27 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:MVP της 7ης αγωνιστικής ο Γιορντάνοφ

Στον Μπόγιαν Γιορντάνοφ κατέληξε το βραβείο του MVP της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague, εξαιτίας κυρίως των 31 πόντων που σημείωσε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.


Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής, ο Βούλγαρος διαγώνιος αναφέρθηκε στη δυσκολία του παιχνιδιού με την ακριτική ομάδα και το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίστηκε σε σετ που κρίθηκε στον 42ο πόντο.
"Χωρίς αμφιβολία ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, αλλά έχουμε ανάγκη από τέτοιους αγώνες όπου νιώθουμε την πίεση του αντιπάλου για να δούμε πως αντιδρούμε στις δύσκολες στιγμές. Κι είναι πολύ καλό το ότι αντιδράσαμε σωστά, αντιδράσαμε σαν ομάδα και καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση", είπε αρχικά.
Για το... αιώνιο σετ τόνισε: "Δεν μου είχε συμβεί ξανά κάτι ανάλογο και το απόλαυσα πραγματικά. Από την άλλη όμως στεναχωρήθηκε γιατί το χάσαμε και κυρίως γιατί κάναμε κάποια λάθη όταν προηγηθήκαμε με 21-18 και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά. Σίγουρα όμως ήταν ένα συγκλονιστικό σετ, αλλά κι ένα ματς πολύ όμορφο για τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο αλλά και αυτούς που το είδαν από την τηλεόραση".
Το ματς έμοιαζε με προσωπική μάχη του Ράιτς με τον Γιορντάνοφ, ωστόσο ο τελευταίος είχε διαφορετική άποψη: "Δεν ισχύει αυτό... Ήταν μια μάχη μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων και πρέπει να πω ότι ο Εθνικός έκανε εξαιρετική εμφάνιση, μας έβαλε δύσκολα, αλλά εμείς μείναμε ενωμένοι κι όλοι είδαν ότι παλεύοντας ως ομάδα πήραμε μια μεγάλη νίκη υπό δύσκολες συνθήκες. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, δουλεύουμε σωστά κι επίσης όπως φάνηκε χθες σε όλες τις θέσεις έχουμε επιλογές που μπορούν να αλλάξουν την ροή ενός αγώνας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι ξεκινήσαμε τη σεζόν χωρίς τους Στεφάνου, Ποτότσνικ, αλλά όλα τα παιδιά δούλεψαν και κάλυψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά τους".
Αναλυτικά οι κορυφαίοι της 7ης αγωνιστικής
Πασαδόρος: Σίμο Ντάμπουβιτς (Νίκη Αιγινίου)
Διαγώνιος: Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Ολυμπιακός)
Ακραίοι: Μάρεκ Μίκουλα (Ηρακλής), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Κεντρικοί: Θάνος Ντίνας (Άρης), Νίκος Καραγιάννης (Παμβοχαϊκός)
Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός)
Πηγή: Contra

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 14:20 Μ.Μ.ΣΤΙΣ 14:58 ΕΓΙΝΕ ΓΕΡΑΚΙΟΥ!!!.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ???!.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Η ΑΛΛΑΓΗ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΚΟΜΑ,Η ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΟΣ?.

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: