9 Οκτ 2012

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Παντελίδης: "Μαθαίνω και εγώ την Super League"!

Παντελίδης: "Μαθαίνω και εγώ την Super League"!
Την πεποίθηση του πως ο Πανθρακικός θα μπορέσει να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Super League εξέφρασε σε συνέντευξη του στο Sentra 103.3 ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής Σάββας Παντελίδης. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς αλλά και το δικό του από το μπάσκετ.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη είχαν ως εξής: 

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είναι η μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη και αυτό μας κάνει πολύ δύσκολο το επόμενο παιχνίδι. Από αύριο θα βάλουμε στο πρόγραμμα τα Γιάννενα».

Για το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς:

«Φέτος γνωρίζαμε πως τα πράγματα για την ομάδα μου δεν θα ναι εύκολα, δημιουργήθηκε αργά λόγω έλλειψης χρημάτων, το μισό ρόστερ ξεκίνησε προετοιμασία τον Αύγουστο και άλλοι δύο παίκτες ήρθαν τον Σεπτέμβρη. Το ξεκίνημα έδειχνε πως δεν ήξερα ούτε κι εγώ που μπορεί να πάει το πλοίο και πως θα ισορροπήσει.

Μετά τα πρώτα αποτελέσματα είδα πως δημιουργείται ένα καλό σύνολο. Θα βρούμε τον δρόμο μας όμως σίγουρα υπάρχουν κενά. Όταν όμως υπάρχουν τέτοιες νίκες είναι σίγουρα καλύτερο το κλίμα στην ομάδα».

Για το δικό του ξεκίνημα στην μεγάλη κατηγορία και το παρελθόν του:

«Μαθαίνω κι εγώ την κατηγορία. Ποδόσφαιρο ξεκίνησα να παίζω στα 18 όταν σταμάτησα το μπάσκετ. Είχα τον Γιαννάκη προπονητή στην Προοδευτική. Μετά έφυγε ο Παναγιώτης και ήρθε ο Τσοσκούλογλου και από την πρώτη μέρα με έδιωξε από την προπόνηση, με έστειλε στα εφηβικά κι έτσι έκοψα το μπάσκετ.

Την μαθαίνω κι εγώ την κατηγορία, είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα στην μεγάλη κατηγορία. Όμως εγώ θεωρώ ότι είναι πιο εύκολη η δουλειά του προπονητή όσον αφορά την τακτική γιατί είναι ομάδες με ταυτότητα, εάν καταλάβεις τον αντίπαλο θα σαι εντάξει, ενώ στις μικρότερες ομάδες άλλα σχεδιάζεις και άλλα κάνει ο αντίπαλος».

Για τα δύο στοιχεία που θέλει να βελτιώσει: «Δύο πράγματα θα θελα πάρα πολύ, το πρώτο είναι η κατοχή της μπάλας που σου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Το δεύτερο να μπορούμε να παίρνουμε γρήγορα την μπάλα από τον αντίπαλο».
Για τους στόχους της φετινής χρονιάς:

«Όταν βλέπεις την βαθμολογία είναι περίεργο και μόνο και σαν όνομα η ΑΕΚ να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, όμως η εικόνα λέει αυτό. Όμως πριν ήμασταν εμείς οι τελευταίοι. Βλέποντας την εικόνα, δεν νομίζω ότι είναι κάτι που σε ξενίζει. Βέβαια, η στόχοι μας δεν αλλάζουν, παραμένει η παραμονή.

Αγχος δεν έχουμε αλλά για μένα αυτό το ματς με τα Γιάννενα είναι ένα από τα δύο τρία πολύ σημαντικά του πρωταθλήματος, εάν το κερδίσει θα χει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή».
Για τον κόσμο της ομάδας:

«Η ομάδα έπεσε κατηγορία με πολλές ήττες και έχασε φιλάθλους, το ίδιο έγινε και με την πρώτη χρονιά στην Β' Εθνική, νομίζω ότι πέρσι καταφέραμε να τους ξαναφέρουμε και πλέον βλέπω πραγματικά ότι είναι μαζί μας.

Οι φίλαθλοι έχουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό, όσο πάει μεγαλώνει το ποσοστό αυτών που αγκαλιάζουν την ομάδα».ΠΗΓΗ:SoccerPlas.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Προτεραιότητα ο Βοτανικός για Παναθηναϊκό!


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Απίστευτη ανακοίνωση διαζυγίου με Σολάκη!


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Την… είπε στον Ζαρντιμ ο Τζιμπούρ


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!.ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ...

Email.eyrwtaselous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: