20 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κάμπας: «Χαρήκαμε το ματς και κάναμε την έκπληξη»

Απόλυτα χαρούμενος για την πρόκριση του Φωστήρα σε βάρος του Πανιωνίου, ήταν ο Ηλίας Κάμπας, στις δηλώσεις του μετά την... έκπληξη στη Νεά Σμύρνη.
Ο 38άχρονος φορ του «Φονέα» τόνισε πως η ομάδα του μπήκε για να χαρεί το ματς, ενώ χαρακτήρισε ως έκπληξη την πρόκριση που ήρθε.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάμπας στον «ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6»:
Για την πρόκριση κόντρα στον Πανιώνιο:
«Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 2-0, τότε το παιχνίδι είναι δύσκολο. Εμείς είπαμε να μπούμε μέσα και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ήταν μία έκπληξη. Χαρήκαμε το παιχνίδι. Σίγουρα ο αντίπαλος νόμιζε ότι θα τα παρατήσουμε, καθώς είμαστε και μία ομάδα δύο κατηγορίες πιο χαμηλά. Κατά την άποψή μου, εγώ δεν υπολογίζω τα στατιστικά, μπορούν και μικρότερες ομάδες να χτυπήσουν μεγαλύτερες. Αυτό που έχει σημασία είναι οι ομάδες να χαίρονται το ποδόσφαιρο».
Για την αποβολή του, μετά τους πανηγυρισμούς:
«Πήρα δύο κίτρινες κάρτες. Την πρώτη επειδή χτύπησα το σημαιάκι και τη δεύτερη γιατί έβγαλα τη φανέλα. Ήταν ακριβώς όπως τον πρώτο γύρο. Δεν το περίμενα επειδή δεν το γνώριζα. Τώρα πια δεν θα ξαναχτυπήσω τίποτα».
Για τους στόχους του Φωστήρα:
«Εμείς θέλουμε να σωθούμε δεν έχουμε δυνατότητα για κάτι παραπάνω στο Κύπελλο. Θα κοιτάξουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία. Ωστόσο, θα χαρούμε όπως και να έχει τους αγώνες».

ΠΗΓΗ:Οnsports

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τρίτος και... καταϊδρωμένος στην Αργεντινή ο Μέσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Οι "ερυθρόλευκοι" και η... συντέλεια του κόσμου! (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εννέα πόντοι σε τέσσερα δευτερόλεπτα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πήραν τη σφυρίχτρα του Δημητρόπουλου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλαφούζος: «Να αφήσουμε τον πρίγκιπα να επενδύσει»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:LIVE: Η κλήρωση του Champions και του Europa League

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: