23 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μουρίνιο: Καλύτερος από τον Κασίγιας ο Αντάν

Η απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο να αφήσει εκτός 11άδας στο ματς της Ρεάλ με τη Μάλαγα τον Ικερ Κασίγιας έχει δημιουργήσει μεγάλη κουβέντα στην Ισπανία, με τον πορτογάλο τεχνικό, πάντως, να αναφέρει πως έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή καθαρά για αγωνιστικούς λόγους.
Το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν γραφτεί για τη σχέση του Μουρίνιο με τον Κασίγιας και το γεγονός ότι ο πορτογάλος άφησε τον ισπανό πορτιέρο στον πάγκο... φούντωσε και πάλι τις φήμες.
Ο Μουρίνιο, πάντως, μετά την ήττα από τη Μάλαγα τόνισε πως χρησιμοποίησε βασικό τον Αντάν, καθώς πιστεύει πως τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Κασίγιας:
"Ήταν μια τεχνική απόφαση. Ο προπονητής είναι εκείνος που αναλύει την κατάσταση και οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι. Μετά ο προπονητής επιλέγει την ομάδα που θα αγωνιστεί. Είναι καθαρά μια τεχνική απόφαση. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες ιστορίες θέλετε, αλλά είναι τεχνική απόφαση, τίποτα περισσότερο. Μετράει η δική μου γνώμη και όχι των άλλων", σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός της "βασίλισσας".
Ο 25χρονος Αντόνιο Αντάν χρίστηκε για δεύτερη φορά βασικός φέτος μετά από ένα ματς του Champions League στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" με αντίπαλο τον Άγιαξ.
"Κατά τη γνώμη μου ο Αντάν είναι καλύτερος από τον Ίκερ αυτή την περίοδο. Από τη στιγμή που αποφασίζει ο προπονητής, αποφασίσαμε με τους βοηθούς μου να τον χρησιμοποιήσουμε".
Η Ρεάλ βρίσκεται ήδη 16 βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ την πλησίασε και η Μάλαγα. Πάντως ο Μουρίνιο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του γιατί τα έδωσαν όλα. Όσο για το μέλλον του;
"Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ και δεν ανησυχώ για τη δουλειά μου", είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Sport.gr 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: