20 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Η Ραπίντ διώχνει τους ξένους παίκτες με... e-mail!

Λίγες εβδομάδες μετά την αίτηση πτώχευσης, η διοίκηση της Ραπίντ Βουκουρεστίου προέβη σε μία πολύ πρωτότυπη απόφαση, προκειμένου να ελαφρύνει από τα δυσβάσταχτα οικονομικά της προβλήματα.



Η ρουμανική ομάδα αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τους 11 ξένους παίκτες, καθώς αφενός είναι πιο ακριβοπληρωμένοι και αφετέρου θέλει να φτιάξει ένα σύνολο αποτελούμενο από ντόπιους ποδοσφαιριστές.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η Ραπίντ θα ενημερώσει τους υπό παραχώρηση παίκτες μέσω e-mail, όπως αποκάλυψε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο προπονητής Ντάνουτ Πέρζα: "Έχουμε αποκηρύξει όλους τους ξένους. Όλοι θα λάβουν τα σχετικά έγγραφα που πιστοποιούν το τέλος της συνεργασίας μας με ηλεκτρονικό μήνυμα!"
Ο Σκοπιανός επιθετικός Μπλάζε Ιλιόσκι έχει ήδη απομακρυνθεί από την ομάδα του Βουκουρεστίου, ενώ οι Βραζιλιάνοι Πεκάνια, Γουάλας, Γκλάουμπερ, Ρενάν, Φιγκουεϊρέντο, οι Πορτογάλοι Ρούι Ντουάρτε, Φιλίπε Τεϊσέιρα, οι Σέρβοι Μίλος Πάβλοβιτς, Νεμάνια Μιλισάβλιεβιτς και ο Μαυροβούνιος Βλάντιμιρ Μπόζοβιτς θα στηθούν μπροστά από τους υπολογιστές τους και θα περιμένουν το δυσάρεστο μήνυμα της διοίκησης.Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με πέντε διαιτητές ο τελικός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμφωνία ύψους 600 εκ. ευρώ για Παρί Σεν Ζερμέν

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μαρτίνεθ: Δεν περίμενα κάτι το εύκολο στους 32

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός-Λεβάντε στον εξομοιωτή!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Ζημιά 4,8 εκατ. ευρώ, απαλλάχθηκε ο Ζαγοράκης!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το γυαλί ράγισε!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: