11 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: Στη χιονισμένη Σόφια με στόχο την πρόκριση

Ολυμπιακός: Στη χιονισμένη Σόφια με στόχο την πρόκρισηΣτην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας έφτασε η αποστολή της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, όπου θα υπερασπιστεί το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα. Πολύ χιόνι και -12 βαθμούς συνάντησαν οι «ερυθρόλευκοι»!
Στη Σόφια έφτασε το πρωί της Τρίτης (11/12) η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, εκεί όπου αύριο (12/12, 18:00) θα αντιμετωπίσει την Λέφσκι στον επαναληπτικό για την φάση των "32" του Challenge Cup.
Πολύ χιόνι και -12 βαθμούς κελσίου συνάντησε η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη, η οποία έχει σαν στόχο να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα.
«Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη δοκιμασία και ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, μέσα σε μία καυτή έδρα. Αγωνιστικά και ψυχολογικά είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση που αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση», είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο Καζάζης και πρόσθεσε:
«Έχουμε έρθει στη Σόφια με στόχο τη νίκη. Το άγχος θα το έχουν οι γηπεδούχοι καθώς μόνο η νίκη τους δίνει τη δεύτερη ευκαιρία του "χρυσού" σετ».
Στη διάθεση του κ. Καζάζη  βρίσκονται οι : Χριστοφιδέλης, Μαρούλης, Γιούρισιτς, Ποτότσνικ, Στεφάνου, Φιλίποφ, Παπαδόπουλος, Κοκκινάκης, Σωτηρίου, Γιορντάνοφ, Σμαραγδής και Μάρκου.
Με την αποστολή έχουν ταξιδεύσει επίσης το μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Τ.Α.Α., Λευτέρης Χρυσοφάκης, o team manager, Νίκος Μαντούβαλος, ο βοηθός προπονητής, Γιώργος Μυλωνάκης, ο στατιστικολόγος, Γιάννης Γεωργιάδης, ο φυσιοθεραπευτής, Γιώργος Παπαγεωργίου και ο φροντιστής, Σπύρος Μπλέτσας.
ΠΗΓΗ:Onsports.gr
Email.eyrwtaselous@yahoo.gr 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δεν πωλείται ο Μαυρίας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Στην 4η θέση πριν το 2013»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:9/12/2012.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.Α.Ο ΕΛΙΚΑΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1-1 ημιχρ.0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: