15 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ. ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Κοζέρ: «Χρειαζόμαστε τη νίκη επί του Ολυμπιακού»


Επιτακτική ανάγκη για την Κάχα Λαμποράλ είναι η νίκη επί του Ολυμπιακού την Παρασκευή (16/11) στη Βιτόρια για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Φαμπιέν Κοζέρ.
«Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη. Απογοητεύσαμε στο Ζάγκρεμπ και τώρα πρέπει να νικήσουμε σε τουλάχιστον τρία ματς και θα παλέψουμε για τα τρία που έχουμε στην έδρα μας. Η τελευταία νίκη στην Ισπανία (Βαλένθια) ήταν καλή για εμάς και την αυτοπεποίθησή μας. Ξέρουμε ότι ο Σπανούλης είναι το κλειδί για τον Ολυμπιακό. Αν παίζει καλά, η ομάδα παίζει καλά. Δημιουργεί το παιχνίδι, πασάρει την μπάλα και σκοράρει πολύ. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε πάνω σε αυτό. Αυτό που μας διδάσκει ο προπονητής είναι δυνατή άμυνα, υπομονή στην επίθεση για να αποφύγουμε τα λάθη και να παίξουμε έξυπνα», ήταν τα λόγια του 25χρονου Γάλλου γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής.

ΠΗΓΗ:Onsports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΛΗΘΙΟΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 4ου ΠΑΓΚ./ΠΡΩΤ./ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ.

 

 

WORLD CHAMPIONSHIP “THESEUS 2010” 4-5 DECEMBER 2010 LOUTRAKI,GREECE.(Συγνωμη για τις πολλες τελειες...πριν 5 μηνες ειχα δ επιπεδου κατηγοριας γνωσεις στους Υ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: