24 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίστευτο «διπλό» της Επισκοπής, 6-3 τον ΑΟΧ!

Απίστευτο «διπλό» της Επισκοπής, 6-3 τον ΑΟΧ!Σε ένα εκπληκτικό ματς με εννέα γκολ, η Επισκοπή κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 στα πρώτα λεπτά και να επιβληθεί 6-3 των Χανίων!
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Βοτονάκη, ενώ το 2-0 έγινε στο 11’ από τον Γονιοτάκη.
Ο Τριανταφύλλου όμως, στο 21' μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έφερε το ματς στα ίσα στο 28'! Ο Κέρι στο 32' έδωσε και πάλι το προβάδισμα στα Χανιά, όμως ο επιθετικός των φιλοξενούμενων δεν είχε πει την τελευταία του λέξη!
Το 3-3 έγινε στο 51' ενώ ο Σεληνιοτάκης έγραψε το 3-4 στο 53'. Ο Τζέκος διαμόρφωσε το 3-5 στο 78' και ο Τριανταφύλλου «έκλεισε» το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα για το καρέ!
ΑΟ Χανια: Χωραφάκης, Κορτσινιδης, Μποχώνης, Κέρι, Ψυχουντάκης, Τσαρτσίδης, Μποτονάκης (75' Τζανακάκης), Τσατσαράκης, Γωνιωτάκης, Ιωαννίδης (60' Ζντράφκοβιτς), Παγκαλος
Επισκοπή: Νικηφόρος, Ψωμάς, Μπαμπουλάκης (85' Δερμίσης), Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Αντιασβίλι (67' Σουμπασάκης), Δελήμπασης, Κοζανίδης (77' Φραντζτεσκάκης), Σεληνιωτάκης, Τζεκος, Μαραθιανος

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΕΥΡΩΤΑΣ!!!.ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ...(ΡΕΠΟ)!!!!...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: