8 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Δοκίμασε Πέλκα ο Δώνης


Οι απουσίες που έχει ο «δικέφαλος του Βορρά» στη μεσαία γραμμή αναμένεται να φέρουν τον νεαρό μέσο στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Πλατανιά την Κυριακή (11/11).
Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ που έγινε την Πέμπτη (08/11) στην Τούμπα, ο Γιώργος Δώνης είδε τους Μπερτράντ Ρομπέρ, Λίαμ Λόρενς και Γιώργο Γεωργιάδη να κάνουν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες συμμετοχής τους στον αγώνα με την ομάδα των Χανίων μειώθηκαν δραματικά. Υπολογίζοντας ότι ο Κοστίν Λαζάρ είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να αγωνιστεί, γίνεται ξεκάθαρο το πρόβλημα που υπάρχει στη μεσαία γραμμή για τον ΠΑΟΚ.
Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Πέλκα, τον οποίο δοκίμασε στην κορυφή του ρόμβου στη μεσαία γραμμή. Στη βάση αυτού του σχήματος αναμένεται να τοποθετηθεί ο Πάμπλο Γκαρσία με τον Κάτσε αριστερά και τον Φωτάκη δεξιά, ενώ στην άμυνα και στην γραμμή κρούσης δεν αναμένονται αλλαγές, σε σχέση με αυτούς που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής (09/11) στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία.
ΠΗΓΗ:Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: