19 Δεκ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Περιμένει αντίπαλο ο Πανθρακικός μετά το 1-1 με τη Νίκη

Περιμένει αντίπαλο ο Πανθρακικός μετά το 1-1 με τη ΝίκηΤον νικητή του ζευγαριού ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης περιμένει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Πανθρακικός, ο οποίος απέσπασε 1-1 από τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα, πήρε το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο.
Τόσο φορμαρισμένος που είναι ο Πανθρακικός, θα αποτελούσε έκπληξη να έμενε εκτός επόμενου γύρου, ειδικά από τη στιγμή που ταξίδεψε στον Βόλο με σκορ ασφαλείας (2-0). Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη και αυτή του Στέλιου Μανωλά δυσκολεύτηκαν πολύ να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους στο γήπεδο-χωράφι και οι συγκινήσεις που πρόσφεραν σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση ήταν ελάχιστες. Έπειτα από ένα κάκιστο πρώτο 45λεπτο στο οποίο δεν κουνήθηκε φύλλο, ο Πανθρακικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 57' με δράστη τον συνήθη ύποπτο τελευταία Βαϊρούα (δεν έπαιζε ο Παπαδόπουλος). Η Νίκη ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα όταν σε ξαφνική αντεπίθεση, ο Φλίγκος πάσαρε στον Κυριάκο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κουτσόπουλο.  
Στα λεπτά που ακολούθησαν, η Νίκη είχε μια-δυο καλές στιγμές για να πάρει το προβάδισμα και την άτυπη ρεβάνς, εντούτοις το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ο Πανθρακικός θα κάνει χαρούμενες γιορτές περιμένοντας παράλληλα να μάθει τον αντίπαλό του στον τέταρτο γύρο του θεσμού.
Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος (58' Μήτσης), Καρατζάς, Βέρτζος (75' Μκρτσιάν), Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Ουέλινγκτον, Φλίγκος (70' Σκούφαλης), Σαμαράς.
Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Κυβελίδης (80' Κοντογουλίδης), Μίνγκας (88' Μοσχάκης), Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Βαϊρουά (72' Γωνιάδης), Μουνάφο
Θυμηθείτε πώς εξελίχθηκε ο αγώνας από το Live του Onsports
{coveritlive}33b1bd3073{/coveritlive}
Σχετικές Ειδήσεις στο

ΠΗΓΗ:Onsports.gr 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: