29 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νόμιμη διακοπή σε Λέτο


Εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον τρόπο αφενός να... ξεφορτωθεί το υψηλό συμβόλαιο του Λέτο για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ παράλληλα να αδειάσει και μια θέση ξένου για τον Γιοχέι Καζιγιάμα. 
Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα υποστήριξε σε πηγαδάκια μετά το τέλος της ΓΣ ο Γιάννης Αλαφούζος οι πράσινοι έψαξαν και νομικά την υπόθεση, βρίσκοντας ότι καλύπτονται ακόμα και για μονομερή διακοπή συμβολαίου σύμφωνα με την «Sportday». 
«Υπάρχει μία διάταξη, ένας νόμος, που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να κάνει μονομερή διακοπή συμβολαίου σε παίκτη που είναι ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Λέτο και ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα. Αλλά εμείς θέλουμε να βρούμε μία λύση από κοινού να πάρει ένα ποσό ο παίκτης, όσο δεν παίζει, να κάνουμε διακοπή και όταν ξαναπαίξει μπάλα, το ξαναβλέπουμε», ήταν τα λόγια του προέδρου του Παναθηναϊκού.
Παράλληλα ο «Mr ΣΚΑΪ» συμπλήρωσε ότι: «Ο Λέτο πάντως είναι ένας παίκτης, που θα μπορούσαμε να κάνουμε μία υπέρβαση και να δώσουμε ένα συμβόλαιο πάνω από 300.000 ευρώ. Για παίκτες στυλ Λέτο, μπορούμε να το κάνουμε».
 Πηγή: Leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: