26 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Φόβοι στην ΑΕΚ για ναυάγιο με Βιντιάδη!


Φόβοι στην ΑΕΚ για ναυάγιο με Βιντιάδη!Μαύρα σύννεφα μαζεύονται τις τελευταίες ώρες πάνω από τον «κιτρινόμαυρο» ουρανό, μιας και οι φήμες οργιάζουν πως οδηγείται προς ναυάγιο η κουβέντα για είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΑΕΚ με την απόκτηση εκ μέρους του του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.
Αν και άλλες πληροφορίες θέλουν τις επαφές των υποψηφίων επενδυτών με τους πιστωτές για το «κούρεμα» των χρεών να συνεχίζονται κανονικά χωρίς να έχει διαφορποιηθεί ηα κατάσταση όπως την γνωρίζουμε, (μάλιστα επιμένουν πως Βιντιάδης και Παππάς βρέθηκαν στα Σπάτα για να συνεχίσουν τις επαφές με τους πιστωτές), η καθυστέρηση στην κατάληξη της υπόθεσης έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό. Τα χρέη εξακολουθούν να αυξάνονται και η υπομονή όσων έχουν λαμβάνειν από την ΠΑΕ ΑΕΚ (συμπεριλαμβανομένων και των παικτών) στερεύει. Από την ΠΑΕ, πάντως, με εκφραστή στον Ανδρέα Δημητρέλο επιμένουν πως δεν ισχύει τίποτα από όσα φημολογούνται και πως οι επαφές συνεχίζονται κανονικά.
Μένει να ξεκαθαρίσει ποια φημολογία είναι η επικρατούσα και η σωστή, μιας αν η ανησυχία είναι βάσιμη και δεν προχωρήσει η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, η διάλυση είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ! 
ΠΗΓΗ:SOCCERPLUS.GR

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: