27 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μάντζιος: "Eίναι ένα δύσκολο φορτίο"

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τις δυσκολίες της Κέρκυρας για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής της Κέρκυρας Άκης Μάντζιος μίλησε στον "ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6" την προσπάθεια παραμονής της Κέρκυρας στην κατηγορία και το επίπεδο του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:


Για την προσπάθεια παραμονής της Κέρκυρας: "Είναι ένα δύσκολο φορτίο. Δεν έγινε τώρα δύσκολο. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε ήταν. Μέχρι στιγμής είχαμε αρκετά καλές στιγμές. Ίσως λίγο ο τελευταίος μήνας μας χάλασε την καλή εικόνα που είχαμε. Δουλεύουμε πολλές ώρες με νέα παιδιά και μέχρι το τέλος θα παλέψουμε κι ευελπιστούμε να σώσουμε τη χρονιά.
Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε κάτι διαφορετικό. Θα μπορούσαμε να είχαμε και καλύτερη εικόνα, αλλά τόσο γρήγορα με τόσο νέα ομάδα δεν είναι εύκολο. Όταν χτίζεις θέλεις να πάρεις το αποτέλεσμα με κάθε τρόπο. Τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Κέρκυρας. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση μεσοεπιθετικά και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, αλλά δεν μας αφήνει αδιάφορους το Κύπελλο".
Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: "Έχει πέσει, αλλά να μην αδικούμε τους νέους ποδοσφαιριστές που βγήκαν απότομα στο προσκήνιο. Σε βάθος χρόνου, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα βγει κερδισμένο". 
Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η φωτό της Αθήνας που σοκάρει‏.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οταν στα χωρια εκαιγαν πετρελαιο...ηταν επειδη ηταν φτηνο καυσιμο και δεν ρυπαινε το περιβαλλον???.Υπηρχε πριν την αυξηση υγεια στους δρομους της (Αθηνα) σας???.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μαγικά της χρονιάς!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα άλλαξε ο παρατηρητής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: