26 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Πυγμαχία: Προετοιμασία στην Αρμενία για τους Έλληνες αθλητές


Με στόχο να βοηθήσει τη νέα γενιά της πυγμαχίας, η ελληνική ομοσπονδία, παρά τα οικονομικά προβλήματα, αποφάσισε να στείλει για προετοιμασία στην Αρμενία τους αθλητές που θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων (27/11-7/12).
Οι Αλέξανδρος Τσανικίδης (64κ.), Πολυνίκης Καλαμάρας (75) και Φώτης Αράπογλου (91κ.) βρίσκονται στο Ιερεβάν όπου, υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους, παίρνουν μέρος σε καμπ προετοιμασίας. Στη συνέχεια, οι πυγμάχοι μας θα πάρουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση της κατηγορίας τους, η οποία, τυπικά, αρχίζει αύριο με την ζύγιση.
«Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Τα νέα παιδιά, όμως, έχουμε υποχρέωση να τα στηρίξουμε. Οι τρεις πυγμάχοι που βρίσκονται στην Αρμενία είναι έμπειροι και έχουν καλές προοπτικές. Από πλευράς της ομοσπονδίας προσπαθούμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τα βοηθήσουμε στο άθλημα που διάλεξαν», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠ, Κώστας Γαζής.
Οι αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα αρχίσουν στις 29 Νοεμβρίου και στην διοργάνωση παίρνουν μέρος οι καλύτεροι νέοι πυγμάχοι του κόσμου. 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τι θέλουν επιτέλους οι Αρετόπουλοι να «πετύχουν»;

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Θα κινηθούμε εναντίων όποιων μας έχουν βλάψει»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού και πολιτικού Τύπου της Δευτέρας (26/11)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρούνεϊ: «Να σκοράρουμε εμείς πρώτοι»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Βούτηξε» τη μπάλα του αγώνα ο Χάβι Μαρτίνεθ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΟΚ: Ξυπνά μνήμες η άφιξη Λέβινγκστον, Μπάρλοου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Θάνος στο Καραΐσκάκη, Μήτσιος στο ΟΑΚΑ

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: