12 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ.Φερέιρα: «Δουλέψαμε σωστά»

Φερέιρα: «Δουλέψαμε σωστά» | onsports.gr


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Κέρκυρα, τόνισε πως η ομάδα του δούλεψε πολύ σωστά για να πάρει τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην κούραση που υπάρχει από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την ισοπαλία των «πρασίνων» με την Κέρκυρα χωρίς τέρματα, τονίζοντας πως η ομάδα του δούλεψε σωστά για να φτάσει στη νίκη, ωστόσο επηρεάστηκε από τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κούραση.
Η ισοπαλία, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν σημειώσαμε γκολ. Ελέγξαμε το παιχνίδι από την  αρχή. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε. Η ομάδα δούλεψε πολύ και δεν μπορούμε να προσάψουμε κάτι σε ότι αφορά τη δουλειά που έχουμε κάνει. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι πάρα πολύ κουρασμένοι. Για τους νέους ιδιαίτερα είναι βαρύ να τρέχουν και να μάχονται ώστε να μπορέσουν ατομικά να πάρουν το παιχνίδι. Έχουμε οκτώ παίκτες εκτός. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι με μεγάλη σοβαρότητα να συνεχίσουμε τη δουλειά για τον επόμενο αγώνα», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.
ΠΗΓΗ:Onsports.gr
 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: