25 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο φεύγει, Λίπι έρχεται!

Ο Μαρτσέλο Λίπι είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο, όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα "El Pais". Διαβάστε λεπτομέρειες.
Μετά την ήττα από τη Μάλαγα που έφερε τη Ρεάλ στο ντροπιαστικό -16 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα αλλά και την απόφαση του Μουρίνιο να αφήσει στον πάγκο τον αρχηγό Ίκερ Κασίγιας χωρίς ο δεύτερος να έχει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού, ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση ότι η νέα σεζόν θα βρει άλλον προπονητή στον πάγκο της ομάδας του.
Οι υποψήφιοι να διαδεχτούν τον Ζοσέ Μουρίνιο είναι πολλοί, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα της "El Pais" εκείνος που φαίνεται να έχει την απεριόριστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη του Πέρεθ είναι ο Μαρτσέλο Λίπι.
Όπως υποστηρίζει το εν λόγω μέσο, ο πρωταθλητής κόσμου με την Εθνική Ιταλίας το 2006 θεωρείται από τον διοικητικό ηγέτη της "βασίλισσας" ως ο ιδανικός για να μπορέσει να κερδίσει τη μάχη των αποδυτηρίων (μάχη την οποία φαίνεται πως έχασε εσχάτως ο "special one") αλλά και να κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό από τις αρκετές "πριμαντόνες" της ομάδας.
Πίσω μάλιστα από την συγκεκριμένη προτίμηση κρύβεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, με τον πρώην άσο αλλά και παράγοντα των "μερένγκες" να έχει προτείνει στον Φλορεντίνο Πέρεθ τον 65άχρονο Ιταλό τεχνικό τον οποίο γνωρίζει άλλωστε από παλαιότερη συνεργασία τους στη Γιουβέντους.
Να σημειωθεί πως ο Μαρτσέλο Λίπι εργάζεται αυτή την περίοδο στην Κίνα για λογαριασμό της Γκουανγκζού Εβεργκράντε, με την οποία πανηγύρισε πρόσφατα την κατάκτηση του νταμπλ.

Πηγή: Sport 24 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: