24 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δείξτε μας την επιταγή"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στα παράπονα της πλευράς του Πρίγκιπα υποστηρίζοντας πως έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι της για την ολοκλήρωση του deal και πέρασε στην αντεπίθεση ζητώντας επικυρωμένο αντίγραφο της επιταγής.

Όσο περνούν οι μέρες και φτάνουμε στην 4 Γενάρη, ημέρα λήξης της καταβολής των χρημάτων από τον Πρίγκιπα Φεϊζάλ στην Α.Μ.Κ. της πράσινης ΠΑΕ τόσο και πληθαίνουν οι δικαιολογίες προκειμένου να κερδιθεί και άλλος χρόνος.
Κάτι το οποίο δεν πρόκειται να γίνει σε καμία των περιπτώσεων με τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ να είναι από την αρχή ξεκάθαροι στις προθέσεις του και να του δίνουν την ευκαιρία να δείξει ότι όλη αυτή η ιστορία δεν είναι ένα παραμύθι.
Για αυτό οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ διαβάζοντας στον Τύπο τις διαρροές για τα δήθεν παράπονα από πλευράς του Πρίγκιπα Φεϊζάλ απάντησαν πως οι ίδιοι έχουν κάνει ότι περνάει από το χέρι τους σε αντίθεση με την πλευρά του Πρίγκιπα που ακόμα δεν έχει εμφανίσει την επιταγή. Μάλιστα ζήτησαν και επικυρωμένο αντίγραφο της ώστε να την έχουν στα χέρια τους.
Χαρακτηριστικά από την πράσινη ΠΑΕ έλεγαν: «Τους έχει παραδοθεί, σε συνεργασία με την Deloitte, το σύνολο των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ όπως αυτά ελέγχονται από την Grant Thornton και αυτά είναι επαρκή για να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος.
Έχουμε δώσει από την πλευρά μας όλα τα στοιχεία που έχουν χρειαστεί και πήραμε όλες τις αποφάσεις που τους διευκολύνουν, σε αντίθεση με την άλλη πλευρά που δεν έχει ανταποκριθεί αντίστοιχα.
Για το λόγο αυτό λοιπόν ζητήσαμε να μας επιδείξουν την πρωτότυπη επιταγή και να μας χορηγήσουν επικυρωμένο αντίγραφό της».

Πηγή: Sport 24

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: