23 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Τελειώνει» (;) από την Φενέρ ο Μπατίστ!

«Τελειώνει» (;) από την Φενέρ ο Μπατίστ!Η Φενερμπαχτσέ καίγεται για σούτινγκ γκαρντ κι έχει ρίξει εκεί το βάρος της, ωστόσο, οι Τούρκοι φέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα να είναι απογοητευμένοι από την απόδοση του Μάικ Μπατίστ, τον οποίο σκέφτονται να αντικαταστήσουν...

Ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» δεν έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοσή του, και οι αριθμοί του έχουν βάλει σε σκέψεις τους Τούρκους που σκέφτονται να κινηθούν για απόκτηση σέντερ. Ο «Μιχάλης» έχει 5,6 πόντους και 3,1 ριμπάουντ μέσο όρο στην Euroleague, αντίστοιχα, ενώ στην τουρκική λίγκα έχει 4,1 πόντους και 2,7 ριμπάουντ.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα η Φενέρ γλυκοκοιτάζει τον Ρίτσαρντ Χέντριξ, ο οποίος βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από το Μιλάνο, ωστόσο, δεν πρόκειται να βιαστούν καθώς εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.Οπως ήταν φυσικό η πιθανή αποχώρηση του Μπατίστ συνδυάστηκε με την ανάγκη του Παναθηναϊκού να αποκτήσει έναν ακόμη ψηλό, ειδικά τώρα που απουσιάζει ο Σχορτσανίτης. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SentraGoal, δεν υφίσταται θέμα Μπατίστ για τους «πράσινους».

ΠΗΓΗ:SentraGoal

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: