22 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Πάγωμα" και ξέσπασμα για Βύντρα

Ειδικοί χειρισμοί θα γίνουν στην προσέγγιση του Λουκά Βύντρα, προκειμένου να βρεθεί μία λύση, ενώ ο ίδιος ξεσπάθωσε εναντίον όσων άφησαν υπονοούμενα για την ακεραιότητα του. Μένει ήσυχος ο παίκτης σε πρώτη φάση, προκειμένου να ηρεμήσει μετά από μία δύσκολη εβδομάδα και να επανέρθει στους φυσιολογικούς ρυθμούς του.

Αυτός ο οποίος δέχτηκε τα περισσότερα πυρά την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, ήταν ο Λουκάς Βύντρα. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος άδικα βρίσκεται στο στόχαστρο εδώ και πολλά χρόνια, "στοχοποιήθηκε" και χρεώθηκε ευθύνες μεγαλύτερες από αυτές που του αναλογούν.

Η καταιγίδα πέρασε, όμως απομένει το δύσκολο κομμάτι να απαντληθούν τα απόνερα... Αυτό κάθε άλλο παρά εύκολη διαδικασία είναι, όμως μοιάζει απαραίτητη, προκειμένου να προχωρήσει η ομάδα.

Το δεδομένο είναι ότι ο Λουκάς Βύντρα έχει υψηλές απολαβές, 700.000 ευρώ καθαρά ετησίως, και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τις καλύψει. Για αυτό, η διοίκηση έχει αποφασίσει να του προτείνει μεγάλη μείωση και αν δεν την αποδεχθεί, θα του προταθεί να λύσει το συμβόλαιο του.

Πάντως, σε πρώτη φάση θα τον αφήσουν... στην ησυχία του, προκειμένου να ηρεμήσει μετά από μία δύσκολη εβδομάδα και να επανέρθει στους φυσιολογικούς ρυθμούς του. Στον Παναθηναϊκό αναγνωρίζουν ότι στην παρούσα φάση, ο Βύντρα θα αντιδράσει αρνητικά σε οποιαδήποτε κρούση, επειδή θεωρεί δικαίως ότι θίχτηκε σε τομείς που δεν έχουν σχέση με την αγωνιστική παρουσία του.

Στη συνέχεια, θα προσεγγιστεί από ανθρώπους της ΠΑΕ, ίσως και από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να αρχίσει η προσπάθεια για την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης. Η επιτυχία της θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που θα πλησιάσουν τον διεθνή αμυντικό...

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο Βύντρα συνομιλώντας με φίλους του, ξέσπασε για όσα άκουσε τις προηγούμενες ημέρες: "Έχω ακούσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά «στημένο» εμένα δεν θα με βγάλει κανείς"...

Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πρόβα Ολυμπιακού εν όψει Κάχα Λαμποράλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εψαξε το... τέλειο γκολ ο Ζλάταν (Vid.)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τσακίρης: «Νοοτροπία γαύρων με αριθμούς Φωστήρα»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ζαρντίμ: "Πρώτα το πρωτάθλημα, μετά το ρεκόρ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Kόντε: "Καλύτεροι από τη Γιούβε του Καπέλο"

 

Σαββατοκύριακο με Κύπελλο Ελλάδας

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τοπικό ντέρμπι Άρης - Ηρακλής

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ξανά στην κορυφή ο Γκριν! (vid)

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: