6 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Μέσι: Για… όλα φταίει η μαύρη γάτα!

Μέσι: Για… όλα φταίει η μαύρη γάτα! | onsports.gr
Η εικόνα μεταφοράς του Λιονέλ Μέσι με το ειδικό αμαξίδιο εκτός του αγωνιστικού χώρου με πρόβλημα στο γόνατο «πάγωσε» άπαντες στο Καμπ Νου.
Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος το έχει βάλει στόχο… ζωής να σπάσει κάθε ανθρώπινο και… εξωγήινο ρεκόρ τη φετινή σεζόν βρέθηκε σε μία ανύποπτη φάση ενώπιον της… κατάρρευσης του μεγάλου ονείρου, να ξεπεράσει το μεγάλο ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ με 85 τέρματα μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, το οποίο κρατάει από το 1972.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, ο σούπερ σταρ έχει υποστεί μία κάκωση στο πόδι του, η οποία δεν είναι… ικανή να τον κρατήσει μακριά από την επόμενη αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» απέναντι στην Μπέτις.
GatoΌπως είναι εύκολα αντιληπτό, η είδηση του τραυματισμού του Λιονέλ Μέσι αποτελεί την πρώτη είδηση στον Τύπο της Ισπανίας. Μάλιστα, ακόμα και η «As», η οποία… λατρεύει την Ρεάλ Μαδρίτης έχει… αναγκαστεί να έχει ως πρώτο θέμα τον Αργεντίνο. Πάντως, η «Mundo Deportivo» βρήκε τον… λόγο που τραυματίστηκε ο 25χρονος άσος στον αγώνα με την Μπενφίκα.
Και δεν είναι άλλος από μία μαύρη γάτα, η οποία έκανε… βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου, λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική του Champions League. Πληροφορίες που αναφέρουν πως το συμπαθές τετράποδο τοποθετήθηκε από… Μαδριλένους ελέγχονται ως… κακόβουλες!

ΠΗΓΗ:Οnsports.gr

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: