27 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Βιντιάδης και η κίβδηλη αισιοδοξία της ΠΑΕ

Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται μια κίβδηλη αισιοδοξία προερχόμενη από την ΠΑΕ.


Μακάρι όλα αυτά που επικοινωνούνται με τόση τέχνη και μαεστρία μέσω των καλών παιδιών της ενημέρωσης, να μην είναι ουτοπικά και μακάρι να βγουν έστω και κατά το ήμισυ αληθινά. Όπως και να έχει, η ώρα της κρίσης έφτασε... Θα τα δούμε όλα γραμμένα επί χάρτου.
Ναι με ανακοίνωση θα μας ενημερώσει ξανά ο Βιντιάδης αφού την φωνούλα του δεν μας την χαρίζει. Δεν τον έχουμε ακούσει ποτέ αυτό τον άνθρωπο που θέλει να πάρει την ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε καν αν έχει λεπτή φωνή ή μπάσα...

Το σενάριο που παίζει απ΄ότι μας λένε δηλαδή οι "καλοί κονδυλοφόροι" είναι το εξής:

Ραντεβού με τον Δημητρέλο μάλλον αύριο. Τι θα πουν και τι θα συζητήσουν ουδείς δεν γνωρίζει και πολύ περισσότερο ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ο οποίος πέραν μιας επικοινωνίας χθες αργά το βράδυ μέσω τηλεφώνου, είχε πάρα πολύ καιρό να ακούσει νέα του Βιντιάδη.

Στο ραντεβού αυτό θα εξηγήσει ο Βιντιάδης στον Δημητρέλο τους σκοπούς του ή θα παίξει κρυφτό; Να θυμηθούμε εκείνο το "άθελο" άδειασμα του προέδρου της ΠΑΕ στον επίδοξο αγοραστή πριν από περίπου τρεις εβδομάδες και την δήλωση του Δημητρέλου "δεν ξαναμιλάω".  Από τότε ο Βιντιάδης δείχνει να μην εμπιστεύεται τον Δημητρέλο και υποπτεύομαι πως από τότε έχουν να μιλήσουν...

Ακούστε να δείτε πως γίνεται η ενημέρωση για τα Βιντιαδοθέματα τον τελευταίο καιρό που όντως δεν πολυμιλάει (μόνο "ανεπίσημα"...) ο Δημητρέλος. Την μια διαβάζουμε για ταμειακές διευκολύνσεις και την άλλη για τις επόμενες κινήσεις του Βιντιάδη με σούπερ αναλύσεις... Όλο αυτό είναι ένα πακέτο, καλά δουλεμένο... Κάποιοι οραματίζονται και μια θεσούλα στο νέο σχήμα της ΠΑΕ με ένα νέο γραφείο τύπου... Ωραία πράγματα... Εδώ θα τα δούμε όλα... Εδώ στον καλό θίασο της ΑΕΚ.

Συνεχίζω γιατί ξέφυγα του θέματος... Μετά την συνάντηση με τον Δημητρέλο, θα βγει η ανακοίνωση...Για να προλάβει την συνάντηση με την ORIGINAL...  Αυτό είναι ένα καλό δείγμα... Δεν μπορεί να λέει η ανακοίνωση δηλαδή ότι "το πάλεψα αλλά δεν βρήκα λεφτά..." Το αντίθετο θα λέει μάλλον. Η ανακοίνωση θα αποτελέσει προπομπό της συνάντησης. Ή όχι; Καθίστε... Χάθηκα... Θα γίνει τελικά συνάντηση όπως διαβάσαμε ή θα βγει απλά μια ανακοίνωση; Ε ρε πάλι μπερδευτήκαμε... Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει τελεσίγραφο μέχρι το Σάββατο από τα αδέρφια που είναι στα Σπάτα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, το μόνο μη διαπραγματεύσιμο και το μόνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα γιατί δεν γράφτηκε από παπαγαλάκια αλλά από τα ίδια παιδιά που έβγαλαν την ανακοίνωση.

Είναι όντως τραγικό για την ΑΕΚ το μόνο που λειτουργεί με σταθερότητα και σοβαρότητα το τελευταίο διάστημα να είναι η κατάληψη...

Κλείνω... Ραντεβού αν θα υπάρξει πρέπει να γίνει στα Σπάτα. Σε αυτό επιμένω...  Και επίσης επιμένω σε αυτό που γράφουμε από προχθές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αναβολής της Γενικής Συνέλευσης της 31ης Ιανουαρίου. Κανένας απολύτως... Η όποια νέα καθυστέρηση στέλνει ακόμη βαθύτερα στο μνήμα την ΑΕΚ.

Η ώρα της κρίσης έφτασε... ΟΛΟΙ θα κριθούν και θα κριθούμε...

γράφει: Νίκος Αγγελίδης 

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα μαγικά της χρονιάς!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα άλλαξε ο παρατηρητής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: