31 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αναβολή της Γ.Σ., πίεση και αιτήματα σε Δημητρέλο

Από ένταση συνοδεύτηκε το πρωί της Δευτέρας (31/12) η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, που αναβλήθηκε για τις 17 Ιανουαρίου. Οικονομικά στοιχεία της τελευταίας τριετίας, αλλά και να δοθούν αναλυτικά οι κινήσεις μεταξύ Empire και ΑΕΚ ζήτησαν από τον Δημητρέλο η Ερασιτεχνική και εκπρόσωποι της κατάληψης

Για τις 17 Ιανουαρίου, όπως αναμενόταν, αναβλήθηκε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ το πρωί της Δευτέρας (31/12). Στη συνέλευση πάντως υπήρξε ένταση όταν οπαδός της ομάδας επιτέθηκε φραστικά στον Ανδρέα Δημητρέλο.
Ο οπαδός επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο της ΠΑΕ, οι δύο άντρες είχαν μία έντονη λογομαχία και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ένταξη έληξε με τον οπαδό να ρίχνει στον Δημητρέλο ένα καφέ.
"Κάθεστε στις καρέκλες μόνο και μόνο για να πηγαίνετε ταξίδια με την ΑΕΚ", φέρεται να είπε ο οπαδός για να του απαντήσει ο Δημητρέλος πως "εγώ πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ; Όλη μέρα τρέχω για την ΑΕΚ από εδώ και από εκεί για να μείνει η ΑΕΚ ζωντανή και μου λες εμένα ότι πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ;".

Η... πληρωμένη ανταπάντηση του οπαδού, που συνδυάστηκε και με τη ρίψη του καφέ" ήταν "άντε φύγε ρε λαμόγιο", με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ να τονίζει στη συνέχεια πως δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά.
Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, αλλά και εκπρόσωποι της κατάληψης από τα Σπάτα ζήτησαν επιτακτικά από τον Δημητρέλο να τους παρουσιάσει στοιχεία για τις κινήσεις της ΠΑΕ την τριετία, που ήταν πρόεδρος ο Αδαμίδης καθώς και αυτές μεταξύ ΠΑΕ και Empire.
Ο Δημητρέλος απάντησε ότι είναι αδύνατονα υπάρξει ικανοποίηση του αιτήματος κατά την διάρκεια της Δευτέρας (31/12), καθώς τόσο ο λογιστής της ΠΑΕ όσο και ο οικονομικός διευθυντής, Παναγιώτης Βαλασσόπουλος, είναι σε άδεια.
Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεσμεύθηκε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει παραδώσει στην Ερασιτεχνική τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε.

Πηγή: Sport.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ- ΠΟΔ.ΑΚΑΔ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ 0-1 ημιχρ.0-0.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: