8 Νοε 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ. Όμιλος: Ζωντανή η Γιουνγκ Μπόις, 3-1 την Ουντινέζε

1ος Όμιλος: Ζωντανή η Γιουνγκ Μπόις, 3-1 την Ουντινέζε | onsports.gr
Τη δεύτερή της νίκη στους ομίλους του Europa League πήρε η Γιούνγκ Μπόις επικρατώντας 3-2 της Ουντινέζε στο «Φρίουλι».
Τον καλό της εαυτό φαίνεται να βρίσκει η Γιουνγκ Μπόις η οποία απέναντι στην Ουντινέζε, κατάφερε να πάρει δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στους ομίλους της διοργάνωσης φτάνοντας στους έξι βαθμούς.
Έτσι, διατηρεί αρκετές ελπίδες για να προκριθεί στην επόμενη φάση, μετά το 3-2 στο «Φρίουλι». Ο Μπομπαντίγια στο 27’ συνέχισε το σκοράρισμα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ντι Νατάλε αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο πήρε τη δική του εκδίκηση στο 2ο λεπτό της επανάληψης ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Από εκεί και πέρα, ήρθε το ξέσπασμα των Ελβετών. Στο 65’ ο Φάρνερουντ με μακρινό σουτ έκανε το 2-1 για να έρθει ο Νουζόλο στο 73’ να κάνει το 3-1 και να «καθαρίσει»  ουσιαστικά το παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Φαμπρίνι στο 83’ .
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ντανίλο, Μπάστα, Ντομίτσι, Κόντα, Αρμέρο, Περέιρα (64’ Φαραόνι), Λατσάρι, Ντι Νατάλε, Ρανέγκιε, Βίλιανς (53’ Φαμπρίνι)
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Βόλφι, Νεφ, Ζβέροτιτς, Βέσκοβατς, Σούτερ, Φάρνερουντ, Ραϊμόντι, Σνέβλι (74’ Ντουμπάι), Μπομπαντίγια (88’ Φρέι), Ζάρατε (81’ Γκονζάλεζ), Νουζόλο.

Πηγή: OnSports

Δεν υπάρχουν σχόλια: