7 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πυγμαχία: Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών


Παρά τις οικονομικές δυσκολίες η ομοσπονδία πυγμαχίας διοργανώνει τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών που θα γίνουν στην Πάτρα από την Πέμπτη (8/11) μέχρι την Κυριακή (11/11).
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο της ΕΑΠ και αναμένεται να πάρουν μέρος 100 αθλητές και αθλήτριες (60 άνδρες - 40 γυναίκες), που θα εκπροσωπήσουν σωματεία από όλη τη χώρα.
Οι αγώνες αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι ανοίγουν το νέο ολυμπιακό κύκλο του αθλήματος και αναμένεται να αναδειχθεί η νέα γενιά της πυγμαχίας. Από τα πανελλήνια πρωταθλήματα θα προκύψουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις.
«Οι αγώνες πυγμαχίας, που διεξάγονται στην Πάτρα, σημειώνουν πάντα μεγάλη επιτυχία. Ελπίζουμε ότι και το φετινό πρωτάθλημα θα έχει αγώνες υψηλού επιπέδου και θα ήθελα να καλέσω τους κατοίκους της Αχαΐας για να τους παρακολουθήσουν και να στηρίξουν τα νέα παιδιά με το χειροκρότημά τους. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες καταφέραμε να διοργανώσουμε και αυτό το πανελλήνιο. Δυστυχώς η επόμενη χρονιά αναμένεται ακόμα δυσκολότερη για τον ελληνικό αθλητισμό αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Κώστας Γαζής.
**Οι αγώνες όλες τις ημέρες, με εξαίρεση την Κυριακή (12.00) θα αρχίζουν στις 17.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: