20 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παναθηναϊκός: Θέλει να δέσει τον Σισοκό!

Παναθηναϊκός: Θέλει να δέσει τον Σισοκό! | onsports.gr
Επαφή με τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ για την παραμονή του Ιμπραΐμ Σισοκό αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα οι «πράσινοι».
Ο Αφρικανός άσος από τις πρώτες του εμφανίσεις με το «τριφύλλι» στο στήθος έδειξε μερικά σημάδια του ταλέντου του, ενώ κόντρα στον ΠΑΟΚ, με την… τοποθέτησή του στον άξονα από τον Χουάν Ραμόν Ρότσα έδειξε πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στη φετινή χρονιά.
Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να… καθιερώσει τον άσο από την Ακτή Ελεφαντοστού στον άξονα, μια και υπολογίζει πολύ στις ικανότητές του, καθώς θεωρεί πως μπορεί να κάνει πιο επιθετικούς και… επικίνδυνους τους «πράσινους».
Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του Παναθηναϊκού προτίθεται να ξεκινήσει άμεσα επαφές με την Βόλφσμπουργκ, με κύριο στόχο την παραμονή του Αφρικανού μεσοεπιθετικού και τη νέα χρονιά, είτε μέσω άμεσης μεταγραφής, είτε με νέο δανεισμό.
Στόχος των «πράσινων» είναι να προλάβουν επίδοξους μνηστήρες και να κρατήσουν τον παίκτη στην Παιανία. Βέβαια, το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς όλα θα κριθούν από την στάση που θα κρατήσει η γερμανική ομάδα, ωστόσο έχουν έναν ισχυρό… σύμμαχο, τον ίδιο τον παίκτη.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Η Πράσινη», μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Ιμπραΐμ Σισοκό έλεγε προς τους ανθρώπους της ομάδας: «Εδώ μπορώ να κάνω μεγάλη καριέρα. Θα ήθελα να μείνω για χρόνια».
ΠΗΓΗ:Onsports
 Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: