4 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φωτό-σκάνδαλο ταράζει το ΝΒΑ


Άνοιξε η πόρτα της...αγίας ομάδας του ΝΒΑ και βγαίνουν...τέρατα. Μετά την έκρηξη του Στερν και το πρωτόγνωρο πρόστιμο των 250.000 δολαρίων επειδή το Σαν Αντόνιο δεν χρησιμοποίησε κόντρα το Μαϊάμι τέσσερις βασικούς παίκτες, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο κάτι ακόμα πιο περίεργο

Η φωτογραφία που βλέπετε απεικονίζει τον Ντάνκαν και τον Πάρκερ ως μέλη της...μυστικής αστυνομίας με πιστόλια και γκλόμπ να επιτίθενται σε έναν καραφλό τύπο του οποίου η μπλούζα γράφει Κρόφορντ. Το...πίσω μέρος του «θύματος» παραπέμπει στον διαιτητή Τζόι Κρόφορντ κι εδώ αναμοχλεύονται μνήμες του παρελθόντος. Βγαίνουν οι σκελετοί από την ντουλάπα και κάνουν βόλτα.
Το 2007 ο έμπειρος ρέφερι έγινε ο πρώτος που τόλμησε να αποβάλει τον Τιμ Ντάνκαν λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν, επειδή τον ειρωνεύτηκε από τον πάγκο. Το ΝΒΑ, προσωπικά ο Στερν, τιμώρησε τον διαιτητή (!!!) για το συμβάν καθώς εμπιστεύτηκε την δήλωση του παίκτη ότι: « ο Κρόφορντ με προκάλεσε να παλέψουμε έξω από το γήπεδο».
Ο Στερν έβαλε στον πάγο τον καλύτερό του διαιτητή για τα πλέι οφ του 2007, τα οποία σημαδεύτηκαν από διαιτητικά σκάνδαλα υπέρ των Σπερς. Το Σαν Αντόνιο κατέκτησε  το πρωτάθλημα ενώ αποκαλύφτηκε ότι διαιτητές στοιχημάτιζαν σε διάφορους αγώνες εκείνης της περιόδου (κυρίως στην κανονική διάρκεια) με αποτέλεσμα να βρεθεί στην φυλακή ο ρέφερι Τιμ Ντόναχι.
Η φωτογραφία φέρεται να τραβήχτηκε σε Halloween περασμένου έτους και προφανώς δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον Στερν που δείχνει διάθεση να «καθαρίσει» με παλιούς φίλους έναν χρόνο πριν από τη συνταξιοδότηση.

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα 20 κορυφαία γκολ του Brazileirao 2012!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παπανικολάου: "Από τους καλύτερους ο Μπαρτζώκας"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:To τρόπαιο στον Μέσι!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λίνεν: Απαιτώ σεβασμό...

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έτσι νικούν τους Άγγλους, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός! (photos+videos)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:NBA: Εξαιρετικός ο Κουφός

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών και πολιτικών εφημερίδων της Τρίτης (4/12)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλαφούζος: Αιχμές για παραπληροφόρηση και... παραπληροφοριοδότη

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: