28 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Σύσκεψη για τα μεταγραφικά


Ο Ιβάν Σαββίδης ονειρεύεται έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί και διεκδικητή τίτλων και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί στην ενίσχυση της ομάδας, τόσο τον Ιανουάριο όσο και το καλοκαίρι.
Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ σύσκεψη ανάμεσα στους Βρύζα, Δώνη, Γεωργιάδη, Γκοντσάρεβα και Σιστιακόφ, όπου ως στόχοι φέτος τέθηκαν η πρώτη θέση στα πλέι οφ και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα, συζητήθηκε το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Ο Δώνης ζήτησε τρεις με τέσσερις παίκτες τον Ιανουάριο, ενώ διαψεύστηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τους Τζαβέλλα και Φυτανίδη. Οσον αφορά την περίπτωση του Βιεϊρίνια, η περίπτωσή του είναι πιο… ιδιαίτερη, καθώς εξετάζεται αν μπορεί να αποκτηθεί δανεικός.
Βέβαια, ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» περιμένει στο επόμενο διάστημα την επιστροφή των Πάμπλο Γκαρσία και Γιώργου Γεωργιάδη στη δράση, όπου θα μετρήσουν ως… εσωτερικές μεταγραφές. Πάντως, αυτό που τόνισε ο Σιστιακόφ είναι πως οι νέοι παίκτες που θα αποκτηθούν σε καμία περίπτωση δεν θα παραγκωνίσουν τους νεαρούς άσους που έχουν αναδειχτεί φέτος.

 

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: