26 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πανταλέων: "Όποιος είναι Παναθηναϊκός στεναχωριέται..."

Η κατάσταση στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού είναι δραματική και μολονότι αγωνίζεται πια στον Παμβοχαϊκό ο Σωτήρης Πανταλέων εκπέμπει σήμα κινδύνου. "Ο χρόνος μετράει αντίστροφα", υποστήριξε ο πολύπειρος κεντρικός σε συνέντευξή του.

Μεταξύ άλλων ο Σ.Πανταλέων ανέφερε στη NOVA:
"Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ κακή. Και εγώ μόλις τελειώνω του αγώνες μου με τον Παμβοχαϊκό, ρωτάω το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού. Για να αναλύσουμε τα προβλήματα χρειάζονται 2-3 εκπομπές. Μας στεναχωρεί όλους όσους αγαπάμε την ομάδα. Να παλεύει δηλαδή, για να σώσει την χρονιά. Θα παίξει σημαντικό ρόλο η ιστορία με τον Ηρακλή. Πρέπει σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια να πάρει τους βαθμούς".
"Για εμένα το δύσκολο αυτή τη στιγμή, δεν είναι η απόδοση, όλοι παλεύουν για να σώσουν την ομάδα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ήρωες. Δεν έχει υγεία, η ομάδα. Αυτό μας οδηγεί την σκέψη ότι η αυριανή και η μεθαυριανή μέρα δεν θα είναι καλή. Με στεναχωρεί πολύ. Όποιος είναι Παναθηναϊκός στεναχωριέται. Δεν ξέρω ποια θα είναι η λύση, αλλά θα πρέπει να βρεθεί σύντομα".
"Δεν νομίζω ότι η λύση είναι να βρεθεί κάποιος να βάζει 2-3 εκατομμύρια. Η λύση είναι να βρεθεί κάτι που θα έδινε πνοή στον σύλλογο, όπως το γήπεδο. Να υπάρχει υγιής βάση. Ένα πλάνο που θα βοηθούσε την απεμπλοκή του Παναθηναϊκού από τα χρέη και την αποπληρωμή τους. Κάποιος πρέπει να βγει μπροστά, γιατί ο χρόνος μετράει αντίστροφα".
"Δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό να μην είναι στην Α1. Και άλλες ομάδες έχουν βρεθεί στην ίδια θέση και έχουν βρει λύσεις. Η κατάσταση αυτή οφείλεται στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το κακό της ομάδας, αλλά πληρώνει αμαρτίες παλαιότερων ετών. Θα είναι καλό για το βόλεϊ να μην λείψει ο Παναθηναϊκός από κανένα Πρωτάθλημα".
"Ο Παναθηναϊκός είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Θέλω να επιστρέψω. Δεν ξέρω αν θα γίνει σαν αθλητής ή σαν κάτι άλλο... Δεν γίνεται να επιστρέψω με τα ίδια συναισθήματα με τη χρονιά που έφυγα. Μακάρι να γυρίσω και να πρωταγωνιστεί ξανά ο Παναθηναϊκός".

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Οι επτά Ελληνες... ισχυροί!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δώνης: "Eίμαι ανυπόμονος, σκέφτομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι πέντε αήττητοι της Ευρώπης

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μόνο οι μισοί… άντεξαν!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με οδηγό τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αλμάγρο αντί Ναδάλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χριστουγεννιάτικο Top 10! (vid)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Σε ρυθμούς Ζαλγκίρις

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μπατίστ: «Μου ταίριαζε το σύστημα στον ΠΑΟ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κοντά στη Φλαμένγκο ο Ρομπίνιο

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τελεσίγραφο σε Βιντιάδη από Original!

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: