τρύπες" που υπάρχουν στις οφειλές, τότε δεν πρόκειται να κάνουν άλλη υπομονή αναζητώντας νέα στέγη για τους πελάτες τους.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό η πορεία της ομάδας - έκπληξη της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα να έχει… άδοξο τέλος, εφόσον ο Βλαντιμίρ Ρομανόφ δεν αρχίσει να εξοφλεί τα χρέη που έχει απέναντι στους παίκτες της ομάδας του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: